Travis Kelce och Taylor Swift
Travis Kelce fick en segerkyss av flickvännen Taylor Swift. - Foto: AP Photo/John Locher/TT Bild, P Photo/John Locher/TT Bild

Fansens oro över Taylor Swift efter klippet på Travis Kelce: "Spring"

Taylor Siwfts pojkävn Travis Kelce och hans Kansas City vann Super Bowl. Men ett klipp på Travis Kelce får nu Taylors fans att oroa sig då de menar att hans beteende mot coachen Andy Reid är en "röd flagga".


Super Bowl är över, och det var Kansas City som tog hem segern. Matchen blev en riktig rysare där Kansas på övertid vände sitt underläge mot San Francisco 49ers till en seger med 25–22. 

En av Kansas Citys stora hjältar var Travis Kelce, som efter en passning under övertidssekunderna, gjorde en oerhörd insats för laget.

Travis Kelce. Bildkälla: AP Photo/John Loche/TT Bild

Travis är inte bara en av världens mest kända sportstjärnor utan även tillsammans med Taylor Swift – och givetvis var hon på plats i Las Vegas för att heja fram sin pojkvän. 

Under matchen gick det hett till, och på bilder och klipp som sprids världen över syns en rasande Travis storma fram mot sin coach Andy Reid, knuffa honom bakifrån och skrika mot hans ansikte.

Travis beteende har nu fått Taylors fans att oroa sig för hennes säkerhet, och menar att Travis beteende mot den 65-årige Reid är en "röd flagga".

Travis Kelce och Taylor Swift kysser varandra efter vinsten. Bildkälla: AP Photo/Brynn Anderson/TT Bild

"Det fruktansvärda och kränkande beteendet och ilskan som Travis visar mot Andy Reid, som är en mycket äldre man som inte har en chans att försvara sig, är en stor röd flagga. Taylor Swift borde springa – inte gå – mot närmsta utgång", skriver en person på X.

"Han är inte en man, han är skräp. Hoppas Taylor ser de röda flaggorna. Spring Taylor", skriver en annan.

Travis Kelce med coachen Andy Reid. Bildkälla: Stella Pictures.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!