Gissa vad Stanley Colorite har för favoritfärg.
1 av 5
Gissa vad Stanley Colorite har för favoritfärg.
Stanley Colorite visar upp sin samling.
2 av 5
Stanley Colorite visar upp sin samling.
3 av 5
Några av hans älskade dockor.
4 av 5
Några av hans älskade dockor.
Leksugen?
5 av 5
Leksugen?

Barbiemannen har köpt dockor för 700 000

Den 41-årige amerikanen har fått dille på Barbiedockor. Nu öppnar han upp sitt rosa hem och visar sin samling för omvärlden.


Här möts de mänskliga Barbiedockorna

De hade kunnat bli årets mest omtalade par. I stället gick dejten åt pipsvängen när de mänskliga Barbiedockorna möttes. Läs mer om den misslyckade träffen här. 

Stanley Colorite, 41, bor i ett stort hus med sju rum i Florida. Men snart finns inte mycket plats kvar i hans hem. De senaste 16 åren har han nämligen samlat på sig så många Barbiedockor att de nu fyller fyra stora rum. 

Colorite har lagt över 700 000 kronor på sina älskade dockor. Hittills har han samlat på sig 2 000 stycken Barbiedockor och 1 000 stycken Ken-dockor. 

– Barbie är inte bara en leksak för barn, hon är för vuxna också. Jag kan inte sluta samla. Det är som ett drogmissbruk. Jag kan helt enkelt inte sluta, säger Stanley Colorite till brittiska Daily Mail.

Colorites Barbiedockor behöver inte vara oroliga över att inte hänga med i de senaste trenderna. Colorite har nämligen köpt 3 000 outfits till sina dockor, bland annat en klänning designad av Oscar de la Renta. 

Till dockorna har har även köpt allt från munskölj till drömhuset Dream House med fungerande hiss och varmvattensdusch. Huset ska ha kostat över 8 000 kronor. 

Se Barbiemannens osannolika samling: 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.