Chris Fountain
Stjärnan är i rejält blåsväder efter rappandet om våldtäkt - Foto: Bildkälla: Shutterstock

Skådespelaren rappade om våldtäkt – får sparken

Skådespelarstjärnan rappade om att "våldta en tjej på hennes födelsedag". Nu sparkas han från succéserien.


Pedofilhån, sexleksaker och droger – här är 15 bannlysta musikvideos

EminemRobbie WilliamsMichael JacksonMadonna och M.I.A är bara några av de superstjärnor vars musikvideos har blivit bannlysta. 

Men vilken video är värst? Och varför? Se artisternas bannlysta videos här.  

Den brittiska skådespelaren Chris Fountain, 25, är mest känd för sin roll i den brittiska långköraren "Coronation Street" – en såpa som dagligen ses av över 10 miljoner engelsmän. 

Men Fountain, som i serien har spelat mekanikern Tommy Duckworth sedan mars 2011, har nu blivit ökänd i sitt hemland på grund av en helt annan anledning än sin skådespelartalang. 

Under artistnamnet The Phantom har vi kunnat se och höra en maskerad Fountain rappa chockerande låttexter som har fått engelsmännen att gå i taket. 

"Våldta en hora på hennes födelsedag"

I ett klipp skryter han om att han drar upp en tjej – klädd i rosa underkläder – till sitt sovrum. 

– Jag kommer knulla vem som helst så illa det går, våldta en hora på hennes födelsedag, rappar han. 

I ett annan smaklöst klipp går han loss igen.

– Jag är en äcklig jävel, jag kommer slå dig i ansiktet och det kommer se ut som att du har fått akupunktur för min knytnäve är dödlig. Jag är en jävla hjälte, du är en jävla nolla, jag är en demon, jag kommer hugga dig i ansiktet med en nål, rappar han i ett klipp.

"Jag skäms"

Fountain har nu fått sparken från tevekanalen ITV som anser att hans beteende är totalt oacceptabelt. Fountain själv har nu gått ut med en ursäkt. 

– Jag vill verkligen be om ursäkt för det obehag jag har åsamkat. Jag skäms otroligt mycket över texterna och jag ångrar mitt beteende, sa Fountain i en ursäkt, skriver Daily Mirror.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!