Glamourmodellen Josie Cunningham visar sin bebisbula.
1 av 4
Glamourmodellen Josie Cunningham visar sin bebisbula. - Foto: Stella Pictures / DRP, PacificCoastNews
Men vill du se förlossningen så kostar det en rejäl slant.
2 av 4
Men vill du se förlossningen så kostar det en rejäl slant. - Foto: Stella Pictures / DRP, PacificCoastNews
På sin Twitter presenterar sig Josie som "Englands mest kontroversiella bröst, betalda av skattebetalare".
3 av 4
På sin Twitter presenterar sig Josie som "Englands mest kontroversiella bröst, betalda av skattebetalare". - Foto: Josie Cunningham Facebook
Josie Cunningham.
4 av 4
Josie Cunningham. - Foto: Josie Cunningham Facebook

De betalar 100 000 kronor för att se nakenmodellens förlossning

Sugen på att kolla modellens förlossning? Då kostar det.


Ville göra abort – för att bli mer känd

När Josie var gravid i 18:e veckan hade hon bestämt sig för att göra abort.

– Jag håller precis på att bli känd och jag vill inte förstöra det. En abort kommer att ge min karriär en skjuts. Vid den här tiden nästa år så kommer jag inte ha en bebis. Istället kommer jag vara känd, köra en stor rosa Range Rover och köpa ett stort hus. Inget ska stå i min väg, sa Josie till Sunday Mirror i april.

Senare ändrade Josie sig och beslöt sig för att behålla barnet. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om den engelska glamourmodellen Josie Cunningham, 23, som gjorde sig ett namn när hon fick ett par silikonbröst betalda av skattebetalarna – allt för att hon skulle kunna bli nakenmodell. På St James sjukhus i Leeds opererades Josie från en 70 A till det betydligt större 80 E. Prislappen för de nya brösten var 60 000 kronor.

Tidigare i år avslöjade hon dessutom att hon var gravid och väntade sitt tredje barn – och storrökaren Josie kläckte ur sig att hon bara kommer att sluta röka om skattebetalarna än en gång står för notan. 

Blir stormrik på kuppen

Men nu verkar Josie har kommit på ett fruktsamt sätt att tjäna sina egna pengar. Modellen säljer nämligen biljetter till de som vill se hennes förlossning live. Och det är inga kaffepengar som Josie har skramlat ihop. 

Enligt brittiska Mirror har Josie nu sålt totalt fyra biljetter till förlossningen. Tre biljetter är så kallade "VIP", och kostar 116 000 kronor. Då ingår – förutom resa och boende – även rättigheter att filma och fotografera förlossningen. De tre VIP-biljetterna är köpta av journalister. 

Tömde sparkontot 

Och den fjärde biljetten då? 

Jo, ett av Josies fans har tömt sina besparingar och slagit till på en biljett för nästan 60 000 kronor. Det är den 29-årige killen Paul Mills-Ash som får se sin idol Josie föda barn. 

– Jag har följt Josies karriär sedan hon blev känd. Jag använder mina besparingar för att köpa biljetten. Det är mycket pengar men det är värt det. Det kommer att bli toppen att under de kommande åren kunna säga att jag var där, säger Mills-Ash till Mirror.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.