Stephanie är elit-idrottare.
1 av 11
Stephanie är elit-idrottare. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
Stephanie har fött två barn.
2 av 11
Stephanie har fött två barn. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
Hennes magmuskler har spruckit.
3 av 11
Hennes magmuskler har spruckit. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
Hon tränar dagligen för att få tillbaka sin styrka och stabilitet.
4 av 11
Hon tränar dagligen för att få tillbaka sin styrka och stabilitet. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
Här poserar hon med sina två barn.
5 av 11
Här poserar hon med sina två barn. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
Stephanie har över 20 000 följare på Instagram.
6 av 11
Stephanie har över 20 000 följare på Instagram. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
Stephanie siktar på att tävla i OS.
7 av 11
Stephanie siktar på att tävla i OS. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
På sin Instagram peppar hon andra att vara stolta över sig själva – oavsett hur man ser ut.
8 av 11
På sin Instagram peppar hon andra att vara stolta över sig själva – oavsett hur man ser ut. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
Stephanie visar hur hon får in tre fingrar mellan sina magmuskler, som har spruckit.
9 av 11
Stephanie visar hur hon får in tre fingrar mellan sina magmuskler, som har spruckit. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
– Jag är väldigt hårt drabbat av separerade magmuskler och bristningar från två förlossningar med bara 15 månaders mellanrum, skriver hon.
10 av 11
– Jag är väldigt hårt drabbat av separerade magmuskler och bristningar från två förlossningar med bara 15 månaders mellanrum, skriver hon. - Foto: https://www.instagram.com/stephrothstein/
– Ibland är jag självkritisk men du ser mig ändå visa min mage i sport-bh. Det återstår mycket arbete för att få tillbaka mina magmuskler och återfå min hållning. Var stolta över er kropp efter graviditeten, skriver hon.
11 av 11
– Ibland är jag självkritisk men du ser mig ändå visa min mage i sport-bh. Det återstår mycket arbete för att få tillbaka mina magmuskler och återfå min hållning. Var stolta över er kropp efter graviditeten, skriver hon.

Stephanies magmuskler sprack – nu peppar hon andra att träna

Efter två förlossningar var proffsatleten Stephanies kropp inte sig lik. Men Stephanie är en riktig kämpe – nu hyllas hon för sin tuffa träningsresa.


Elit-atleten Stephanie Rothstein Bruce, 32, är tvåbarnsmamman som i skrivande stund tränar för att kunna delta i OS. Stephanie dokumenterar sin träningsresa på Instagram, där har hon över 20 000 följare.

Stephanie skiljer sig från andra fitnessstjärnor på Instagram – för hon bjuder på den ocensurerade och oretuscherade verkligheten.

Efter två förlossningar har hennes kropp tagit rejält med stryk – men Stephanie är en riktig fighter och kämpar hårt för att bygga upp sin styrka och stabilitet igen.

"Kissar fortfarande på mig"

– Jag kan springa ett maraton men jag kissar fortfarande på mig. Jag har diastasis recti (separerade magmuskler, reds anm), bristningar och andra problem. Jag delar med mig av det här till alla mammor och blivande mammor ska veta att ni fortfarande kan gå tillbaka till erat sportiga jag, ha stora mål, vara en mamma, inte vara helt perfekta och inte skämmas över det, och att tro på sig själv!, skriver hon bland annat.

Se de inspirerande bilderna på Stephanie i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!