1 av 4
The Mountain.
2 av 4
The Mountain.
Här var 27-åringen basketspelare.
3 av 4
Här var 27-åringen basketspelare.
Det var på tiden innan han blev TV-kändis.
4 av 4
Det var på tiden innan han blev TV-kändis.

Så här såg "The Mountain" ut innan han blev biff – skillnaden är brutal

Game of Thrones-karaktären "The Mountain" har en kroppshydda som gjort honom känd över hela världen. Men alla börjar vi någonstans.


Game of Thrones har kommit att bli en av världens största serie. Och en karaktär som lätt fäster sig och stannar kvar på hornhinnan är ingen mindre än bjässen "The Mountain".

Karaktären som spelas av den isländska Hafþór Júlíus Björnsson har fått sitt smeknamn efter sin kroppshydda då han, ja, är lika stor som ett berg.


Se bilder från före hans träning

För att undvika att spoila någonting av serien kan vi säga såhär – de som har sett honom minns honom. Och de som inte sett honom – de kommer inte att glömma honom efter detta.

Buzzfeed har nämligen visar hur Hafþór såg ut innan han blev en av världens starkaste män, utan fortfarande var en vanlig isländsk basketspelare.

Se bilderna ovan – klicka på pilarna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skippar du träningen och kör på beach 2045 i stället?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

1 timme sedan

Carina Burman får Bonnier-stipendium

1 timme sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

1 timme sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

1 timme sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

3 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

idag 05:04
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.