Paow
Paow riktade en rejäl känga mot det danska folket. - Foto: kattpaow/Instagram

Paows Instagrambild får följarna att rasa: "Lättkränkta"

Det var tidigare i veckan som Paulina "Paow" Danielsson gick ut med nyheten att hon och pojkvännen Alexander Zobel nu flyttar tillbaka till Sverige. I samma veva publicerade Paow en story samt ett inlägg om sina åsikter gällande Danmark.


Paulina "Paow" Danielsson, har under de senaste månaderna bott tillsammans med sin danske pojkvän Alexander Zobel i Köpenhamn. 

Hon har flertalet gånger uttryckt sin kärlek för pojkvännen och deras liv tillsammans – men samtidigt också hintat om att hon inte trivts i staden utan konstant saknat Stockholm. Bland annat efter att paret varit ute på krogen och Paow då fått drinkar kastade på sig

Och i veckan rann bägaren över. På sin story berättade Paow att hon och Alexander nu väljer att flytta tillbaka till Stockholm. Hon påpekar också att hennes och Zobels relation påverkats av hennes mående och att hon inte känt något stöd. 

Nu flyttar Paulina och Alexander till Stockholm. Bildkälla: kattpaow/Instagram

"Jag har gråtit mer här än jag gjort på 10 år. Har inte känt att jag fått stöd av min partner heller för det är ju 'så det är här', vilket gör att det är normalt för honom. Men det är det inte för mig. Jag gav ändå upp allt för att flytta hit. Det ska inte behöva gå så här långt, så att det påverkar vår relation. Och vår relation är nästan perfekt", skrev hon på sin Instagram

Hon passade även på att tacka sina följare som stöttat henne under de perioder hon känt sig ensam. 

Kaos i kommentarsfältet efter inlägg

Men Paowsan nöjde sig inte med sin story utan ville även slänga en slev åt danskarnas håll i ett inlägg. Och reaktionerna lät sig inte väntas på. 

"Jag älskar Köpenhamn. Men människornas mentalitet... 1950-talet ringde och vill ha tillbaka den", skrev hon till sin bild.

Paulinas kommentarsfält svämmar över efter inlägget. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Nu slår svaren på inlägget som spön i backen och har sannerligen delat upp hennes följare i två läger. Vissa som håller med – och andra som tycker det är fel av Paulina att dra ett helt folk under samma kam. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!