Sigrid Bernson
Sigrid och Robin berättar om bebislyckan. - Foto: Stella Pictures

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson ska bli föräldrar

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson avslöjar på Instagram att de ska bli föräldrar. "En bulle tar lite längre tid än de andra".


Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, ska bli föräldrar. Detta avslöjar med med hjälp av en skojig och fin bild på Instagram. 

"En bulle verkar ta lite längre tid än de andra.... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen", skriver de till bilden där de håller i en plåt vanliga kanelbullar tillsammans med Robins son William.

Sigrids lycka efter tuffa tiden

Sigrid berättade nyligen om att hon försvann från rampljuset på grund av svåra utmattningssymptom. 

Första panikångestattacken kom efter en middag med några vänner. Sigrids två vänner hjälpte henne hem efter att hon hade svimmat på en restaurang.

– Under den taxiresan hem började det med att jag fick inte luft, jag kunde inte andas. Och plötsligt så försvann min syn helt och jag kunde inte prata. Min tunga och ansiktet blev helt förlamat, berättade hon då.

– Jag trodde på riktigt att jag skulle dö, när jag låg där i bilen och inte kunde kommunicera. Jag tänkte ”nu är det slut, nu dör jag”. 

Under den tuffa perioden fick hon reda på att hon var gravid men valde då att göra en abort. 

Så träffades Sigrid och Robin

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson träffades i Let's Dance 2019 där de dansade tillsammans. 

Robin och Sigrid i Let's Dance. Bildkälla: Stella Pictures

Romansryktena drog snabbt igång men paret lyckades under lång tid att hålla sin kärlek hemlig. De bor idag tillsammans i en villa ute i Vallentuna där de verkar stormtrivas. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!