Dolde graviditeten med kräkpåsar och pojkvännen Robin Bengtssons luvtröjor.
Dolde graviditeten med kräkpåsar och pojkvännen Robin Bengtssons luvtröjor. - Foto: Mikael Persson/STELLA PICTURES

Efter barnlyckan – så dolde Sigrid Bernson graviditeten under Melodifestivalen

Efter förra veckans barnavslöjande för Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i ett inlägg på Instagram. Nu berättar Sigrid hur hon lyckades dölja graviditeten under Melodifestivalen. Läs här!


Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, träffades när de dansade ihop i Let's dance 2019. Det kunde inte undgå någon att de snabbt fattade ett tyckte för varandra under programmet, men paret undanhöll sin relationsstatus ända till julafton samma år då de gick ut att de var ett par. 

Paret bor i dag i en villa i Vallentuna utanför Stockholm som de renoverat och fixat i ordning. Förra året köpte de dessutom en båt som de också renoverade och spenderade hela sommaren på. 

Det är med andra ord tydligt att paret gillar att ha många bollar i luften och hitta på saker tillsammans. Någon som får följa med på deras äventyrliga liv är också Robins son Wille, 7, från en tidigare relation med ex-flickvännen Emma Hallbygård. 

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar barn

Under förra veckan gick paret ut med att de väntar barn i ett gemensamt inlägg på Instagram.

"En bulle verkar ta lite längre tid än de andra.. I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen", skrev paret.

Inlägget har minst sagt fått positiva reaktioner i kommentarsfältet. Bland annat har programledaren Kristin Kaspersen, 52, kommenterat. 

"Näääääää men sluta vad kul!!!!!! Grattis!!!!!!", skriver Kristin. 

Dessutom skriver influencern Margaux Dietz, 31. 

"Ååååh", skriver Margaux.

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under Melodifestivalen

I början av året ställde Robin Bengtsson upp i melodifestivalen med låten "Innocent love". Eftersom deras bebis kommer att komma i september betyder det att Sigrid var gravid under Melodifestivalen. Sigrid öppnar nu upp sig och berättar att hon lyckades dölja det genom att hon hade med sig mackor och kräkpåse. Dessutom bar hon Robins stora luvtröjor för att dölja magen. 





/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!