Katrin Zytomierska
Katrin Zytomierskas "pimp and hoes"-fest väckte stor uppmärksamhet. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Katrins "Pimp and hoes"-fest har blivit världsnyhet: "En av idioterna hade mage att..."

Är det någon som vet om att Katrin Zytomierska har haft "Pimp and hoes"-fest? Nu har nämligen ryktet om festen spridit sig internationellt.


Veckans största snackis har utan tvekan varit Katrin Zytomierskas födelsedagsfest.

Detta var av den enkla anledningen att Katrin under helgen höll en fest med tema "Pimp ands hoes" där gästerna med andra ord fick klä ut sig till hallickar och prostituerade. 

Och gänget som kom på festen gick sannerligen in helhjärtat för temat vilket snabbt smetades upp på sociala medier. 

Två av de som inte sparade på krutet under festkvällen var Julia Franzén och Bingo Rimér. Det första som gled upp på Instagram var nämligen en bild på paret tillsammans med Bingos söner Ringo och Rambo – som även dom, var utklädda efter temat. En bild som Julia senare raderade efter att kommentarsfältet svämmat över av kritik från arga följare.

Men det som göms i snö, eller ja, legat i snön och sedan försöker grävas över, det finns som de flesta vet alltid kvar på nätet och nu har det tagit sig hela vägen till internationella breddgrader, vilket Bloggbevakning var först med att uppmärksamma. 

Adam Whittington: "Pojkarna fick kalla sig själva horor"

Adam Whittington är en före detta polis som arbetar med att rädda barn ur trafficking och annan utsatthet. Under veckan har han nåtts av både bilder och videos från "Pimp and hoes"-festen som han nu skriver om i ett inlägg. Att tilläggas är att Adam följs av över en miljon människor. 

"Vi kan inte ignorera detta. På så många sätt är detta ett utnyttjande av barn. I Sverige sitter dessa två små pojkar, utklädda till flickor, i baksätet av en bil på väg till deras mammas "Pimp and hoes"-fest och ropar 'Vi är horor'. Saken i framsätet ropar då 'HOROR!!!'.

Någon förutom Julia Franzén i framsätet som får sig en extra släng av sleven senare i Adams text är festgästen Ida Warg som bara ett par veckor innan befann sig på en välgörenhetsgala i syfte att motverka trafficking. 

"En av idioterna hade även mage att gå på ett anti-trafficking event en kort tid innan. Du din idiot kanske förstår att många barn och kvinnor tvingas in prostitution av just pimps och människohandlare?"

Inlägget har i skrivande stund över 13 000 gilla-markeringar samt hundratals kommentarer från människor som uttrycker sin förtvivlan och ilska. 

Varken Katrin, Bingo eller Julia har kommenterat Adams inlägg ännu. Ida har under det senaste dygnet valt att göra sitt Instagramkonto privat. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!