Horfesten sprids internationellt

Adam Whittington är en fd polis som arbetar med att rädda barn ur trafficing och annan utsatthet. På Instagram har hans personliga konto 1 000 000 följare och kontot för hans projekt @projectrescuechildren har 167 000 följare.

Han har nu uppmärksammat Katrin Zytomierskas ”pimp and hoe-fest” och hur Bingo och Julia klädde ut sönerna till horor och tog med dem till festen.
Jag antar att han också tillhör de där ”Svenssonmänniskorna” som Bingo och Katrin hänvisa till i sina ”ursäkter” och som inte förstår det ”naturliga” i att män klär sig i kvinnokläder.
(Viftar med sarkasmflaggan och hänvisar dig HIT om du inte förstår vad jag pratar om. Läs och klicka dig bakåt.)

Och festgänget som trodde att det här skulle blåsa över. ??‍♀️

Tack för tips! 

200 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra att det uppmärksammas! Tycker inte Katrin och bingo ska komma undan lätt angående detta, dom måste förstå problematiken. Tycker det är konstigt att inte fler av deras kollegor eller andra kändisar reagerar? Enda jag sett dom sagt något om detta är Sandra Beijer

   Problemet är att Katrin är ofelbar.
   Att erkänna ett fel skulle rasera hela hennes världsbild och är därmed något hon är livrädd för.

   Kombinerat med bristande omdöme är blir det en fruktansvärd persona.
   I mitt tycke

   Tack Camilla för att du hänger dig fast här. Det kan inte nog poängteras hur fruktansvärt huvudlöst detta var av den aktuella familjen. Ett gränsöverskridande utan dess like. För mig är det helt obegripligt att man som förälder inte har vett nog att tänka ett steg längre när det kommer till detta. Det borde kunna krävas att det förstås av var och en i vårt upplysta samhälle år 2022, men tydligen inte. Därför är det otroligt viktigt att belysa detta. Tydligen kan det inte göras nog många gånger. Keep it up!

    Det är A L D R I G okej att sexualisera barn.
    Hur kan en vuxen person inte förstå det?!?

    PS: Kolla gärna in Adam Whittingtons stories också, där hängs Katrin ut rejält med namn och bild och han skräder inte orden så att säga. Med all rätt.

     Älskar att han även hänger ut Ida Warg, och kallar Julia F för ”the thing in the front seat”.

      Statistik Instagram Social Blade senaste 30 dagarna:

      Ida Warg -1170
      Katrin +9780
      Bingo +38190
      Magdalena -450
      Pernilla W +2280

      Dags att gemene man tar sitt ansvar & avföljer.

       Är det sant att Bingo och Katrin fått flera följare efter detta fruktansvärda, hemska dom gjort?! Är chockad ?

        Det är det som är det vidriga.Dom har gjort sina insta privata folket blir nyfikna över vad som hänt och börjar följa dom. Tycker ALLA ska avfölja bara vi läser här eller på flashback om vi blir nyfikna 🙂

       Var Pernilla Wahlgren med på den festen också

       Avföljer ida Warg direkt!
       Bingo och Katrin har jag aldrig följt! Vill aldrig göra det heller!

       Haha så roligt att de gör sina insta privata plötsligt, patetiskt!

    Men asså vad förvänta sig av dom….människor med 0 klass, stil, omdöme , empati, känsla för vad som är rätt elr fel….

   Ja även Ditte Svanfeldt delade Sandras text.

    Hon är bra❤️

    Ditte är modig!
    Tror Felicia aweklew delade något också. Annars väldigt tyst från många ”influensers” ?

   Väldigt bra när en så stor profil utomlands också tar upp den fruktansvärda historien; nu kan K i te skylla på att vi är avundsjuka och trista svennebananer utan humor.

   (En b-grade influenser! Haha!!)

   Även Lisa Nilsson reagerar mot detta på Simon Häggströms konto.

  Finns dt skärmdumpar på alla (mer eller mindre) kändisar ( t ex Pernilla Wahlgren) som glatt hejade på i kommentarsfältet?

  Hade varit lite intressant att veta vilka som nu försöker glida under radarn

   Ja hennes heja heja asgarv vilket jävla järngäng osv. Patetiskt.

   Syns/syntes i något av Camillas tidigare inlägg i alla fall. Helt otroligt att så många vuxna tycker det är ok och roligt/härligt att föräldrar lägger upp bilder på sina barn som pedofiler älskar. Antar att de inte tänker ett steg längre eller bryr sig mer om att hålla sig väl med Katrin och bingo.

   Komikern Mårten Andersson (kanske inte helt oväntat, med tanke på hans rykte)
   – Niklas Berglind (makeup artisten)
   -Tove Norström (manusförfattare och Sofi Fahrmans bästis)
   – Anna Skii (i Stockholm ganska känd mäklare på Lidingö)

    Niklas Berglind? Okej…..

    Fyller på:
    – anitha clemence
    – Pernilla Wahlgren

     Pernilla är jag inte ett dugg förvånad över, hennes IQ är lika hög som en golfboll.

      Har följt Pernilla på Insta till nu, men avföljde henne direkt när jag såg vad hon skrivit. Så dumt och korkat så det finns inte. Hon har ju goda sidor såklart, men detta tanklösa babbel hon ofta kommer med passerade en gräns här.

       Håller med!

     Anitha var till och med inne och försvarade skiten på flera ställen i kommentarsfälten. Samma moraliska kompass som Katrin. Dvs ingen…

      Usch va problematiskt

     -Magdalena Graaf
     -Daniel Paris
     -Niclas Rahm
     Personer som var med på festen

      Fler på festen:
      Ulf Ekberg (Ace of Base) och hans fru Johanna Aybar.

      Alltså….det här gjorde de verkligen bra. Fast…med internationell spridning blir de väl ännu större/rikare…Kanske man ska tala med butikscheferna på Ica, Coop osv som säljer hennes produkter…en bojkott, som mot Paolo….Bara en tanke.

       Mycket bra idé! Alltså att bojkotta hennes produkter. ?? Ska kolla om de finns i min lokala butik och i så fall kontakta butiksägaren.

      Niklas Rahm hockeykillen?

       Nej inte hockeykillen,utan Stureplansprofilen.

    Tove Norström var programledare för Pampers podcast Barnvagnspromenader (och har barn själv ska sägas). Nu är det ju ett tag sedan men ändå. Anställs man för något sådant borde man ha bättre omdöme.

   Tycker oxå det vore intressant. Jag tror absolut inte det är likes för att man slentrianmässigt scrollat och gillat eller gett glada tillrop, utan ren och skär ignorans och total avsaknad om insikt. De är så upptagna med sig själva, vara med och synas överallt, tjäna pengar på följare, kränga ännu en sak i eget namn, så det mesta flyger över deras huvuden. Skrämmande.

    Bra formulerat! Tror du satte huvudet på spiken.

   Andreas Carlsson fd idoljury

    Jill Johnsson skrev någon i ett tidigare inlägg.

   Sanne Alexandra!

   Ja men hur många är förvånade över att just PW hejade på galenskapen!? Hon om någon kan ju inte tänka längre än näsan räcker…

   Håller med. Kändisar som skulle visa sig hippa och heja på i kommentarerna bör också visas. Pernilla sjönk i mina ögon när hon visade gång på gång att Coronareglerna var nåt hon stod över. Läste så bra tips här att blocka människor så man slipper få upp dom i flödet.

   Andreas Carlsson

  Undrar om de njuter av uppmärksamheten eller om de tycker det är jobbigt? Man vet ju aldrig med vissa… ?

   De tycker nog bara att alla andra är dumma i huvudet och är trista torra Svenssons.

    Antagligen ?

   Detta är verkligen en bra fråga. Når man dessa människor på djupet någonsin? Det känns som att de är indränkta i olja och inte mottagliga för kritik av något slag. För mänskligheten hoppas man ju att även dessa gränslösa människor har vett att stanna upp, reflektera och tänka till, men det kanske är att hoppas för mycket?

    Ja men eller hur. De är inte villiga att ändra på sig, de vill kunna göra precis som de vill i all oändlighet. Detta kommer antagligen inte påverka dem på något djupare plan.

   Jag tror bingo kommer tycka/tycker detta är jobbigt, han blir väldigt kränkt när hans föräldraskap blir ifrågasatt och skriver då långa texter på insta osv. Han tycker ju att han och Katrin är världens bästa föräldrar ?

    Nej, nej, nej det är bara något han försöker övertala omvärlden att han är. Tänk efter. Hur många inlägg på Instagram har han inte skrivit där han berättar hur bra han och Katrin får ihop allting och hur mycket han fiskar efter bekräftelse i alla dessa inlägg? Hur många inlägg har han inte skrivit där han fiskar efter beröm över hur fantastisk Nova är? Jag lyssnar inte ens på podcasten men när jag tidigare gjort det är det så pinsamt att höra hur han fjäskar för Katrin. Han kan säga saker som: Du Katrin, som är så modig, så tuff, så cool och dessutom en så fantastisk mamma, vad har du att säga om det här? Eller bekräftelsen han söker hos sina barn. Han är så pinsam! Han är ingenting annat än osäker och ingenting är fel med det, men hans beteende är ju bara för att täcka över den där osäkerheten och det skapar konsekvenser främst för barnen. Och folk är så dumma så de öser bara på en massa beröm på hans dumma platta snack. Han har dessutom berättat om att han inte hade en så bra relation med sin pappa. Jag undrar hur mycket (hos psykolog) han grävt i det? Allt nämnt ovan och relationerna med människor som är lika osäkra, har liknande bakgrund är inte den bästa kombinationen för att bra föräldraskap.

    Absolut men tycker han förtjänar det tyvärr. Han filmar och lägger upps sina barn dag ut och dag in och nästan varje morgon halvnakna i sängen. Jag tycker inte det är ok

  1. Nice att det blir så stort!!!
  2. Nice att Ida Warg får sig en släng av skiten i hans inlägg också.
  3. Onice dock att bilderna på barnen inte censureras. Är skit ätt de sprids vidare, gör inte saken bättre.

   Ida är med på bild i hans stories med. Eller som han kallar henne ”this dumb human”. Och det får man väl hålla med om. Går man på Anti trafficking event först för ”brownie points” kan man inte gå på fest uppklädd som en prostituerad efteråt utan att det lyser igenom att man faktiskt brydde sig noll om traffikingoffren så till den grad att man inte ens reflekterade om det var lämpligt eller ej.

    Ida Warg är nog den som förlorat mest i anseende, de andras var inte så högt från början.

     Har köpt hennes duschmousser tidigare, men nu bojkotta r jag hennes produkter hädanefter. Är väl såklart en piss i havet, men det är ju vad man kan göra.

      Jag hade tänkt recensera hennes ansiktsprodukter, men låter nog faktiskt bli.

       Äntligen någon som på riktigt tar ställning så det känns

       Mona gör reklam för Ida Wargs deo idag samt delar ut en rabattkod: https://www.monasuniversum.se/2022/09/20/veckans-overraskning/

        Samma skit av människa som dom andra på hor-festen.

       Nej fan låt bli. Bra!

       Vad bra! Helt rätt!

       Läste bland kommentarerna att Ida försökt få honom att ta bort hennes namn, men han svarade bara henne att han inte skulle det.

        Hahaha yesss! Menar, varför skulle han?!

     Ida har stängt sin instagram nu, den var öppen för några dagar sedan.

   Varför Ida dock? Vad gjorde hon?

    Läs Lindas kommentar kl. 12.41.

    Hon gick på en välgörenhetsgala veckan innan festen. Galan var mot trafficking och hon är möjligtvis någon ambassadör eller liknande för någon organisation som bekämpar den form av prostitution (så som jag uppfattat det). Ser osmakligt ut att gå på fest veckan efter ett sådant event och ”klä ut sig till hora”

     Då har man absolut inte förstått något av arbetet mot trafficking som man alltså ska låtsas vara intresserad av. Ytliga godhetspoäng bara.

     Okej men vad gjorde hon sedan? Har hon uttalat sig mer? Tycker bara att han går lite hårt på henne om hon ”egentligen” inte är inblandad i det som hände med barnen.

      Alltså jag förstår vad ni menar men tycker att han hängde ut henne mest vilket inte kändes rimligt.

      Hon skrev en väldigt lam och dum ursäkt efteråt.

  Håller med honom och de som kommenterat hans inlägg. Jag är inte överdrivet känslig av mig men det de gjorde är SJUKT. Sluta upp att blanda in barnen.

  Undrar vem som tipsade honom

   Det är precis detta som är så ledsamt i hela historien. Jag tror inte han har blivit tipsad tyvärr. Bilderna och filmerna har redan färdats flera varv runt jordklotet. Många förstår inte just detta. Fel bilder i fel händer (läs; upplagda på nätet) och skadan går ALDRIG att reparera.

    Klart han blivit tipsad eftersom han känner till så mycket detaljer samt visste var bilderna kom ifrån.

    Du kan se i han Stories att han fått bilderna, videon och förklaringen av någon. Alltså blivit tipsad.

     Budskapet är detsamma; Nu har han lagt upp bilderna (dock med blurrade ansikten men ändå) för sina 1m följare. Vem som helst kan, och kommer troligtvis, sprida bilderna vidare och allt är i rullning.

     Bra jobbat Katrin, Bingo och Julia 🙂

  ”The thing in the front seat…”

   Jag sprutade kaffe över hela telefonen när jag kom till den meningen ?

    Så kul! ??? Tycker att Julia fått alldeles för lite kritik faktiskt. Sitter man med i bil (dessutom halvnaken) och skriker till sina styvbarn att de är horor bör det inte soppas under mattan.

   ?

   Så jävla kul ?????

   HAHA ja så roligt

   Tyckte faktiskt just det va jävligt onödigt.

    Håller med. Osmaklig kommentar.

     Varför osmaklig? Undrar uppriktigt då jag inte tolkade det på något annat sätt än ungefär som ”den där” (för att inte säga vad man egentligen tyckte, dvs total idiot typ). Tänker att det är ungefär som ”så kommer den där i framsätet fram och ropar att de är horor…”

     Av allt man kan tycka är osmakligt i den här historien…..

     Om du tycker det var en osmaklig kommentar kan du inte riktigt greppat det problematiska i att grooma sina egna barn och ta med dem till en fest förlagd till en lokal som ser ut som en sexklubb. En av gästerna är ambassadör i en organisation mot trafficking men spelar glatt med i charaden.

    Tönt, vad är hon da?

  är jävligt sugen på att maila Postkodlotteriet och se vad de säger om att en av deras utdelare (daniel paris) festar som pimp på ’horfest’ men samtidigt säger på sin profilsida på postkoden att han vill jobba med ’utsatta människor’. vad tror ni jag får för svar på det?

   Gör det bara, han är skenheligheten själv.

    Lustigt hur han är överallt på stora konton och lägger sina ”roliga” kommentarer. Det är detta ”se mig, hör mig” och kan man inte få den uppmärksamheten eller bekräftelsen på sitt egna konto, så söker man den på andra stora sådana. Finns många C-kändisar som sysslar med detta. Patetiskt.

     Booken är mästare på det ?

     Ja han låtsas att han missuppfattade temat. Klart som fan att han visste.
     Men han fnittrade väl och spelade med att det blev såååå tokigt och vilket tokigt tema.

      Och folk tror på honom på Insta… Stackars Daniel som trodde att hoes betyder horses ? Vilket BS ?

   Fantastiskt bra idé! Det ska jag göra nu på direkten, tack för tipsen och ju fler dessu starkare blir rösterna tillsammans ❤️

    Jag såg precis på Bloggbevaknings Insta att Linda Lampenius ställer frågan till Postkodlotteriet om de tycker att Daniel Paris ska fortsätta jobba hos dom. Bra där Linda! ???

   Fantastisk idé! Jag ska också maila!

   Han kommer alltid undan ?

   https://kzcleaneating.se/aterforsaljare/?v=f003c44deab6
   Här är samtliga återförsäljare av KZ skräp som man kan kontakta.

    Ni är för cancel culture?

     Så löjligt detta. Bryr man sig om barnen när man medvetet vill förstöra för deras föräldrar. De har hört kritiken, vissa saker håller de med om och gjort om. Alla som like:ade och alla som var på festen ska nu drabbas hårt ekonomiskt och frysas ut…

      Föräldrarna klarar sig nog, det är ju inte som att de lever på marginalen. Men man måste ju markera där det svider för dessa korttänkta människor.

       Läskig mentalitet där det inte handlar om att diskutera hur man ser på saker utan nu straffa ut.

       Ska bli otroligt spännande med högtiden som kommer upp. Ngn som kan skicka ut en certifierad lista på vad man får klä ut sig till utan att normalisera ngt hemskt.

        Vad du får klä dig som? Tja… börja med att inte lägga upp bilder på dina små barn utklädda till horor så har du kommit en bra bit på vägen. Efter det kan du lägga av med den här whataboutismen som du använder dig av för att flytta fokus.

         Det är inte whataboutthis…så larvigt utryck liksom problematisera och normalisera. Trött på professionella instagramtjafsare som bygger en väldigt hög tron till sig själva.
         Tänker att pirat, mördare, lik, zombie, prinsessa, superhjälte och monster kan vara problematiskt och normalisera könsroller,våld, monarki,våld, människors lika värde etc.

          Och det vill du diskutera under ett inlägg där barn kläs ut till horor och tas med till en ”pimp and hoes” fest, där bilder och filmer på dessa barn läggs ut till allmän beskådan och antagligen sedan länge i händerna på alla möjliga idioter. Ja, det är inte något annat än whataboutism att då vilja diskutera det problematiska i att klä ut sig till pirat på halloween. Blir orimligt provocerad av att du försöker flytta fokus här.

          Men var inte orolig, frågan om problematiska utklädnader på halloween lär alldeles säkert dyka upp när det närmar sig. Kanske kan du hålla dig lite tills dess.

           Ja, det handlar om just utklädnad. De sålde inte sina barn.
           Som vanligt går det inte att diskutera utan att det ska bli en taskig von oben ton till svar.

           Jag har inte påstått att de sålde sina barn. Bara det faktum att bilder på barnen i dessa kläder läggs ut av föräldrarna tyder på oerhört dåligt omdöme. Att ens jämföra det med utklädnader på halloween gör mig paff. På riktigt alltså. Varje rimlig vuxen borde förstå det mycket olämpliga här. Och detta kan inte poängteras nog mycket.

           Jag är glad att ni som försvarar detta är så pass få jämfört med de som reagerar. Själv blir jag så upprörd att jag kokar.

      Ursäkta, men ”drabbas hårt ekonomiskt”? De flesta har nog så det räcker och blir över och tjänar pengar på sina följare, du tycker inte då att man har ett visst moraliskt ansvar? Har du nån gång funderat på hur de skapar sina ekonomiska förutsättningar?.Det är en enorm penningmaskin för många och det minsta man kan begära är väl ändå att de har koll på var och vad de kommenterar och ger sin uppskattning nånstans.

       Och vi som konsumenter och följare har inget ansvar att fortsätta konsumera och följa. Alla är fria att välja andra produkter, märken, företag, konton att följa. Vill de behålla sina följare och konsumenter och på så sätt också sin stabila inkomst så kanske de ska vara lite mer mån om att göra kunderna nöjda. En missnöjd kund kommer inte fortsätta vända sig till din produkt.

        Jo, att själv inte följa och handla är väl en sak. Att maila arbetsgivare och kräva att de får sparken är en annan sak.

         Ingen kräver att någon får sparken. Men jag som kund kan absolut fråga en arbetsgivare (eller i det här fallet återförsäljare) hur de tänker kring ett samarbete med en viss person. Det är också ett ställningstagande. Om inte tex Ica ser det som problematiskt utan fortsätter samarbetet/återförsäljningen så är jag som kund fri att sluta handla där. Jag kan välja vilka jag handlar hos, jag kan välja bort de företag som tar (enligt mig) fel ställning i en fråga.

         Rolig du är vem ska mejla Katrin och beordra Katrin att ge Katrin sparken? Eller menar du på fullt allvar att det är konsumenternas ansvar att fortsätta konsumera Katrins produkter?

          Nä, såg att ngn skulle maila Postkodmiljonären angående Daniel Paris som närvarade med en käpphäst i handen… Förstår när folk begår brott men det här… När de t.o.m. förtydligar var de står i frågan så duger inte det heller.

           Det är inget krav på att avbryta samarbete. Vill man veta var en organisation eller ett företag står i en fråga så har man all rätt att fråga.

      Du verkar ha gått vilse i din egen hjärna.

       Snällt skrivet.

     Japp!

     Jag brukar inte vara för det men KZ har härjat fritt med sin dåliga attityd, nedvärderande åsikter och hånat ex överviktiga människor offentligt, under många många år. Hon är ju känd för det, alltså sin dåliga och hånfulla attityd, och sitt ex Alex.
     Detta var verkligen en gräns nådd. Någonstans måste man betala för sin ruttna personlighet om man aldrig visar att man lär sig eller vill förbättra sig.

     Så för en gångs skull så är jag helt för cancelkulturen, Bingo och Julia får gärna följa med henne på det äventyret.

      Ohc vaddå cancel kultur? Att inte hålla någon om ryggen är inte att cancla.
      Det är ingen rättighet att få sälja sina produkter var man vill, ha vilka samarbeten man vill eller vilka följare man vill. Däremot borde det vara en självklarhet att stå upp för barns rättigheter. Och det gör man inte om man smeker henne medhårs här. Folk måste våga ta ställning, även när det blir obekvämt.

      Pantamigigen, så vi canclar bara folk vi inte tycker om?
      Anonym, ja det är cancel culture att höra av sig till KZ alla återförsäljare och säga att dom borde sluta köpa hennes saker.

       Ja om orsaken är att man inte gillar personen bakom produkten då är det cancel culture. Men om folk börjar avfölja henne och inte vill bli förknippade med henne då är det frysfacket hon hamnat i. Hon uppfattas som toxisk.

    Det är ju att gå för långt!! Det finns ju fler än hon som har sin inkomst via företaget.

     Gällde det även de som arbetade på, säg, Paulo Robertos företag och som hade sina inkomster via hans bolag?

      Ja… jag var inte emot att helt frysa ut alla hans bolag, även om man är en skurk så skall man ju kunna försörja sig. Dock vet han ju ännu mer förknippat med märket då det var hans namn och face som satt på produkterna. Så där förstår jag verkligen varför företag inte ville förknippas med hans produkter.
      Vet inte hur många som köper Göran eating vet att det är Katrin som ligger bakom.
      Helt för att man canclar hennes sociala medier där det är där hon sprider sina vidrigheter och barnen!!! Fattar inte vad det är för folk som följer henne redan nu!

       Men han kan försörja sig. Bara inte på att sälja produkter under eget namn. Eller är han utan inkomst helt och portad från alla arbetsplatser?

        Men om alla skall bojkotta hans matmärke så skall man inte anställa honom heller eller?
        Nu när jag inte Paolos eller följde honom innan köpet så jag inte direkt kunnat sluta konsumera heller…
        Precis som när det kommer till katrin

   Med tanke på att Daniel Paris är socionom, så borde han ha kunskap om att det handlar om samhällets mest utsatta och dess förtryckare. Då säjer man nej till en fest det temat. Verkligen inget svårt.

    Faktiskt. Även Ida borde tänkt några varv till.

  Oj oj, som det sprids, vilket tyvärr betyder att bilderna på barnen också sprids nu överallt.

   Det där borde deras föräldrar tänka på innan de utsatte barnen för detta ! (håller dock med att man borde blurra)

    Absolut. Men det är även ett brott att sprida BP vidare

  Haha ja, jag reagerade också på det? ”the thing”… ?

   Han missade den manliga saken bredvid, Bingo! För han är väl änd ytterst ansvarig som pappa.

    Jag fick intrycket av att det kanske inte framgått för honom att det var pappan som klätt ut barnen och tagit med till festen. Eller vem det är som är pappan av alla på festen. Men det är bara min tanke när jag läste hans inlägg och storys så ta det för vad det är.

  Tycker såklart att det är sjukt gjort hela grejen. Men nu kan allmänheten släppa det, och så får vi se vad det blir av anmälningarna.

   Vad menar du att allmänheten ska släppa? Ska vi sluta prata om denna händelse? Tvärtom om nu är det läge att prata ännu mer så att det blir lite tempo i att få till lagstiftning som skyddar barn från exponering i sociala media.
   Vad menar du med anmälningar? Det behövs inga anmälningar. Om inte ännu så är det hög tid att polisen påbörjar en förundersökning. Det är pinsamt att läsa om detta och man kan ju undra vad andra tycker om oss svenskar. Om våran syn på barn, prostitution, trafficking.

    Vadå ”vilka anmälningar?” Det har ju gått att läsa om det otaliga gånger .

    Och de vuxna kan inte komma med en slapp ursäkt om att alla andra är avundsjuka Svenssons och tro att det här ska blåsa över som om det vore ett omärkt reklamsamarbete. Jag är sällan för bojkott men här vore det på sin plats.

   Nej, det här ska köttas och belysas in i absurdum. Det är dags att Katrin och alla inblandade får ett rejält uppvaknande och att alla får se vilka fruktansvärda människor de är. Influencers och andra privilegierade människor måste lära sig att de inte kan bete sig hursomhelst, sen ”be om ursäkt” och köra på som vanligt igen. Hoppas det blir utfrysning a la Paolo av det här även om jag tyvärr inte tror det blir så.

   Är det någon som vet om det skrivits debattartiklar om detta? Obs skoja

   Nej det får aldrig bli tyst om detta. Fatta vart bilderna är i detta nu, ryser av bara tanken

   Jag tycker absolut inte att det ska släppas. Fortsätt uppmärksamma, avfölj, lyft fram varenda en som hejade på och avfölj även som.

  Nu kanske KANSKE de där föräldrarna tänker sig lite för innan de publicerar bilder på sina barn igen.
  Men säkerligen tar det inte åt sig utan skyller på alla andra.

   Jag håller med dig! Samtidigt är jag rädd för vad dessa barn måste få se och höra bakom stängda dörrar… Många varningsklockor som ringer.

  Det är mycket viktigt och bra att detta uppmärksammas. Känner en stor sorg och förtvivlan när människor i västvärlden anordnar ett sådant arrangemang. Det är smärtsamt att se ursäkterna då de absolut inte har förstått allvaret av deras arrangemang.

  BRA att detta uppmärksammas internationellt!! och BRA att du Camilla fortsätter att skriva om det på din blogg för att nå ut till fler. Det är fan droppen på bristande föräldraskap från deras sida nu. Nåt måste göras för dessa barn.

   Exakt! Fortsätt skriv, det här får aldrig passera obemärkt förbi. ???

  Eftersom de är totalt befriade från anständighet och helt dumma i huvudet så är de säkert stolta över uppmärksamheten. Jävla idioter.

   Tyvärr tror jag du har helt rätt. Dessa människor är helt förblindade av sitt eget bekräftelsebehov.

  Det var väl i förra eller förrförra avsnittet av deras podd där Bingo tar upp att om man tycker att alla runt en är idioter så får man nog tänka till och se sig själv i spegeln. Så jag tror och hoppas att han ändå gör det. Jag tycker han verkar vara en helskön och genomsnäll person som nu gjort något totalt huvudlöst, och är man kändis med en stor plattform så tar det ju tyvärr, för barnens skull, enorma proportioner.

  Det känns som om bägaren har runnit över nu för toleransen över hur barn exponeras i sociala medier. Det här blev droppen!!

  Jag är så FRUKTANSVÄRT trött på influencers som skor sig på sina följare och sedan inte ens kan ta ansvar när man gjort något idiotiskt. Ida, Bingo, Julia och många fler har nu låst sina konton på Instagram efter stormen. Fega är bara förnamnet och man borde absolut ta all skit man får i det här fallet. Sorgligt.

   ????

   De stoppar väl huvudet i sanden och hoppas att diskussionen ska dö ut, innan de sticker upp det igen. Men som någon annan skrev, låt dem inte slippa undan så lätt. Påminn, avfölj och bojkotta!

  Så jävla bra att det här uppmärksammas mer! Fucking finally!

  Sorgligt bara att barnen hamnar i kläm än en gång och blir exponerade inför miljonpublik. Men det är tyvärr sådant som händer om man som förälder inte skyddar sina barn på nätet.
  Hoppas att detta för pojkarnas del går obemärkt förbi.

  Det är sjukt rent ut sagt att man väljer att lägga ut bilder på sina barn oavsett bilder när man är en influenser. Dels tjänar man ju pengar på barnen vilket inte kunde bli mer fel. Det borde vara förbjudet! Dessutom är ju barnens integritet förstörd för alltid.

  Önskar så att kändisar slutar lägga upp bilder och stories på sina barn i tid och otid.

   Jag tycker faktiskt att det faktum att de skulle ha tjänat pengar på barnen är sekundärt i det här fallet. Främst så är det högst opassande bilder att lägga ut på två små barn. Det borde vem som helst förstå. Det är också högst opassande för barn att över huvud taget vistas på en sådan fest med ett sådant tema. Något som vem som helst också borde förstå. Utöver det så är temat högst opassande i sig, speciellt för flertalet av gästerna som i övrigt vill påskina att de har tagit ställning i frågan i andra organisationer. Därefter kommer eventuellt frågan kring att barnen används i syfte att tjäna pengar på ett konto tycker jag.

    Menade mer allmänt att jag tycker det är fel att bygga upp sitt konto mer eller mindre på sina barn och indirekt tjäna pengar på dem.

    Barn kanske dessutom känner en press att de måste ställ upp på bilder mm för annars tjänar inte mamma eller pappa några pengar.

     Ja, det kan jag hålla med dig om.

  Borde inte UNICEF-ambassadörer uttala sig? Håller verkligen alla i influenservärlden varandra om ryggen. Skandal! Barn som utnyttjas och ingen reagerar.

   Ja, eller författaren Katarina Wennstam. Hon skriver om mansvåld i sina böcker och är väldigt aktiv på Instagram. Eller någon som Eva Röse som tydligen blivit någon slags Moder Teresa i folks ögon men som inte ens, när det händer så nära, inte ens kan dela en story. Jag tänkte även på Elaine Eksvärd men hon har alltid varit den som stridit med folk (såvitt jag förstått vill hon inte det längre och jag kan köpa det, hon har gjort tillräckligt). Men andra?

  Tror tyvärr att enda sättet att få dem att reagera är om alla avföljde dem. För de lever uppenbarligen på sin synlighet genom samarbeten och reklam för sina egna verksamheter. Men så räcker det inte att några få agerar. Då behöver många agera så att deras konton i princip blir obefintliga.

  Men att Ida Warg var på anti-trafficking event samma kväll stämmer väl inte? Det var väl en vecka tidigare?

   och…

    Nja inte världens viktigaste korrektion kanske, men det hade ändå varit extra osmakligt om det var samma kväll.

     Räcker att han poängterar att det hände sen att det var en vecka tidigare gör egentligen inte så stor skillnad.
     Att det ens hände är ju det som är problemet.

  Katrin brukar vara nöjd med all slags publicitet, bara det skrivs och pratas om henne.
  Poseringar med väninnan ”grovporr” Puma Swede brukade ge mig rysningar för det är så kvinnoförnedrande och destruktivt.

  Denna gång är det dock hennes barn som oskyldigt dras med i karusellen.

  Hemskt!!

  Många av Adams läsare reagerade dessutom mycket mer än vad vi Svenskar gör som är vana vid dessa Ö-kändisar.

   Undrar vad han och hans följare skulle tycka när han ser vissa i det här kommentarsfältet jämföra det med utklädnader på halloween. Men något säger mig att det är en och samma som härjar om det här, antagligen med koppling till familjen…

    (tänker på en i ett tidigare kommentarsfält också som inte tyckte att det var värre än att klä ut sig till död på halloween. Och kallade katrins fest för ”bara temafest”…)

     Såg den och tänker även på Bingos förklaring att vi dömande Svenssons inte förstår livet i en fotostudio vad nu det har med något att göra.

    Ja du, jag känner inte familjen det minsta. Jag ”härjar” inte. Jag har skrivit några kommentarer vad jag tycker och jag tycker det är överdrivet och dras på för stora växlar. Dessutom en väldigt elak ton och personangrepp så fort man tycker annorlunda. Räcker det inte med argument?

     Att kalla vuxna som groomar sina barn och glorifierar prostitution för idioter är inte ett personangrepp utan en korrekt beskrivning av den personen. Du tycker att det är överdrivet att folk reagerar på människor som begår en olaglig handling genom att grooma sina egna barn och som tycker det är en cool idé att ha tema fest på prostitution. Undrar var du lägger din egen ribba?

  Snälla… hoppas dessa influensers får konsekvenser nu. Avsluta samarbete med både Katrin och gästerna när man så uppenbart inte förstår problematiken. Inte ens efter kritik!!!!!
  Vad får dessa narcissister att tro att ingenting i deras uppfostran försummar och skadar barnen??

  Nej men alltså vid det här laget måste de väl ha insett hur fucked up allting var och faktiskt på riktigt skämmas och må dåligt. De kan verkligen inte blunda för det här nu. Skulle jag vara dem skulle jag på riktigt må så otroligt illa över att bilderna och videorna är spridda över hela världen vid det här laget, i händerna på pedofiler och gud vet vad… har alltså bilder på barnen utklädda till prostituerade. Så skrämmande tanke!

  Hujedamig..,,

  I SvD kommenterar deras juristexpert.

   Utan att kopiera in text från en betalsida, går det att sammanfatta vad han säger om saken? Vore intressant ohc uppskattat att höra det perspektivet.

    Sharearenting = share, parenting. Han nämner ett förädrarpar som i helgen la upp bilder på sina barn utklädda till prostituerade från mammans 45 års-fest med pimp-hoes-tema. Han skriver om att föräldrar delar bilder på sina barn för att höja klicken och var gränserna går för vilken typ av bilder och hur många bilder som läggs ut. Etc.

     Tack för sammanfattning för oss som inte kunde läsa ?

  tyvärr så är det väl precis det här de vill? Som han själv skriver, de använde ju kidsen fullt medvetet för att de visste det skulle generera ramaskri för om hundratusen som aldrig skulle följa dem ändå blir arga spelar det ingen roll om femtio-femhundra ser det och tycker det är kul ”Äh, frisk fläkt ju, var inte så STELA”. Kanske kanske kanske att det här med att de utnyttjar barnen kan ge någon effekt lex Pontus Rasmusson men jag tror ärligt talat inte det…

   Helt befängt att tänka att de vill sälja ut sina barn till pedofiler för att få uppmärksamhet….

  Efter att nu sett filmen med barnen i bilen undrar jag hur deras liv som tonåringar och sedan vuxna blir.
  Så märkligt och faktiskt hemskt att föräldrarna inte har någon form av konsekvenstänk.

  Att de här människorna inte sätter sig ner och LÄR SIG av sina misstag? KZ lär aldrig göra det pga oförmögen att ha fel, men Bingo? Han har åtminstone tidigare visat en vilja att utvecklas.

  Jag tycker det är bra att det här uppmärksammas, och jag tycker att Bingo och Katrin förtjänar kritik och kanske även en polisanmälan. Är inte förvånad över att de gjorde något såhär dumt, och inte heller förvånad över hur de svarat på kritiken. Har ogillat dem starkt i 10+ år.

  That being said. Hela grejen med att man nu ska skriva upp alla namn på alla kändisar och halvkändisar som likat, ringa samarbetspartners osv. Är inte det lite att ta i? Tror någon att Ida Warg, Pernilla Wahlgren m.fl. tycker att trafficking eller barnpornografi är nice? Det gör de ju knappast. De hade antagligen bara inte gjort kopplingen. Jag kan inte förstå hur de inte gjorde det direkt, för den borde vara uppenbar, men ändock: de är inte okej med trafficking och barnporr, de hade bara inte satt ihop ett och ett. Och det är skillnad på att vara lite seg i tanken och på att vara en ond människa som gillar barnporr.

  Är personligen inte alls förtjust i det här med att folk verkar älska när någon annan gör fel så att de får något att göra och någon att vara arg på. Det är en del av vår kultur som jag hoppas kommer att gå över snart.

   Men hur kan INGEN av deltagarna på festen gjort den kopplingen? Hur kunde två små barn valsa in klädda som horor utan att en enda person på festen frågade vad som pågick? DET i sig är problematiskt.

    Det vet ju vi i och för sig inte så mycket om. Tror att de flesta som ser sin kompis göra något fel föredrar att ta det med personen i enrum än att rasa på sociala medier eller protestera inför en hel massa andra människor. En del behöver nog också landa lite i sina funderingar. De kanske såg något som kändes fel, men var osäkra på om de överreagerade eller inte. Det vet vi helt enkelt inte.

     De behövde först heja på i kommentarsfält, dela bilder, få kritik från utomstående och SEN hade de landat nog för att säga stopp och be om ursäkt.

      Men alla festdeltagare har ju inte hejat på i kommentarsfältet. Jag svarade på påståendet om att inte en enda på festen reagerat. Det vet vi inte. Och ärligt talat ja, det är nog ganska mycket lättare att reagera och veta att något var fel när man ser hur alla andra reagerar och tar del av andras analyser. Tror det är ganska vanligt att människor ser något, tänker ungefär ”hm, är inte detta lite problematiskt?” men också ”eller är jag bara väldigt känslig, ingen annan verkar ju tycka samma sak”.

       Ja nu har jag aldrig varit på en horfest med små barn utklädda till horor, men något säger mig att den gränsen är rätt så uppenbar. Eller är det helt normalt att se barn springa runt i stayups där vuxna lajvar sexklubb? Där behöver man förhoppningsvis inte känna efter jättelänge.

       Och som någon sa så är det jätteviktigt att våga säga ifrån även när det blir obekvämt för jag tror att det är det som skett här. Man vill inte vara partypooper men tyvärr så blir det på bekostnad av andra här.

        Och har man dessutom veckan innan varit på välgörenhetsgala mot trafficking så bör väl tanken ha slagit en någon gång från att man fick inbjudan till att man gick på festen. Hmm… känns det här verkligen som en bra idé…?!

         Jag tillhör dem som inte ser det stora problemet i temat i sig. Själva temat känns mer som en estetik än som ett ställningstagande i prostitutionsdebatten. Är själv kraftigt emot prostitution men reagerade inte på festens tema, utan det var när jag såg bilderna på barnen som jag blev upprörd.

         Man kan ju tycka att någon borde ha ställt sig upp och protesterat högljutt på plats. Men så snabbt brukar inte folk reagera. Inte bland kompisar, dessutom. Det är lite fegt, absolut, men gör en inte till en ond människa.

  Alltså….det här gjorde de verkligen bra. Fast…med internationell spridning blir de väl ännu större/rikare…

  Alltså….det här gjorde de verkligen bra. Fast…med internationell spridning blir de väl ännu större/rikare…Kanske man ska tala med butikscheferna på Ica, Coop osv som säljer hennes produkter…en bojkott, som mot Paolo….Bara en tanke.

  Ida Warg blir ju nu samma perfekta exempel på vad som är problemet med ingluencerfrontade märken som bygger på deras popularitet. Älskar ett par av Ida Wargs produkter, köpte dem inte för att jag bryr mig henne utan nästan motvilligt pga litar knappt på influencerskit. Nu har jag tappat all lust att köpa om dem. Vilket är hela problemet med ingluencermarketing. Märken borde inte vara så hårt knutna till en person att de är ett sexköp/horfestsfeltagande från att tappa kunder.

  Ida warg har stängt av kommentarsfältet på bilden när hon går på välgörenhetsgalan mot trafficking nu… Det är så otroligt korkat, att gå på det en vecka innan man går på en pimps & hoes-fest. Hon kanske satt på galan och klicklase hem outfit till katrins fest, vem vet?? Lyssnade gjorde hon ju inte ?‍♀️ Hon är rädd att detta ska påverka hennes varumärke, så hon stänger av kommentarer- bara pengar pengar i huvudet ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Stå ditt kast!!! ?

  Undrar hur barnen kommer att må framöver. Som blev ledda av vuxna att klä ut sig till horor, bilder som nu blivit spridda över internet och som hela deras skolkamrater kanske sett. Hur ska dom försvara sig mot påhopp och kränkningar i skolan.? Kanske i flera år framöver. Stämplade som små horor… Mamma fyllde år… Undra om mobbare och översittare godtar den förklaringen och låter bli att hoppa på dom framöver. Vilka fina föräldrar ?

   Jag kan ha fel men jag har fått uppfattningen att barnen är väldigt förskonade från elaka kommentarer och dylikt just för att de har föräldrar som är kända medieprofiler. Det är bara en bild jag fått, kan vara helt fel. Som sagt.

  Vad fan hände med Adam Whittingtons Instagram? Borta?

   Hittade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.