Niklas Strömstedts snuskiga ord till Steffo: "Du är inte den enda som har...."

Niklas Strömstedt och Steffo Törnquist är sedan många år tillbaka mycket goda vänner. Så pass goda att de kan skämta snuskigt till varandra...


Steffo Törnquist och Niklas Strömstedts vänskap sträcker sig många år tillbaka. Då Steffo träffar Niklas fru Jenny Strömstedt varje dag i Nyhetsmorgon har deras täta kontakt skett väldigt naturligt. Men det inte alla vet är att de var väldigt goda vänner innan. 

Steffo känner paret så pass bra att han till och med dementerat deras egen historia om hur de träffades. Han kallar det ordagrant för "fejk". 

Vad är det då Jenny och Niklas sagt? Jo, nämligen att Niklas räddade Jenny från en fallande istapp. 

– De stora istapparna på taken ovanför höll på att smälta men jag passerade skylten med texten 'Varning för ras' utan att se den. Plötsligt kom någon springande, tog tag i min arm och sa att här bör man inte gå. När jag tittade upp såg jag att det var Niklas. Precis när han hade dragit undan mig föll en istapp ned på marken alldeles bredvid, har Jenny berättat för Hemmets Journal.

Hur träffades egentligen Niklas och Jenny? Bildkälla: Stella pictures

En "jävla löjlig fejkstory" som paret har "bestämt sig för att odla", säger istället Steffo Törnquist.

– Dom har fejkat ihop någon historia om att han räddade henne från att få en istapp i huvudet och sen gick dom på fika och sådär. Men jag vet ju hur det var,  sa Steffo i Bathina Philipsons podd.

Hur det enligt Steffo gick till?

Jo, när Jenny Strömstedt var nyskild skulle hon följa med Steffo och hans hustru till deras vackra landställe i Fågelbro för att spendera midsommarhelgen. 

Steffo och Jenny hade precis sänt Nyhetsmorgon och de bestämde sig för att ta Steffos båt.

Steffo tillsammans med frun Caroline Törnquist. Bildkälla: TT/Nyhetsbyrån

– Vi drog iväg med högt varvtal, men då gick motorns topplock sönder och det började ryka. Jag ringde min kompis Niklas som kom med sin Chris Craft Lancer och hjälpte oss. Det hela slutade ju lyckligt, berättade han och fortsatte. 

– Dom begick ju faktiskt sin sexdebut, Jenny och Niklas, hos mig där på Fågelbro, berättade Steffo.

– Det är ju så dåligt byggt också så man hör ju allting. Det är ju gipsväggar. Det är pappslöjd det där jävla huset alltså. Så om någon begår sexdebut där, då hör man det. 

Niklas Strömstedts snuskiga ord till Steffo

Idag spenderar profilerna både arbetstid och fritid tillsammans. Nyligen var Steffo och hans fru på mysig middag hos paret Strömstedt vilket Steffo förevigade med en bild på Instagram. Under bilden skrev han att han hade kissat i växthuset då det ska vara bra för växterna. 

Under en av veckans sändningar fick Steffo en present av Jenny – nämligen en liten påse med tomater från växthuset. Steffo skrev då skämtsamt att det var hans förtjänst

"Den med skarp hjärna kanske minns att jag tvingades pinka i Jempas vattenkanna under landetbesök i somras. Soppan skvättes sen över tomatplantor i växthus och inom kort blev det skräckfilm med invaderande tomater i halva skärgården. Idag fick jag en påse tomater i present av Jempa och titta vilka skönheter. Men. Men. Jag kan inte sluta tänka på ord som ”kretslopp”, ”återvinning” och ”cirkulär”, det är såklart en process inblandad, men. Men. Tänk om en liiiiiten droppe finns i nån av dem….". 

Snabbt kommenterade Niklas Strömstedt: 

Niklas kommentar gjorde succé. Bildkälla: steffo56/Instagram

Och ja, man kan gott säga att det hela gick hem hos följarna. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!