Eric Hagberg
Ja, vad höll egentligen Eric Hagberg på med? - Foto: erichagberg/Instagram

Ramaskri efter Eric Hagbergs bilder: "Vad i helvete gör du?"

Paradise Hotel-deltagaren och influencern Eric Hagberg följs idag av över 200 000 människor på Instagram där han dagligen lägger upp bilder och videos på... mest sig själv men även tillsammans med en del citat och så vidare.


Eric Hagberg, 29, vann Paradise Hotel 2014 tillsammans med Paulina "Paow" Danielsson. Säsongen benämns ofta som en av de bästa som sänts och än idag har deltagarna i säsongen hundratuseltals människor som följer dem på sociala medier. 

Andra som var med i samma säsong är Saga Scott, Ylva Fogel, Smail Alihodzic och Ulrika Forsberg

Eric Hagberg. Bildkälla: Stella Pictures

Efter sin medverkan har Eric varit med i Gladiatorerna och Ex on the beach men utöver det lagt tv-karriären på hyllan. Istället har han storsatsat på sin Instagram där han blev annat lägger upp videos och bilder där han poserar i olika kläder samt till olika "inspirerande" citat. 


Men efter sin senaste fotosession med sig själv så blev det.... en del sura miner från följare på grund av en detalj i bilden. 

Följarna rasar på Eric Hagberg

En av de som var snabb med att reagera på Erics bilder var Bloggbevakning som då ansåg att det hela var både smaklöst och farligt då Eric valt att lägga sig på ett tågspår. 

Och andra höll med. 

Eric Hagberg. Bildkälla: bloggbevakning.se

Eric har ännu inte svarat på kritiken som just nu väller in i kommentarsfältet. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!