Jag spår ett KAOS!

I helgen äger Ani Jewels event med café och pop up-store rum och på Instastory skriver Bianca att både hon och Lovisa Worge kommer finnas på plats för att umgås och kramas med sina följare.
Trots att det inte utlovats några goodiebags så spår jag att det här kommer omgärdas av mer kaos än när Lyko öppnade sin butik på Drottninggatan, särskilt som Anis café enbart har öppet i två ynka dagar.

Igår befann jag mig förresten på NK och kunde inte låta bli att smita in på Caias pop up-store för att sniffa på deras nya parfym Bisou, och den doftade underbart. 
Jag har och uppskattar flera av deras parfymer men den här är nog faktiskt en ny favorit!

Vad ska han sponsoperera tror vi?

Jahapp, vad tror vi att Paows tillfällige sidekick ska operera? 
Vill han månne ha en bbl, större bröstmuskler, extra stora vader eller ska han rent av skalpera sig för att minska pannan eller fettsuga fram ett sexpack?

Den som lever får se…
Hade man varit lite om sig och kring sig så hade man kunnat ta fram ett operationsbingo och spelat allt eftersom Paow genomgår nya operationer. Det hade förmodligen engagerat lika många deltagare som en uppersittarkväll med Bingolotto, och någon hade definitivt haft bingo vid det här laget.

Vi pratar om det här i dagens poddavsnitt, där vi även tar upp det nya typ av material som Paow och Christian spelat in till Onlyfans, tillsammans med en lokal gäst. 
Ungefär 10 minuter in i avsnittet hör du oss prata om Paows nya operationer. 

Katrin får kritik för sitt festande

🎶När man festar, festar man och då festar man rejält! 🎶

Katrin Zytomierska skriver ett svar på tal-inlägg till alla som kritiserar henne för att behöva alkohol för att ha kul och som utgår ifrån att det är därför hon går på klubb. Hon skriver att de som kritiserar henne för det här är bittra avundssjuka och missnöjda människor som förmodligen sitter hemma i soffan och hinkar betydligt mer alkohol än hon gör på klubb.

Personligen kan jag ha kul utan alkohol, men jag tröttnar betydligt snabbare på fulla människor idag, än när jag var en av dem. 😁Hur är det för dig?

Paows bröstdebackel

Paow oroar sig för sina bröst och skriver att hon är livrädd för att lyfta dem. Hon debatterar med sig själv på Instastory om huruvida hon ska göra dem ännu större. Inte för att de är hängiga men hon blir ju äldre och brösten sitter redan långt ner.
Kanske borde hon bara sy ihop dem mer?

Vad tusan är att ”sy ihop dem”?
Förvandlar man två stycken bröst till en enda limpa med hjälp av nål och tråd?

Jag längtar till den dagen Paow skaffar sig en annan hobby än att operera sig.
Diamond painting, kan det vara något?

Den universella influencerlösningen för spänningshuvudvärk

Vad är alltid lösningen för en influencer med spänningshuvudvärk? 
1, 2, 3 – alla på en gång!!!!!!

Nu fungerar ju botox på spänningshuvudvärk, jag har själv fått det en gång, men till skillnad från alla influencers som fått det så förändrades inte mitt utseende av det.

De spekuleras alltså i hurvida influencers använder spänningshuvudvärk som en utsäkt för utseendeförändrande botox som de inte riktigt vill stå för.
Det kanske inte alls är så i Ellinors fall men det fick mig osökt att tänka på alla gånger det skett. 😁Det är min skräck att sitta där helt ensam. 😱😱😱😱

Tiingelinns kortbedrägeri

Tiingelinnskan har upptäckt att någon använt hennes kreditkort och gjort köp. Hon upptäckte det när hon fick en faktura från banken.
Det är så klart jäkligt trist att utsättas för, eftersom det även innebär en massa merjobb för att försöka få tillbaka pengarna som stulits.
Doch reagerar jag mest på hur hon formulerar sig vad gäller den utpekade men än så länge anonyme tjuven:

Någon har alltså personligen stulit kortet från mig…

I mina ögon låter det som en anklagelse mot någon i hennes närhet, att någon stulit kortet ut hennes plånbok vid ett obevakat ögonblick, men hon kan väl lika gärna ha tappat det eftersom hon inte vet vem som använt kortet? Tänker jag…?

Hur tänker du? Det är min skräck att sitta där helt ensam. 😱😱😱😱

Att uppmana till våld pga ett underhållningsprogram

I det senaste avsnittet av sin podd ”Vi får se hur länge det håller…” pratar de äkta makarna Manuel och Claudia Galli Concha om Claudias medverkan i lekprogrammet ”Förrädarna” där hon blev utröstad av deltagaren och Idoldomaren Katia Mosally, som sen gick och vann hela skiten. 
Manuel säger då att han hade ”velat puncha Katia i ansiktet” efter vad hon gjorde mot hans fru, vilket Claudia fnissar uppspelt åt.
Katias poddpartner Andra Farhad tog till Instagram för att kritisera uttalandet, där hon skriver att det aldrig är okej att uppmana till våld eller att använda den här typen av retorik.

Katia har tagit upp det hela på Instastory där hon skriver att det är obehagligt att en vuxen man med två döttrar uttrycker sig så här, och att det är sorgligt att Claudia sitter bredvid och skrattar när en man beter sig smaklöst.

Hon skriver att ”det var ett spel. Som spelades in i maj  det är november nu. Kan vi gå vidare?” 
Den här delen har nu klippts bort ur avsnittet, precis som i fallet med Margauxs trappvideo så undrar Katia hur ingen reagerat på dessa uttalanden under redigeringsprocessens gång, och där har hon ju en poäng.

Hur likt är för likt?

Dokusåpadeltagaren Emelie Wannberg har postat ett inlägg på Instagram tillägnat sin pojkvän med texten ”Och sen kom någon som inte rubbade min värld utan ställde den till rätta. Någon som inte rev min mur utan snällt la den ner. Någon som inte tog mig, utan gav sig själv ❤️”

I kommentarsfältet skickas det hjärtan och man ”oooo:ar” och ”aaaaaaaah:ar” över Emelies underbara text, och nog är den fin alltid.
Jag har fått sms om att hon ska ha snott den från Michaela Hamilton, som publicerade det här inlägget i september.

Emelies text är som en omkonstruerad version av Michaelas ord, så vad tycker ni?
Hur likt är FÖR likt?