Paows bröstdebackel

Paow oroar sig för sina bröst och skriver att hon är livrädd för att lyfta dem. Hon debatterar med sig själv på Instastory om huruvida hon ska göra dem ännu större. Inte för att de är hängiga men hon blir ju äldre och brösten sitter redan långt ner.
Kanske borde hon bara sy ihop dem mer?

Vad tusan är att ”sy ihop dem”?
Förvandlar man två stycken bröst till en enda limpa med hjälp av nål och tråd?

Jag längtar till den dagen Paow skaffar sig en annan hobby än att operera sig.
Diamond painting, kan det vara något?

Den universella influencerlösningen för spänningshuvudvärk

Vad är alltid lösningen för en influencer med spänningshuvudvärk? 
1, 2, 3 – alla på en gång!!!!!!

Nu fungerar ju botox på spänningshuvudvärk, jag har själv fått det en gång, men till skillnad från alla influencers som fått det så förändrades inte mitt utseende av det.

De spekuleras alltså i hurvida influencers använder spänningshuvudvärk som en utsäkt för utseendeförändrande botox som de inte riktigt vill stå för.
Det kanske inte alls är så i Ellinors fall men det fick mig osökt att tänka på alla gånger det skett. 😁Det är min skräck att sitta där helt ensam. 😱😱😱😱

Tiingelinns kortbedrägeri

Tiingelinnskan har upptäckt att någon använt hennes kreditkort och gjort köp. Hon upptäckte det när hon fick en faktura från banken.
Det är så klart jäkligt trist att utsättas för, eftersom det även innebär en massa merjobb för att försöka få tillbaka pengarna som stulits.
Doch reagerar jag mest på hur hon formulerar sig vad gäller den utpekade men än så länge anonyme tjuven:

Någon har alltså personligen stulit kortet från mig…

I mina ögon låter det som en anklagelse mot någon i hennes närhet, att någon stulit kortet ut hennes plånbok vid ett obevakat ögonblick, men hon kan väl lika gärna ha tappat det eftersom hon inte vet vem som använt kortet? Tänker jag…?

Hur tänker du? Det är min skräck att sitta där helt ensam. 😱😱😱😱

Att uppmana till våld pga ett underhållningsprogram

I det senaste avsnittet av sin podd ”Vi får se hur länge det håller…” pratar de äkta makarna Manuel och Claudia Galli Concha om Claudias medverkan i lekprogrammet ”Förrädarna” där hon blev utröstad av deltagaren och Idoldomaren Katia Mosally, som sen gick och vann hela skiten. 
Manuel säger då att han hade ”velat puncha Katia i ansiktet” efter vad hon gjorde mot hans fru, vilket Claudia fnissar uppspelt åt.
Katias poddpartner Andra Farhad tog till Instagram för att kritisera uttalandet, där hon skriver att det aldrig är okej att uppmana till våld eller att använda den här typen av retorik.

Katia har tagit upp det hela på Instastory där hon skriver att det är obehagligt att en vuxen man med två döttrar uttrycker sig så här, och att det är sorgligt att Claudia sitter bredvid och skrattar när en man beter sig smaklöst.

Hon skriver att ”det var ett spel. Som spelades in i maj  det är november nu. Kan vi gå vidare?” 
Den här delen har nu klippts bort ur avsnittet, precis som i fallet med Margauxs trappvideo så undrar Katia hur ingen reagerat på dessa uttalanden under redigeringsprocessens gång, och där har hon ju en poäng.

Hur likt är för likt?

Dokusåpadeltagaren Emelie Wannberg har postat ett inlägg på Instagram tillägnat sin pojkvän med texten ”Och sen kom någon som inte rubbade min värld utan ställde den till rätta. Någon som inte rev min mur utan snällt la den ner. Någon som inte tog mig, utan gav sig själv ❤️”

I kommentarsfältet skickas det hjärtan och man ”oooo:ar” och ”aaaaaaaah:ar” över Emelies underbara text, och nog är den fin alltid.
Jag har fått sms om att hon ska ha snott den från Michaela Hamilton, som publicerade det här inlägget i september.

Emelies text är som en omkonstruerad version av Michaelas ord, så vad tycker ni?
Hur likt är FÖR likt?

Ani Jewels öppnar pop up-butik

Med tanke på succén med Caia Cosmetics pop up-butik på NK så är det kanske inte konstigt att Bianca Ingrosso satsar på en, även till det smyckemärke hon startat med Lovisa Worge.
Ani Jewels kommer ha en pop up-butik under två dagar på Artillerigatan 12 där de lockar med en speciell julgåva till de 100 första kunderna – vilket förmodligen kommer leda till att hundratals unga tjejer kommer övernatta i valfri snövall utanför butiken med förhoppningen om att bli en av dessa.
En annan service de verkar erbjuda är gratis presentinslagning, men det trodde jag att de allra flesta butiker gjorde…
Kanske är det Bianca och Lovisa själva som ska slå in paketen?
Det hade väl varit något?REKLAM FÖR MIN BOK: 30 november kl. 17:30 Författarkväll med Mondial Camilla Gervide - De kallar oss influencers: Bloggbevakning, branschen och bubblan som sprack..

Gulligt eller galet?

@gabrielfeitosagrooming

Replying to @Leah Featuring Cottonball, Buddy, Birdie,Juju, Babe and Suge ❤️❤️❤️#cutedog #doggrooming

♬ original sound – Gabe

Jag fick upp den här videon på Tiktok där en ”dog groomer” färgar och klipper hundar i regnbågens alla färger och klipper dem på samma vis.
En hund ser ut som en räv, en annan som Tiger från Nalle Puh och en grupp förvandlades till stora kattdjur.

Gör man sånt här i Sverige?
Och är det egentligen gulligt eller bara galet att hålla på så här med djur?

…………………………………………………………………

REKLAM FÖR MIN BOK:
30 november kl. 17:30
Författarkväll med Mondial
Camilla Gervide – De kallar oss influencers: Bloggbevakning, branschen och bubblan som sprack..

Paow ångrar att hon tog Ozempic

Bildkälla: Paow Instastory

Paow postade en video på när hon fick en spruta Ozempic i benet men erkänner nu att hon mådde SÅ dåligt efter att ha tagit läkemedlet och att hon inte rekommenderar det till någon.  Symptomen gick att likna vid magsjuka.
Jag förstår inte vad hon skulle med läkemedlet till från första början, men kanske är det lika mycket en hobby att testa sånt här, som det är att plastikoperera sig?

Enligt SR så varnar man nu för att försäljningen av läkemedel som just Ozempic ökar på svarta marknaden, där det kan röra sig om förfalskningar som kan vara dödliga, detta enligt Tomas Nilsson som är utredare på Läkemedelsverket som även säger så här:

Vi har sett en en ökning och trend i år. När det gäller de här läkemedlen så har vi sett att man till exempel har fått insulin istället för semaglutid och det är givetvis livsfarligt.

Enligt Paow är det kändisar online som glorifierat bland annat Ozempic och hon säger att hon ångrar att hon ens testade det.