Extremt underhållande!

Nessa, som har spoil och skvallerkontot ”Exonphspoilerse” är alltså sur för att någon läckt skvaller som hon postat på Instagram för de på hennes ”nära vännerlista” som uteslutande består av influencers som hon skvallrar om så gott som på en daglig basis.

Stackarn! Det är inte lätt när skvaller hamnar i orätta händer, det borde väl hon vara mer än medveten om, tänker jag.
😂😂😂


Det kan komma att komma färre inlägg den här veckan pga jobb med boken, och på fredag åker jag till bokmässan. Så ni vet. 😊

Ett positivt inlägg

Jag pratar om detta även i podden, men jag vill ta tillfället att bara lyfta fram hur Lovisa Worge ändrat fokus på de bilder hon postar på Instagram, precis som hon skrev att hon skulle göra här. 
Hon tar verkligen ansvar och det är någonting jag verkligen vill uppmärksamma, särskilt som min kritik mot influencers vad gäller detta var ganska hård.

Jag tycker det är föredömligt och jag blir glad att hon faktiskt fortsatt göra det, även efter att den värsta debatten lagt sig. 
Chanelhatten av till henne för det! 😉

”Inte rysk, men ändå…”

Bildkälla: Pernilla Wahlgren Instastory

Pernilla Wahlgren tar med sig kompisen och tillika helgens födelsedagsbarn Suss till Gekås för att titta på modevisning av den nya kollektionen, för att sedan avsluta det hela med en nätt liten ”håll käftenmiddag” bestående av 21 rätter. 
Någonting var dessvärre inte ryskt enligt inlägget, men vad det kan röra sig om vet jag inte. Spontant vill jag säga kaviar, men inte är det kaviar som Suss har i sin skål?
Rysk vodka är ett annat alternativ men det inmundigas sällan med sked, om det inte är i form av en slushie. En rysk slushie. En russian slushie. En russhie.
Det ser ut som glass. I en värmeljusstake från Iittala. Utan klistermärke.

Men 21 rätter?
Hur små rätter rör det sig om? Eller äter man dem under loppet av flera timmar? Och hur kategoriserar man dem? Är det ett gäng förrätter, varmrätter och desserts eller finns det olika mellanrätter som man petar in lite här och var?
En isbit i form av ett snäckskal? En citronklyfta att neutralisera smaklökarna med? En pigg sparris i ett shotglas?
Jag tror jag ätit en femrättersmeny som mest och det räckte gott och väl, förmodligen orkade jag inte ens äta upp. Hur ska man veta hur mycket eller lite som kommer nästa gång? Jag brukar vilja planera mitt matintag, and always save room for dessert, men man kan väl inte äta upp allting från alla de 21 rätterna så hur gör man?

Tack för tips!

Jon Olssons nya kärlek

Jon Olsson verkar ha träffat kärleken igen efter skilsmässan från influencern Janni Delér.
Hon heter Annette Haga, kommer från Norge och har 99 000 följare på Instagram.
There is room to grow alltså. Hur många fler följare tror ni hon har i månadsskiftet september/oktober? 250 000? Följer man Jon kommer man ju även vilja följa hans nya flickvän, eller hur?

Många är glada för Jons skull i kommentarsfältet men allt för många kommentarer handlar om att ställa Janni och Annette mot varandra, och då primärt deras utseenden. Uttryck som ”level up”, ”level down”, ”upgrade” och ”downgrade” förekommer flitigt och känns enbart toxiskt.
Paret har varit skilda ett bra tag och även Janni verkar ha träffat kärleken igen, så varför inte bara glädjas för alla inblandade?

My Martens flyttmaraton verkar fortsätta

Bildkälla: Hemnet

 


Knappt har flyttkartongerna packats upp innan My Martens nya lägenhet ligger ute till försäljning.
Om jag minns korrekt så var det här lägenheten som hon och Jonas skulle bli gamla i, och så himla mycket äldre har de faktiskt inte blivit under de veckor de faktiskt bott i den.
My slår till och med Marcelo och Emilia med hästlängder vad gäller antal flyttar, och då har de flyttat fler gånger under sin relation än många människor gör genom hela livet.
Jag ställde frågan till My om hon har några spännande flyttplaner att dela med sig av men jag har i skrivande stund inte fått något svar.

My köpte lägenheten för 5 525 000 kr men har utgångspriset satt till 5 800 000 kr nu, och på Flashback spekuleras det kring om det är den här kändisväggen med tidningar som höjt värdet av lägenheten?

Bildkälla: Hemnet

Vad tror ni flyttlasset bär den här gången?

Över gränsen?

Kontot Reality Svea har postat ett inlägg på Instagram där hen radar upp trevliga kommentarer om Josephine Qvists nya pojkvän. Hen skriver bland annat att han liknar trippelmördaren Chris Watts, att paret ger en känsla av att vara syskon, samt att pojkvännen även liknar Josephines pappa.
En av mina följare reagerade på liknelsen med Chris Watts och skrev ett argt dm till Svea om att inlägget fick hen att må illa.

Jag ställde frågan till Josephine, om hon sett inlägget och om hon i så fall ville kommentera det, men hon låter hälsa att hon inte följer kontot och således inte ser någonting som postas där.

Good for her, säger jag!

Swish swish med Joakim Lundell

Om någon skulle vilja swisha mig så mycket pengar att jag kan sluta med allt vad jobb heter och bara klappa hundvalpar på heltid så är det helt okej för mig.
I have no pride when it comes to puppies! 😇

Givetvis förstår jag det raljanta och skämtsamma i de dms Joakim Lundell postat, men jag undrar hur många liknande förfrågningar människor med mycket pengar får? Nu, med sociala medier och elektronisk kommunikation så måste det vara mängder, tror ni inte?
Jag får ofta frågan om jag kan starta olika insamlingar till varierande ändamål, men säger nej till allt sådant.

Men som sagt, vill man swisha mig för att möjliggöra valpklappande 24/7 så går det alldeles utmärkt! 🐶

My Westerdahls pappainlägg

My Westerdahl har publicerat ett inlägg om sin bortgångne pappa, och den relation – eller brist på relation – som han haft till tre av sina fyra barn, där My är en av de tre.
Hon skriver om känslan av att ha blivit övergiven, och hur hon och hennes systrar inte fick komma på begravningen utan fick reda på att han dött när de läste dödsannonsen i tidningen.

Hon skriver att som mamma kommer hon aldrig förstå logiken bakom att överge sina barn, och jag håller med henne trots att jag själv inte har några egna barn. Som barn borde du ha rätt till dina föräldrar, men som förälder har du inte rätt till dina barn på samma sätt, och så är det bara enligt mig. (Inom rimlig gränser givetvis)

💔