Puppy Yoga?

Jag har sett att Puppy Yoga kommit till Sverige och jag har tidigare kontaktat dem för att få veta mer om upplägget och valparna men utan att få svar.
Därför blev jag glad av att se att Puppy Yoga publicerat ett inlägg där de besvarar just dessa frågor, för jag anar att jag inte är den enda som undrat över detta?

– Alla Yogapass är 75 minuter långa och valparna är med i 30 av dem.
– Max två events i rad då valparna behöver vila och man värnar om deras hälsa.
– Uppfödaren är med hela tiden. Mellan varje pass får valparna vila i minst en timme i ett privat rum.
– Valparna är minst 8 veckor och vaccinerade, och alla valpar kommer från samma kull.
Så först kom det ett kattcafé och nu puppy yoga.
Stockholm – I love you! ❤️🧘🏽‍♀️🐶

Jag undrar mest om man måste yoga eller om man kan ligga på mattan och bara invänta valpgoset?
Edit: Fast egentligen är det nog ett ”nej” ändå…eller vad säger ni som kan valp-psykologi?

Bingo Rimér försvunnen i två dagar

Inlägget innehåller reklam för podden ”Sanning och Konsekvens

Jag valde hunden före podden, och därför poddar Quetzala och Gabbi utan mig den här veckan. Det finns nämligen folk på redaktionen som är dödligt allergiska mot hundar, så därför kunde jag inte ta med mig Sauron dit den här veckan.

Men… efter att lyssnat på avsnittet så kan jag ju nästan tycka att det är bättre utan hon småländskan med talfel, men så minns jag hur härlig jag egentligen är att lyssna på så… 🙂

I det här avsnittet tar man upp Bingo Rimér och hur Julia Franzén tvingades efterlysa honom på sociala medier efter att han varit försvunnen från jordens yta i två(!) dagar.
Förklaringen som spelas upp i podden ska ha varit att han varit på efterfest, och mina poddkollegor tycker att Julia förlåter honom lite VÄL enkelt, samtidigt som de tror att Julia hade en agenda med sitt inlägg, alltså att hon vill dra ner Bingo till samma låga nivå som hon själv befinner sig vad gäller relationen till Bingos ex Katrin, men jag blir typ inte ens förvånad över att höra att Bingo varit försvunnen i två dagar. Det känns väl som en hyfsat rimligt sak från Bingo Rimér att göra ändå? Jag är mest imponerad över att någon som är 48 år gammal orkar gå på en efterfest som vara i dygn? Jag orkar KNAPPT vara uppe till midnatt på nyår, trots tupplur.

Hade min sambo varit spårlöst försvunnen hade jag polisanmält honom som saknad, men inte Bingo Rimér. Han bör på sin höjd införskaffa en Airtag så Julia kan ha lite koll på honom nästa gång han bestämmer sig för att inte komma hem på några dygn.
Detta är det första ämnet i poddavsnittet.

Inlägget är ej sponsrat av Apple.

Har Sandra Beijer skaffat Only Fans?

f’låt för click bait

Tände ljus i hela lägenheten. Didrik skulle nämligen sova över hos min mamma.
Vi kom på i sista stund att vi hade lägenheten för oss själva på kvällstid, vilket typ aldrig hänt.
Vad kan man göra då? Jo, man kan ha förfest!! // Sandra Beijer

Hur avslutar DU det här stycket?
..Tände ljus i hela lägenheten. Didrik skulle nämligen sova över hos min mamma.
Vi kom på i sista stund att vi hade lägenheten för oss själva på kvällstid, vilket typ aldrig hänt.
Vad kan man göra då?  …………………………………………

Ligga? Eller ha förfest?

Bitskt och ilsket i kommentarsfältet

Man kan tycka att det är liten av en bitsk stämningin i kommentarsfältet här inne, men låt mig säga detta: det är ingenting mot vad det är i kommentarsfältet inne hos Isabella Löwengrip.
Där inne börjar det låta mer och mer som på excelarkets tid, där människor är i luven på varandra, om allt och inget på en och samma gång. Försöken till medveten provokation är lika tramsiga som Bianca Ingrossos försök med colaburkarna.
Det käbblas om allt.
Isabella måste verkligen mysa nu där borta på fjälltoppen!
Skål för det, Bella bjuder på Hotshots – laget runt!

Linda Skugge om att betygsätta kukar mot betalning

Alexander Pärleros har intervjuat Linda Skugge och i klippet berättar hon om hur det går till när hon ”rate:ar” mäns kukar mot betalning. 
Hon säger att hon inte kan förnedra ner och deras kukar eftersom hon inte är dominant, men att stryka dem lite medhårs går utmärkt. Tydligen uppskattar männen rösten hon använder när hon pratar med dem och deras kukar.

Jag undrar vad det kostar att få sin kuk recenserad av Linda Skugge, och jag undrar även om det finns en kvinna i hela världen som skulle betala en man för att göra samma sak? Jag har svårt att se det, men kanske?

Att sälja allt man äger och har

Maxinne Björk är tillbaka i Sverige tillfälligt för att sälja hela sitt bohag. 
Så är man intresserad är man välkommen hem till henne på shopping – tiderna hittar ni i hennes inlägg och inte här. 🙂
Vill man delta så är det bara att kontakta Maxinne för adress. Att sälja ett helt bohag är i mitt tycke aldrig kul. Att behöva göra sig av med saker man egentligen inte vill göra sig av med låter som en ren mardröm, men så har jag generellt svårt för det. Är helt enkelt kass på att rensa och göra mig av med ägodelar.

Vad Maxinne ska göra nu efter denna ganska stora förändring vet jag inte, men jag anar att hon mer permanent ska bosätta sig utomlands kanske?
Det är min gissning. 😊

My Martens är tillbaka

Efter ett längre blogguppehåll meddelar nu My Martens att hon är tillbaka, och gör detta med en tillbakablick.
Vad som hänt sen sist, typ.
Så vad har då hänt?
Återigen känns Grevinnan och betjänten som den bästa referensen, nämligen ”The same procedure as every year, James.” För det har inte hänt något nytt, utan My har varit sjuk, opererats, åkt ambulans och ska börjar om från början med att klättra upp för sitt problematiska berg. Hon har sålt ytterligare en lägenhet och köpt en ny…
Hon meddelar även att hon ska bege sig till Mike’s Gym i Marbella – som hon kallar för sitt ”happy place” –  så fort hon kan.
Hon är även kryptisk med varför hon haft ett blogguppehåll, men så mycket hintar som hon slängt omkring sig tidigare vad gäller sin stalker så handlar det säkert om det.
Det är vad jag tror i alla fall…

Rimliga barnrum?

Bildkälla: Elsa Billgren blogg

Dags för barnrumsinspiration! Min favoritsajt för allt som rör barnrummet är Studio Mini. En dansk butik som förutom att sälja allt barnrumsrelaterat också gör inspirerande hemma hos med bilder från rum där barn bor. På det danskaste av vis förstås. Jättefint tycker jag! // Elsa Billgren

Elsa Billgren har absolut satt ihop bilder på helt fantastiska barnrum, där allt går i mjuka toner och leksakerna är gjorda av trä eller i alla fall är rejält retro.
Helst ska alla leksaker vara i trä, och gärna lite retro men så ser ju inte verkligheten ut för (i?) de flesta barnrum, i alla fall om man ska tro hennes kommentarsfält.
På sin höjd kanske dessa bilder kan utgöra inspiration, för som många skriver i kommentarerna – så där ser det liksom inte ut, förutom direkt efter man städat möjligtvis.

Har ni orkat plastbanta eller retro-fiera era barnrum?
Eller alls? Någonting? Alls?