Influenciska ”före och efter-bilder”

Kan ni förstå att det här är samma hus?
Det är inte Ida Warg och Alexander Pärleros som gjort renoveringen, utan det har det här företaget stått för.
Jag älskar sådant här eftersom jag inte är den allra bästa på att se potentialen i renoveringsobjekt, så som vissa andra kan.
Jag gissar att det är en specifik talang, som inredare, arkitekter och andra kreatörer besitter och som således kan kosta en och annan slant, men att kunna göra det tycker jag är SÅ roligt att se.
Ibland enskilda rum och ibland hela fastigheter.
Ja, jag brukade älska att titta på ”Extreme Home Make Over”.
*move that bus*

Minns ni Jon Olsson Delérs gamla hus ”Casa Camo”?
Så här såg huset ut när Jon köpte det, och sen hur det såg ut när han fixat till det så som han ville ha det.

Bildkälla: Janni Olsson Delér blogg.

2017 sålde Jon det kamouflagefärgade huset till en ny ägare, som inte verkar ha varit intresserad av att behålla Jons husdesign, utan så här såg det ut 2019 när renoveringarna fortfarande var i full gång.

Bildkälla: Reddit

Kill ’em with kindness

Själva handlandet gick sådär. Henri blev gnällig och en tant var irriterad för att jag var i vägen och gav mig en sur kommentar. Men vet ni, jag blev inte obekväm eller kände mig till besvär. Jag och min vagn får lov att finnas! Såklart ska man försöka att inte vara i vägen, men ibland är man det och så är det. Bad om ursäkt till tanten och var jättetrevlig och då blev hon snäll. // Egoina

Egoina har träffat på en suris-tant i mataffären, som tyckte att hon och hennes barnvagn med sonen Henri i var i vägen. 
Istället för att bli sur tillbaka så var Egoina extra trevlig och bad om ursäkt till tanten, som då smälte som ett isberg i någon av alla Greta Thunbergs mardrömmar.

Ibland kan det vara direkt provocerande att vara extra trevligt mot någon som beter sig illa, och ibland fungerar det precis så som Egoina beskriver det.
Har ni någon taktik?
Snäll eller skäll? 🙂

Instagrams 13 största konton

De allra största kontona på Instagram har rent ut sagt absurt stora mängder följare, men är en extremt inteessant utveckling av hur offentliga människor tar kontrollen över vad och hur det skrivs om dem – primärt i traditionell media.
Helt plötsligt är de inte beroende av pressmeddelanden och/eller press managers för att få ut eller bemöta information i trad. media utan de kan helt enkelt kliva förbi den externa kanalen, till fördel för sina egna.

Följer ni några av dessa konton?
Vilket/vilka? Varför? Underhållning? För att alla andra verkar göra det? Någonting annat?

Det enda kontot som har fler följare än Cristiano Ronaldo är Instagrams egna konto, men det räknas väl ändå inte ? 😊

milajki Style FactOH!ry

Hos milajki Style FactOH!ry går man på skattjakt tillsammans med vänner och familj och utforskar 15 olika interaktiva miljöer och fotobås, s.k selfie scenariOH!s.

Man kan bl.a checka in på FlamingOH! Inn och chilla i det rosa bollhavet medans man drömmer sig bort en stund. Det finns en unikt designad styling garderob med accessOH!arer att låna.
Besökare kan gå loss på pastelliga OH!MG Prinsess tyll-kjolar, glittriga DiscOH! Mermaid kimonOH!s, COH!achella Rhinestone Festival Hattar, GOH! Crazy Crop-Tops, och peruker i regnbågens alla färger.

Har du brist på content så skulle jag rekommendera ett besök hos Milajki, trots att jag själv inte varit där. 🤩
Det verkar ju jätteroligt, oavsett om du är en influencer eller bara gillar regnbågar, färg, glitter och party!

Ska vi boka hela stället och bara busa loss?
”Bara bus med Bloggbevakning”!
Wiiiiiiiiiiii!!!! 🌈🦄

 

Öppet Spår

Det här är alltså ett inlägg där det är fritt fram att kommentera om vad du vill, när du vill, hur du vill, på vilket sätt du vill.
Dock undanber jag mig politiska diskussioner, tack!
OT är mer än välkommet och det finns inga rätt eller fel.
Är du ensam hemma? Sjuk? Uttråkad? Vad som helst, du är VÄLKOMMEN hit för att snicksnacka om vad som helst!

Givetvis gäller samma regler som vanligt och om man inte sköter sig kan man bli satt på moderering – men det är sen gammalt och ni sköter ju er så go nuts… 🙂

Ps! Tjafsa mindre!

Maja Nilsson Lindelöf hemma med barnen under inbrott


During Victors game this Wednesday night we had a break-in at our house in Manchester.
I was home alone with both the kids but we managed to hide and lock ourselves in a room before they entered our house.
We are okay under the circumstances but it was obviously a very traumatic and scary moment for both me and my little kids.

We are now in Sweden and are spending som time off with our families.

Love,
Maja

Fy tusan vad obehagligt! 
Det är vidrigt nog att främmande människor bryter sig in i ens hem, men att göra det när man är hemma, och som för Maja – ensam hemma med två små barn.
Fy fan, rent ut sagt!

Jag hoppas verkligen att Maja får hjälp att bearbeta det här traumat och att hon och familjen känner sig trygga hemma hos familjen i Sverige nu.

❤️

Ny tävling med GabJoss och JaneMaria

Gabriella Joss Possler och Jane Maria gör ytterligare en utlottning av ett presentkort hos Royal design värde 4000kr! 
Trots kritiken att det var Gabriellas revisor (eller liknande) som vann förra gången så tänker de inte gå in och villkora vilka som få vara med och tävla.
Jag har haft ganska mycket korrespondens med Gabriella efter den förra utlottningen, där jag svarat på hur jag ser på saken, samt sagt att det kanske inte finns någonting i spellagen som stipulerar huruvida vänner får vara med och tävla eller inte.
Möjligen kan de ges en rekommendation på hur en tävling bör utformas.
Personligen skulle jag inte dra en vän eller liknande som vinnare, just för att det inte ser bra ut, oavsett om vinnaren utses rent slumpmässigt, men det är bara jag.
De ska nu filma och publicera klipp på Instastory, på hur de drar sina vinnare slumpmässigt.
Det är alltid en början.
Med tanke på hur många som är med och tävlar så ska det mycket till för dem att lyckas landa på ett nummer som tillhör en kompis, med hjälp av en slumpgenerator, så det räcker kanske för kritikerna?
Vad säger ni?

Gabriella och Jane ska nu själva ställa frågan själva till Spelinspektionen, då jag inte fått något svar från dem och det borde ligga i influencernas intresse att själva ta reda på vad som gäller.
Enligt Gabriella kommer hon och Jane följa Spelinspektionens rekommendation, oavsett vad den blir, men än så länge har de alltså inte fått tag på dem.

Margaux Dietz måste operera ut sina bröstimplantat omedelbart
För ungefär tio år sedan förstorade Margaux Dietz sina bröst, någonting hon kunde göra efter att ha sparat några av sina första löner.
Nu berättar hon i sin senaste video att hon måste ta ut dem på en gång.
Implantaten hon har i kroppen har visat sig kunna vara farliga och cancerframkallande.
Hon hade ingen aning om att implantaten kunde vara farliga och hon är upprörd över att ingen hört av sig till henne.
Hon är orolig eftersom hon ammat med dem.
Hon säger i videon att hon gjorde sina bröst på ett jättebra ställe, men nämner inte klinikens namn, men vill poängtera till alla där ute att alltid kolla upp kliniken, läkare, vilka implantat de använder mm och inte operera sig på ställen som inte känns helt hundra.
Hon säger också att man ska fortsätta gå på kontroller oss, vilket hon själv inte gjort, men menar att hon heller inte blivit kallad någonstans.

Nu måste hon alltså ta ut sina implantat så fort som möjligt, och hon tycker att det är läskigt att behöva lägga sig på operationsbordet igen, och att det är dumt att det är pga någonting självförvållat.
Därför vill hon att alla som ska göra en sådan här eller liknande operation, tänker efter. Hundra gånger. TUSEN gånger innan ni gör någonting, och om ni ska göra någonting, gör det på rätt ställe.
Alla gör som de vill, men tänk på att det är ett väldigt stort beslut, säger Margaux och fortsätter med att avslöja att hon faktiskt är jätteorolig och att hon hoppas att ingen dömer henne för att hon gjort det här.

Så länge hon inte byter operationer mot att försöka få sina följare att göra samma sak, så har jag inga direkta åsikter, och helt ärligt så känns Margauxs video som motsatsen till det.
Att uppmana människor att verkligen tänka efter, och att vara måna om att välja en bra klinik, snarare än en som just vill byta bröst mot påverkar, är tvärtemot det som exempelvis Paow, Sindy Niklasson, Josephine Qvist och hela dokusåpa-gänget gjort, så no judging från mig.
Jag tycker snarare att Margauxs video är jättebra!

Isabella Löwengrip har covid-19

Bildkälla: Isabella Löwengrip Instastory

När Isabella Löwengrip och hennes sambo tog varsitt PCR-test inför den stundande resan till Schweiz så visade det sig att de båda hade Covid-19. Helt utan symptom, vilket verkar vara det absolut vanligaste man hör om nu för tiden.
Av gammal vana så börjar folk förfasas över att Isabella och Paul skulle ut och resa och bla bla bla, det finns restriktioner mm, men pekar verkligen fingret åt rätt håll här?

Borde inte anklagelserna och skulden läggas på den person som uppenbarligen var ute och slirade med covid-19, och som var den som smittade Isabella och Paul?
Om någon?
Med största sannolikhet så hade den personen inte heller några symptom, och visste förmodligen inte ens om att hen var smittad. På samma sätt som Isabella och Paul inte hade vetat om att de var smittade, hade de planerat att resa och tagit varsitt PCR-test?

I och med att de allra flesta inte verkar få några symptom, och således heller inte belastar vården, utan snarare kanske bidrar till en potentiell flockimmunitet, här inom en snar framtid…
Kan vi inte hitta något annat att lägga vårt fokus på nu, för jag kan väl inte vara den enda som är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ trött på att skriva om, läsa om, höra om och drömma om den här pandemin.
Jag tror ingenting blir bättre av att bara tugga runt i samma spår, runt, runt, runt, runt, när till och med karantänkraven minskas ner för att samhället ska kunna fortsätta fungera.
Tror ni?

Ps. Och jag skriver inte ens det här inlägget för att försvara en resa eller två till Maldiverna här snart, utan jag är bara trött.
Fortfarande på hemmaplan, men trött på covid-19.