Öppet Spår

Det här är alltså ett inlägg där det är fritt fram att kommentera om vad du vill, när du vill, hur du vill, på vilket sätt du vill.
Dock undanber jag mig politiska diskussioner, tack!
OT är mer än välkommet och det finns inga rätt eller fel.
Är du ensam hemma? Sjuk? Uttråkad? Vad som helst, du är VÄLKOMMEN hit för att snicksnacka om vad som helst!

Givetvis gäller samma regler som vanligt och om man inte sköter sig kan man bli satt på moderering – men det är sen gammalt och ni sköter ju er så go nuts… 🙂

Ps! Tjafsa mindre!

Shark vs dudes

Jag läser vad Fi skriver, och intellektuellt kan jag ta in och förstå innebörden av hennes text, men jag är och kommer nog alltid förbli så där extremt och fruktansvärt rädd för hajar och mörkt vatten.
Eller egentligen allt vilt vatten (som då inte är i en pool).
Med min tur så kommer förmodligen handlingen i dundersuccén ”Sharknado” inträffa på riktigt, så att det landar en vithaj i knät på mig i samma stund som jag premiärbadar i vår framtida badtunna.

Ja, jag spårar ur lite här nu, men vad hade ni helt utsatts för?
Handlingen i ”Sharknado” eller handlingen i ”Snakes on a plane”?
Bubblare är filmen ”Imse vimse spindel” (Arachnophobia.) HUUUUU!

BLOGGBEVAKNINGS JULKALENDER 8/12

Varje lucka kommer innehålla en eller flera saker med influencerkoppling och bakom lucka 8 gömmer sig en body lotion från Caia ”La Nuit” från deras julkalender, en julig Beauty blender, också den från kalendern, och sist men inte minst får du även en Deep Hydration Gel Cleanser från Kolai.

Vad är det här för ett inlägg?
Varje dag, fram till julafton, så kommer det dyka upp en kalenderlucka i form av ett extra inlägg. När det kommer dyka upp kommer variera lite, men alla dagar kommer ha en lucka.
Det här mitt sätt att uppmärksamma och ge någonting tillbaka till er som är här inne och läser och som egentligen gör hela den här bloggen.
Utan er, inget Bloggbevakning.
Därför gör jag en julkalender, där 24 stycken av er kommer få ett paket på posten, snarare än att en av er vinner hela klabbet.

Så hur går det här då till?
Du kan vara med i utlottningen av alla 24 luckor, men har du väl vunnit en så kan du inte vinna igen – baserat på email och ip-nummer.

Det är ingen tävling utan allt som krävs är att du lämnar en kommentar och kommer ihåg att skriva i din faktiska mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
Varje lucka kommer vara aktiv fram till att nästa dags lucka publiceras, oavsett hur länge de legat uppe.
Jag kommer kora en vinnare varje dag, men kommer skicka paketen veckovis.

Ingenting i den här julkalendern är sponsrat eller på annat vis ett samarbete med något företag, utan är helt och hållet i min regi.

Alla vinnare kommer redovisas längst ner i respektive inlägg.

Katrin vågar inte öppna för dansade bud

Ska vi gissa på att det är samma bud som besökte Alexandra och Andreas, som Katrin vägrade öppna för?
Vad är det förresten för människor som levererar alla dessa bud, i olika typer av utspökningar?
Tjänar man bra på det, eller tillhör det samma kategori som mänskliga trottoarpratare eller ”sign spinners”?
Ni vet, de som står med en skylt eller liknande för försöker få folk att besöka en butik, restaurang eller liknande?

Om det hade ringt på er dörr och ni sett dessa två maskerade män utanför dörren – hade du öppnat? 
Det här kanske är det nya sättet att få folk att öppna sina låsta dörrar? Att låtsas som att man ska leverera ett bud?
Med tanke på hur många människor som öppet eller i smyg, gärna skulle vilja bli en influencer, så gissar jag på att de allra flesta hade öppnat dörren.
Först får man ett mobilskal från iDeal of Sweden att visa upp på Instagram, och kommer det sen ett bud så är ju saken klar.
Man är en influencer.
Tipptopp!

Klokskaper av och med Michaela Forni

Blir man så här insiktsfull när man skaffar barn, eller är det någonting man halvt om halvt behöver bli, när man skaffar barn?

Vid en första genomläsning av Michaelas punkter så känns många av dem ganska självklara, men jag inser samtidigt att, bara för att någonting känns självklart så betyder det inte per automatik att det är enkelt.

De enklaste råden kan ibland vara de absolut svåraste att ta, just för att de framstår som simpla. Som någonting man så klart kan göra ”sen”…när man är färdig med sitt ”jag ska bara…”

Om jag ska välja ut en sak från Michaelas båda bilder, som jag tror många av oss skulle må bra av så är det att prioritera mera.
Kanske borde man ha en pin med det budskapet, som en ständig påminnelse om att just ”prioritera mera”?

Varför namntatueringar inte är den smartaste av kärlekshyllningar

Tänk om det stått Gabriella här? 🙂

Samma dag som Gabriella Joss blev Fru Possler, så tatuerade hon och den nyblivna maken in varandras namn på kroppen.
Man hade kunnat tänka sig att Gabriella skulle vara lite avvaktande till det, med tanke på att hon redan varit med om att göra det, för att sedan separera från mannens vars namn hon tatuerat på kroppen.
Även den gången var hon övertygad om att deras relation skulle vara för evigt och att hon alltid skulle komma att vilja ha hans namn på överarmen.
Jag undrar vad hennes inställning till det är nu, med tanke på att hon och Fjodor skiljt sig?
Behåller man den? Tatuerar man över den? Tippex?

Hur kom ni fram till att ni skulle/ville tatuera in varandras namn?

Oj! Svår fråga. Det kändes så självklart och det var väl F som sa först att han ville ha mitt namn skrivet vid sitt hjärta. Det är den enda tatueringen han har och det tycker jag är lite extra fint då han inte har planer på att någonsin göra några fler tatueringar Men vi ville ha varandra på ALLA sätt och vis. Vara bästa vänner, bo ihop, gifta oss, tatuera namn. Göra allt man kan göra för att få varandra både fysiskt och psykiskt. Sitta ihop så mycket som möjligt i princip. Det är så svårt att beskriva vår kärlek till varandra. Vi är nog ganska besatta av varandra och av vår relation och vi har alltid så sjukt kul ihop och SÅ MYCKET PASSION! Jag saknar F varenda sekund han inte är hos mig och jag vill dela allt med honom. Vi är sådär läskigt överdrivet kära bara, haha Kram! // Gabriella Joss

Som tur väl är så kan man nu för tiden lasta bort tatueringar relativt enkelt, men hade det inte varit bättre att kanske vila lite på hanen den här gången?
Äsch, folk gör som de vill med sina egna kroppar, men om jag förstått det hela rätt så är det inte helt smärtfritt att lasra bort tatueringar?
Friskt vågat, hälften vunnet!
GERONIMO!!!!

Det hade kunnat vara värre.
Det hade kunnat vara det här. 😂😂

Pappa pappa dotter-duon svarar på frågor
John och Johan är papporna bakom de sociala medierna ”Pappa pappa dotter” där de publicerar material från sitt liv och sin familj, som gick från två, till tre, till slutligen fyra medlemmar.
Det är svårt att skriva om dem utan att ta upp faktumet att de exponerar sina barn väldigt mycket, på ett sätt som senare tid lyfts fram som problematiskt, då barns rätt till integritet bör vara starkare än en förälders rätt att exponera barnet.
Detta är dock inte vad det här inlägget kommer att handla om. Det finns massor av tid och andra tillfällen att avhandla det på.

Det jag däremot vill lyfta fram är deras medverkan i Liberos serie ”Gravid vecka för vecka” där de svarar på en fråga och berättar om sin inställning till att använda sig av en surrogatmamma för att få biologiska barn.
Hur biologi inte är nödvändigt för att man ska kunna känna kärlek och älska en annan person, någonting som John vet en del om eftersom han är adopterad.
Sättet de pratar om det är så fint och känns så självklart, och därför väljer jag att uppmärksamma det i det här inlägget.
Runt 21 minuter in i videon får paret den frågan, som får ett nekande svar.

Det finns så många barn runt om i världen som faktiskt redan finns, som har blivit till och som behöver ett kärleksfullt och tryggt hem att få växa upp i, och ska vi då, som rent biologiskt inte kan få barn, ingen av oss kan ju bli gravid.
Varför ska vi då använda en surrogatmamma för att få ett barn bara för att det skulle vara likt oss? Det är inte viktigt!
För mig finns det inte en chans i världen att jag skulle sätta ett barn till världen, bara för att det ska vara ett biologiskt barn, när det för mig – vilket har bevisats, både för mina föräldrar och mig och för mig och mina döttrar, att det betyder absolut ingenting.
Att älska någon som man inte delar biologi med själv, det är ju det vi gör hela tiden. Johan och jag delar inte heller biologi och man älskar ju precis vem man vill, och man kan bilda familj med precis vem man vill, så varför ska man envisas med att skapa barn när det redan finns barn.

Det är en sak om någon väldigt gärna vill bli gravid, och faktiskt känner att det är en önskan i livet, då är det en helt annan sak, men då är det ju heller inte frågan om en surrogatmamma utan då är det kanske en insemination, men det är en helt annan sak.
För mig, att köpa ett barn den vägen och låna någons kropp som då ska bära det här barnet. Det är inte för mig. // John och Johan

Jag är förmodligen sist i världen att upptäcka att Johan pratar skånska. 🙂
Det har gått mig helt förbi och då delar vi ändå samma skorrande men ack så charmiga ”r”.

Black by Black

Jag trodde det här var ett skämt, lite som när Tommy Nilsson skulle byta namn till ”Black”, men det är det alltså inte?
Inte heller kunde jag hitta någon detaljerad information på vad dryckerna innehåller, förutom det lilla som står här.

Hur många är nyfikna på att testa, upp med en hand? 
Jag ska sätta mig på båda mina så snart jag skrivit färdigt det här inlägget, då jag håller mig till uteslutande Cola Zero.
Funktionsdryck? Det låter läskigt. Lite som motorolja. Det behövs för funktionen.

Gabriella Joss blev Fru Possler

Bildkälla: Gabriella Joss Possler Instagram

Igår blev Gabriella Joss fru Possler när hon gifte sig med Zebastian.
Noterar alla att han ej bär Adidasbyxor? Under själva akten i alla fall. Han hoppade säkerligen i ett par mysbrallor så fort han och frugan sagt sina ”ja” och blivit man och hustru, men vad gör väl det?
Gabriella blev trots allt kär i sin karl, mysbyxor och allt och helt ärligt…
Vem gillar inte mysbyxor? Myskläder? Mystofflor?

Idag gjorde de båda tatueringar i varandras ”ära” och Zebastian tatuerade in Gabriellas namn runt örat och deras datum runt det andra.
Gabriella tatuerade in Zebastians namn på insidan av ett av sina fingrar.

Bloggbevaknings julkalender 7/12

Varje lucka kommer innehålla en eller flera saker med influencerkoppling och bakom lucka 7 gömmer sig en Eye Brightener Pencil från CAIA och två produkter från X by Margaux.
En parfym med den klassiska X-doften och deras lip balm som lanserades alldeles nyligen.

Vad är det här för ett inlägg?
Varje dag, fram till julafton, så kommer det dyka upp en kalenderlucka i form av ett extra inlägg. När det kommer dyka upp kommer variera lite, men alla dagar kommer ha en lucka.
Det här mitt sätt att uppmärksamma och ge någonting tillbaka till er som är här inne och läser och som egentligen gör hela den här bloggen.
Utan er, inget Bloggbevakning.
Därför gör jag en julkalender, där 24 stycken av er kommer få ett paket på posten, snarare än att en av er vinner hela klabbet.

Så hur går det här då till?
Du kan vara med i utlottningen av alla 24 luckor, men har du väl vunnit en så kan du inte vinna igen – baserat på email och ip-nummer.

Det är ingen tävling utan allt som krävs är att du lämnar en kommentar och kommer ihåg att skriva i din faktiska mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
Varje lucka kommer vara aktiv fram till att nästa dags lucka publiceras, oavsett hur länge de legat uppe.
Jag kommer kora en vinnare varje dag, men kommer skicka paketen veckovis.

Ingenting i den här julkalendern är sponsrat eller på annat vis ett samarbete med något företag, utan är helt och hållet i min regi.

Vinnaren:

KRIS!!! Mailen du skrev fungerar inte!
Hör av dig till kontakt@bloggbevakning.se