Lucianoz tatuering
Är det Lucianos tatuering eller är det någon annans? - Foto: lucianozofficial/Instagram

Har Lucianoz verkligen tatuerat det vi tror att han har?

Sveriges stjärnskott Luciano Axelsson har haft en riktig kometkarriär och är nu en av landets hetaste dansbandsstjärnor. På sin Instagram har han nyligen lagt upp en bild som nog fick en och annan att tappa hakorna.


Lucianoz, eller Luciano Axelsson som han egentligen heter, är dansbandsfenomenet som fick sitt genomslag på sociala medieappen TikTok. Hans cover på Stefan Borschs ”Det är ju dej jag går och väntar på” har fått enorm spridning, och håvat in över 12 miljoner strömningar på Spotify. 

Inte långt senare skapades "Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby" som är en dokumentärserie i fyra delar. I den får tittarna lära känna Luciano Jerry Axelsson vars mellannamn är inspirerat av artisten Jerry Williams.

Bland annat får man se honom kämpa mot ett av sina störat mål – att få uppträda på dansbandsveckan i Malung och den mest anrika scenen man kan stå på. Men utmaningarna blir många. Kommer dansbandsvärlden acceptera nykomlingen från Rinkeby? Allt detta får tittarna följa med på i den öppenhjärtliga serien.

Lucianoz är en av landets just nu hetaste dansbandsstjärnor. Bildkälla: TV4

Men som vi alla sett har det ju gått minst sagt bra för den talangfulle Luciano som både stått på Allsång-scenen samt uppträtt med Håkan Hellström

Och tåget tuffar vidare. 

Nu har han nämligen fått släppa sin helt egen dansbandslåt "Simsalabim" som går varm på Spotify. I samband med det hela så publicerade han en sak på Instagram. 

Har Lucianoz verkligen tatuerat det vi tror att han har?

I skrivande stund följs Luciano av över 23 400 människor. För ett litet tag sen valde han att dela med sig av en bild som fick vissa att sätta kaffet i halsen. 

Nämligen en tatuering med texten "Simsalabim". Men om man tittar närmare på bilden ser man att Luciano själv inte har så många tatueringar. 

Lucianoz har själv inte så många tatueringar. Om ens någon? Bildkälla: lucianozofficial/Instagram

Så vems är det?

När Nyheter24 når honom svarade han: 

"Nej det är inte min haha, det är ett fan som gjort den". 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!