LucianoZ flickvän
Sveriges nya dansbandskung Luciano Axelsson avslöjar vad han vill ha på sin "rajder" bakom scenen under spelningar. - Foto: Claudio Bresciani/TT/Instagram

Lucianoz oväntade svar på vad han kräver att ha backstage

Luciano Axelsson är en av Sveriges just nu starkast lysande stjärnor. Över en natt blev den nya dansbandskungen en storfavorit ute i stugorna och har ägnat det senaste året med att spela på olika gig och gästa program.


Luciano Axelsson blev känd över en natt och i skrivande stund är han en av Sveriges hetaste artister. Vi har sett honom i Allsång på Skansen, han har uppträtt tillsammans med Håkan Hellström samt dykt upp på en rad andra, stora scener.

Nu har han även släppt en egen låt vid namn "Simsalabim" som redan går varm ute i stugorna. I samband med att låten släpptes släpptes även dokumentären "Lucianoz - Dansbandsstjärnan från Rinkeby" som handlar om hur han halkat in på banan som Sveriges nya dansbandskung. 

Lucianos är en av landets hetaste artister. Bildkälla: ucianozofficial/Instagram

En sak som man snabbt får reda på i serien är varifrån Lucianos dansbandsintresse kommer ifrån. Hans pappa har nämligen lyssnat på dansband under hela Lucianos uppväxt. Därav fick han även mellannamnet Jerry efter Jerry Williams.

Pernilla Wahlgrens krav i logen under Allsång på Skansen 2023: “Vågar inte…”

Nyheter24 har varit i kontakt med dansbandsstjärnan ett flertal gånger och bland annat undrat om hans civilstatus. 

– Jag är singel, berättade han då. 

En annan sak han berättat om är när ett fan gjorde en tatuering i hans ära.

Lucianoz: "Det vill jag ha i logen"

Men denna gång var vi nyfikna på någonting helt annat. 

Många artister har nämligen specifika krav på vad de vill ska finnas i logen bakom scenen. Det vill säga önskemål på bland annat dryck, hygienartiklar, snacks och så vidare. Hos många kan det bland annat önskas öl, redbull, champagne, kaffe, smörgåsar, och is.

Lucianoz uppträdde under Allsång på Skansen. Bildkälla: Ali Lorestani/TT

Men Luciano – han kräver ingenting. 

– Jag vill gärna att det ska finnas vatten och handdukar. Men det är väl det, svarade han. 

Och ja... det var ju inte direkt den divigaste "kravlista" man hört om. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!