Pernilla Wahlgren har gjort sin debut som programledare för Allsång på Skansen.
Pernilla Wahlgren har gjort sin debut som programledare för Allsång på Skansen. - Foto: Magnus Andersson/TT och Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens krav i logen under Allsång på Skansen 2023: “Vågar inte…”

"Allsång på Skansen" 2023 har haft premiär, och Pernilla Wahlgren har gjort sin debut på Sollidenscenen. För Nyheter24 avslöjar hon vad som står på hennes önskelista i logen...


Wahlgren-Ingrosso-familjen har minst sagt mycket på gång. Bianca Ingrosso driver Caia-imperiet, har en egen talkshow och uppdaterar sina sociala kanaler flitigt. Benjamin Ingrosso turnerar land och rike runt, och har också haft ett eget program.

Oliver Ingrosso väntar barn med Zoe-Fay Brown 

Oliver Ingrosso driver sin egen restaurang och blir snart pappa till en liten pojke, som han väntar tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown. Och familjens minsting Theo Wahlgren, som hunnit fylla 16 år, har börjat sommarjobba på storebrorsan Olivers restaurang

Pernilla Wahlgrens ord om svärdottern Zoe-Fay Brown: "Hon har..."

Så var premiären av "Allsång på Skansen" 2023 – Pernilla Wahlgrens debut

Och inte heller mamma Pernilla Wahlgren ligger på latsidan. Hennes schema är ständigt fullspäckat med egna realityprogram, liveshower, podcast och såklart massa upptåg med familjen. 

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso efter premiären av Allsång på Skansen. Foto: Magnus Andersson/TT

Den 27 juni inleddes Pernilla Wahlgrens nya sommarjobb. Hon har nämligen tagit över stafettpinnen som programledare för “Allsång på Skansen”. Under premiären uppträdde Laleh, Loreen, Mando Diao och Lasse Stefanz. Men även Pernilla Wahlgren själv tog ton på Sollidenscenen, och sjöng sången "Det är för mycket Wahlgren". 

Så var Pernilla Wahlgrens debut på allsångsscenen: “För mycket Wahlgren”

Det står på Pernilla Wahlgrens "rider" under Allsång på Skansen 2023

En rider är en lista som artister ger till arrangören, rörande vad som ska finnas i logen. Inför premiären frågade Nyheter24 Pernilla Wahlgren vad som står på hennes önskelista under det nya programledarjobbet. 

Vad står på din rider nu under Allsången? Vad vill du ha i logen? 

– Oj, bra fråga! Det vågar jag inte säga, för då blir det reklam, och det får vi inte göra här på SVT, säger Pernilla skämtsamt. 

Du önskar inget ätbart?

– Jo, men jag är inte så kinkig av mig, faktiskt. Jag har aldrig varit så. Kaffe och en ostmacka blir perfekt.

Hemliga planen om Pernilla Wahlgren glömmer bort texten i "Allsång på Skansen" 2023

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!