Filippa Toremo
Filippa Toremo har slutat på CAIA. - Foto: Instagram/biancaingrosso/Stella Pictures

Därför valde Filippa Toremo att sluta på CAIA

Filippa Toremo jobbade tidigare på Bianca Ingrossos kontor. Nu berättar hon varför det bästa beslutet hon tagit var att sluta.


Det var i slutet av oktober 2022 som influencerprofilen Filippa Toremo, 27, fick reda på att hon var gravid. Det hela kom som en chock för Toremo som berättade att hon ätit p-piller och då hade trott att det var hennes magsjukdom IBS som spökade. 

I själva verket var Filippa gravid, och hon hade passerat tiden för att göra abort. Pappan till barnet valde Filippa under en längre tid att hålla hemlig. Många spekulerade i att det kunde vara exet Anis Don Demina men det var någonting som snabbt dementerades av Filippa själv. Misstankar om att det skulle vara Oliver Ingrosso uppstod också då Toremo arbetade på CAIA.

I en video gick hon ut med nyheten och mötte snabbt starkt stöd från både vänner och följare. Efter att lille Todd hade fötts fick Alice Stenlöf godkänt att visa upp både Filippa, pojkvännen (och pappan till barnet) Kit Gabriel samt den nyfödde knodden i en vlogg på Youtube. 

I dokumentären "Filippa Toremo – gravid utan att veta" avslöjades sedan att Filippa och Kit bor tillsammans och är ihop.

Idag följs Filippa av hela 170 000 människor på Instagram och över 50 000 på Youtube. Dagligen uppdaterar hon följarna om vad som händer i livet och just denna vecka valde hon att ha en frågestund. Då fick hon bland annat frågan om hur det kom sig att hon slutade på CAIA. 

Filippa Toremo: "Därför slutade jag"

Hon inleder:

– Den här frågan får jag väldigt ofta och jag förstår så klart det. Det handlar om varför jag slutade på CAIA samt om jag kommer att komma tillbaka dit, säger hon och fortsätter: 

Filippa Toremo berättar om varför hon slutade på CAIA. Bildkälla: Youtube

– Jag har ju ingen tid längre när jag har Todd. Det känns ju supertråkigt men man vet inte vad som händer i framtiden. Jag kanske kommer tillbaka eller så gör jag inte det. Men just nu var det bästa beslutet att inte komma tillbaka. Jag älskar CAIA som varumärke samt alla som jobbar där. Men det är det här med tid, avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!