Paow
Paulina "Paow" Danielsson ser inte längre ut så här. - Foto: plopp.paow/Instagram

Paow ser inte längre ut som hon brukar

Paulina "Paow" Danielsson befinner sig i skrivande stund i Bangkok tillsammans med pojkvännen Cristian Brennhovd. Under resans gång har hon lagt upp en hel del på Instagram.


Paulina "Paow" Danielsson befinner sig för tillfället i Thailands huvudstad Bangkok tillsammans med sin norske pojkvän Cristian Brennhovd

Under veckan har paret shoppat på lyxiga butiker, festat och gått ut och ätit på restaurang. Hon har även valt att tatuera in djävulen mellan brösten samt injicerat någonting som hon skrev är "Äkta thailändskt Ozempic". 

Paow injicerar Ozempic. Bildkälla: plopp.paow/Instagram

Ozempic innehåller den aktiva substansen semaglutid som hjälper kroppen att sänka ditt blodsocker, men endast när blodsockret är för högt. Det har under de senaste året exploderat på marknaden då många använder det som bantningsmedel. 

Detta är någonting som många läkare nu går ut och varnar för då det kan vara hälsofarligt samt att läkemedlet riskerar att ta slut för de som verkligen behöver det. 

Och ja, inte helt otippat är det många följare som är oroliga. 

Paow visar up nya looken

Någonting som Paow ofta velar mellan är vilken frisyr hon ska ha. Hon har ibland page men sätter då snabbt i löshår igen, för att sedan ångra sig och klippa det kort. 

Under veckan visade hon upp sin nya look med en kall brun ton och en nyklippt page. 

Paoe visar upp sin nya frisyr. Bildkälla: plopp.paow/Instagram

"Ny frisyr igen! Kortare men ändå längre än vad jag brukade ha när jag hade långt hår. Ska jag göra det lite kortare eller behålla? Är det en ”Karen” frisyr? Jag gillar det typ. Men hade nästan velat ha det lite kortare", skriver hon till bilden. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!