Tove Dalsryd Robinson
Tove Dalsryd hade ett knep för att boosta sig innan tävlingar. - Foto: TV4

Robinson-Toves matknep för att vinna tävlingarna

Tove Dalsryd gäster i veckan podden "Sanning & Konsekvens" där hon bland annat berättar hemligheter om livet på ön, bråken med Charlie och Pelle, vad deltagarna åt, hur de sov – samt hur hon förberedde sig innan inspelningen.


Det var för ett par månader sedan som finalen av Robinson 2023 gick av stapeln och de tre som skulle fajtas var Pelle LiljaEmilio Mio Vega och Emilia Persson

I vanlig ordning var det en rad olika hinder och pussel gänget skulle ta sig igenom för att kunna tända Robinsonfacklan och vinna balunsen. 

Robinson-Pelle, det blev bråk i mitt hem på grund av dig

Tävlingen igenom var väldigt jämn. Men slutligen kom finalisterna fram till elden där Pelle briljerade. De andra kämpade på med att få upp sina eldar medan Pelle snabbt fick fyr och lyckades få elden stor. 

Här vinner Pelle Lilja Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Han får sedan fyr på facklan som han går och tänder för att sedan vråla: ”Jag har väntat så länge på just denna dag"

Tove Dalsryd gästar Sanning & Konsekvens 

Under sin medverkan i programmet gästade även podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens där hon fick berätta lite olika hemlisar om saker tittarna inte fått se. 

Tove pratade med Charlie innan han åkte hem. Bildkälla: TV4

– Hur jag förberedde mig inför programmet? Jag åt upp mig så jag gick upp fem kilo då man vet att man kommer att gå ner en del. Sen övade jag på att dyka och simma då det inte är mina starkaste sidor. Sedan testade man ju tennstål och sånna grejer så man ändå kommer något förberedd. Jag förstår inte folk som dyker upp och inte har sett en sekund av programmet?, berättade hon.

Hur mycket äter man en vanlig dag? 

– Ja, inte mycket. Men, om ni tänker på det så ser man aldrig mig utan en kokos i handen. Jag gick till och med upp på natten och åt kokos. Jag körde faktiskt en taktik att innan tävlingarna proppa i mig kokos så många gånger kom man fram till tävlingen så sa typ Pam åt mig att tugga ur munnen. 

Tove tillsammans med en kokosnöt. Bildkälla: TV4

Men ja, som man kan tänka sig så mår magen så där av ö-kosten. 

– Alla hade ju sprutdiarré. Innan en tävling en gång fick jag springa allt vad jag kunde ned i vattnet. Och ja, det kommer ju ut vatten med typ... tuggad kokos. Men åt det gjorde jag, berättar Tove. 

Hur mycket tränar egentligen Robinson-Tove? Svaret kommer att förvåna dig

Robinson ser du måndag-torsdag på TV4 och TV4 Play. 

Här kan du lyssna på hela avsnittet: 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!