Tove Dalsryd Robinson
Tove Dalsryd är både stark och duktig på pussel. - Foto: TV4

Hur mycket tränar egentligen Robinson-Tove? Svaret kommer att förvåna dig

Tove Dalsryd är en av årets starkast lysande profiler i Robinson. I veckans avsnitt av Nyheter24: Sanning och Konsekvens gästar hon och berättar allt tittarna inte får se av det som händer på ön.


Robinson 2023 är i full gång och i år har intrigerna och bråken duggat tätt. Många deltagare har inte lyckats att dra jämt i år och Therese Tang valde slutligen att lämna inspelningen då hon kände sig utfryst och orättvist behandlad av gruppen. 

Therese Tang lämnade Robinson. Bildkälla: TV4

– Det blir så pass allvarligt att produktionen får gå in och säga till allihop, unisont i grupp, att det inte är okej att mobbas, att det är ett kontraktsbrott och att det kan påverka ens deltagande, berättade hon i en intervju med Nyheter24

Robinson-Toves matknep för att vinna tävlingarna

Men tillslut rann bägaren över och Tang lämnade. 

– Jag kände bara att den här skiten tar jag inte. Det är inte någon som är värd att bli behandlad på det här viset. Ingen ska behöva motstå grupppåtryckningar på en sådan nivå som det var. 

Sacarias Kiusalaas och Johan Gärtners lämnade inspelningen men på grund av hälsoproblem.

Under veckan var det en annan deltagare som med huvudet före flög ut ur programmet efter att ha begått regelbrott. Charlie Wiberg hade kallat Wilmer Tuoremaa för lappjävel. Dagen efter gick programledare Pam in i lägret och bad honom packa sina saker. 

Charlie Wiberg kastades ut från programmet. Bildkälla: TV4

– Du kanske vet varför jag är här?

– Nej ingen aning faktiskt. 

– Du har sagt en kränkning till Wilmer och behöver lämna Robinson omedelbart. 

– Ok, svarade Charlie kort.

Tove Dalsryd gästar Nyheter24: Sanning & Konsekvens

Någon som sedan början varit i händelsernas centrum är Tove Dalsryd. Toves sociala medier har under de senaste veckorna kokat av uppdateringar och kommentarer. Bland annat på grund av friktionen mellan henne och Pelle Lilja

För de som har tittat har det dock varit jobbigt för killarna att få ut Tove då hon vinner väldigt många tävlingar och har både vunnit vanliga immuniteter samt superimmuniteter. 

– Tove är både lätt, snabb, stark och bra på pussel, och hon är smartare än hon ser ut, påpekade Pelle Lilja i en synk. 

Tove när hon vann sin superimmunitet. Bildkälla: TV4

Och ja, sanningen är den att Tove haft stor framgång i tävlingarna som varit väldigt fysiskt ansträngande. Så när hon gästade Sanning och Konsekvens togs ämnet upp: Hur mycket tränar hon egentligen?

Du har ju rutor, triceps och lyckas hänga i hundra år från ställningar i Robinson. Hur tränar du?

– Jag är en riktig periodare. Jag tränade innan Robinson... i omkring två månader. Efter der har jag inte tränat fram tills för en månad sen. 

Robinsondeltagare nekades att ta med kondomer som personlig sak

Förberedde du dig på något annat sätt. Testade du att typ gå utan mat och så vidare?

– Nej snarare tvärtom. Jag gick upp fem kilo för att jag visste att man skulle gå ned på Robinson. Så som ni ser mig just nu på ön det är nog min normalvikt tror jag. Och man ser mig ju aldrig utan en kokos i handen så jag försökte att äta på så mycket som möjligt för att hålla mig stark och inte tappa allt för mycket i vikt, berättar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!