Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.


Tove Dalsryd har minst sagt blivit en het potatis efter att hon stegade in med buller och bång i Robinson 2023

Efter sin medverkan i programmet har Tove fortsatt att uppdatera tittarna om vistelsen på ön genom små videoklipp på sin Instagram. Hon har bland annat gett sin version av bråket med Karolina Tilander samt dispyten hon hade med Pelle Lilja

Men Tove har även uttalat sig i olika intervjuer och poddar om vad som ägt rum under inspelningen. Bland annat om hur olika det var när alla skulle gå på toaletten. 

– Alla gick ju in i typ djungeln. Men jag tyckte det kändes ofräscht så jag sprang ju ut i vattnet då man hade.... ja men diarré hela tiden. Det kommer ju ut liksom.... ja men tuggad kokos som fiskarna typ kom  och åt på. Men de andra tyckte att jag var konstig som ville göra det i vattnet där det ändå försvinner, berättade hon. 

Tove Dalsryd. Bildkälla: TV4

Tove har också berättat att hon sedan 10 år tillbaka är tillsammans med sin kärlek Robert. Efter att hon kommit hem fick han laga det hon längtat efter mest. Och det var...

– Lax med linsgryta. Jag är så himla tråkig när det kommer till sånt här men jag har ätit samma saker i flera år och är inte så himla kinkig. 

Hon berättade även att hon fått samma present av Robert varje år i tio års tid. 

– Jag får en bok varje år då jag samlar på böcker haha. Men jag blir jätteglad för det är ju det jag vill ha, berättade hon för Nyheter24

Och denna vecka avslöjade hon en ny sak om pojkvännen. Det handlade om plagg som hennes pojkvän inte föredrar att hon har. Men ja, det är verkligen inte som det låter. 

Robert är nämligen en djurvän av rang. Därav är han vegetarian och föredrar då inte att han själv eller Tove bär ull. 

Tove Dalsryd och Robert. Bildkälla: tovedalsryd/Instagram

"Robbie är vegetarian och gillar inte att man köper ull men alla mina kläder till Robinson var i det materialet, spenderade sjukt mycket tid på att optimera min packning", skrev Tove. 

Så ja, Robert föredrar alltså inte kläder som är gjorda av djurpäls eller djurhud. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!