Bianca Ingrosso pojkvän
Bianca Ingrosso fyllde 29 år i slutet av december. - Foto: rosannacharles/Instagram/Christine Olsson/TT

Därför känner du igen hunken som Bianca Ingrosso syns med

Bianca Ingrosso fyllde nyligen år vilket firades med pompa och ståt. Nära och kära samlades på en hipp restaurang i Stockholms innerstad och bredvid henne syntes ett bekant ansikte.


Bianca Ingrosso, 29, fyller år 30 december vilket varje år firas stort tillsammans med vänner och familj. 

Flera gånger har Bianca haft storslagna nyårsfester som varit väldigt kändistäta. Förra året skapades rubriker efter att hon gjort om sin nya Östermalmslägenhet till en nattklubb.

Den nya pärlan fylldes snabbt till bredden av Stockholms influencerelit som bjöds på både skumpa, drinkar och shots. Bianca och hennes sällskap började kvällen på Laroy i Stockholm för att avnjuta en god middag, för att sedan fortsätta festen hemma i hennes pampiga lägenhet.  

Bianca Ingrosso råkar visa LITE för mycket på sin senaste bild

Några av de som var på plats var Zara Larsson tillsammans med pojkvännen Lamin HolménRosanna CharlesSanna och John GuidettiCassandra KlatzkowLisa Tellbe och Hanna Friberg

Någonting som dock kom fram i efterhand var att Bianca hade bjudit in alla sina grannar på festen utifall de hade varit sugna på att komma förbi. Detta kommenterade även en av grannarna på en av festbilderna.

"Tack för att du bjöd in oss". Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

I år ägde  födelsedagsbalunsen dock inte rum hemma hos Bianca utan ute på lokal. Och någon som syntes bredvid hennes sida var ett (för vissa) bekant ansikte. 

Har Bianca Ingrosso ny pojkvän?

Bianca satt tillsammans med ett större gäng på en känd restaurang kring Östermalm. Under en video som åkte raka vägen ut på Instagram syns en hunk vid hennes sida. 

Och ja, vem är då han?

Lucas Kalda, 33, arbetar som Guest Relations Manager på en nattklubb och restaurang i Stockholm. Han och Bianca har tidigare kopplats ihop. 

Bianca satt Bredvid Lucas. Bildkälla: rosannacharles/Instagram
Bianca satt Bredvid Lucas. Bildkälla: rosannacharles/Instagram

Videon filmades av Rosanna Charles som även firade nyår tillsammans med Bianca i år hemma hos Sanna och John Guidetti

Sanna Guidetti svarar på trekantsryktet om John

Status mellan hunken Lucas och Bianca är ännu okänd. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!