John Guidetti
Är Sanna och John Guidetti trekantsparet? - Foto: Johan Nilsson/TT/Instagram

Sanna Guidetti svarar på trekantsryktet om John

Sanna Guidetti väljer för första gången att kommentera ryktet som florerat kring henne och John Guidetti. Det hela handlar om att de ska vara det beryktade trekantsparet.


Sanna Guidetti har det senaste året kommit att bli en av landets mest aktuella influencers. Hon syns på alla hippa event, hänger med alla högaktuella kändisar och har själv blivit lite utav en innepinne ute på Stockholmskrogarna. Ingen sol har lyst så starkt som Sanna gjorde på utestället Holken veckorna efter att hon och maken John Guidetti flyttat hem till Sverige. 


Tillsammans med bästa vännen Rosanna Charles driver hon idag podden "Högt i tak" och tjejerna sparar inte på krutet då de diskuterar sina liv samt influencervärlden. 

Sanna och John Guidetti utpressade efter sexvideo

Men det te som spillts denna vecka är faktiskt inte i tjejernas egen podd, utan i Framgångspodden. Där väljer nämligen Sanna att för första gången kommentera trekantsryktet som florerat kring henne och John. 

Är Sanna och John Guidetti trekantsparet?

Under poddens gång så hålls det en frågestund. Inte helt oväntat dök det då upp en fråga om John och Sannas sexliv. Kort och gott: Om en lyssnare skulle kunna få ha sex med John och Sanna Guidetti samtidigt?

– Det är ett rykte som har spridits att vi är det så här kallade ”trekantsparet”, och nu kanske han lägger in en ansökan, det är otroligt, svarade Sanna Guidetti och fortsatte:

John Guidetti bryter tystnaden om Bianca Ingrossos festbild från Båstad: "Jag hade..."

– Vi är inte trekantsparet. Det är ett rykte men det är väldigt roligt och jag har inte kommenterat det för jag tycker det är så dumt att svara på rykten, sa hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!