Isabella Löwengrip
Isabella har skrivit ett inlägg på Threads. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Därför pratar alla om Isabella Löwengrips bröst

Affärskvinnan, influencern och entreprenören Isabella Löwengrip är känd för en rad olika saker. Men anledningen till att det surrats loss om henne denna vecka – det är hennes bröst.


Det var under mitt under rådande pandemi, juli 2020 som entreprenören Isabella Löwengrip, 33, gick ut med nyheten att hon och Paul Sundvik, 56, var ett par. 

Paul Sundvik är en framgångsrik undervattensfotograf som fridyker, skulpterar och ställer ut sina verk på gallerier. 

Paul Sundvik och Isabella Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures.

Paret träffades genom Isabellas tidigare affärspartner Pingis Hadenius, och redan på första dejten slog det gnistor mellan dem.  

– Det var en blind date. Jag skulle bli upphämtad på kungliga motorbåtsklubben. Och sedan hämtade han mig och det var kärlek vid första ögonkastet, skrev Isabella Löwengrip på sin blogg.

Isabella har sedan tidigare barnen Gillis och Sally vilket gjort att Paul fått axla rollen som bonuspappa. 

Det blev dock någonting utav ett rabalder när Isabella nyligen skrev ut någonting på sin blogg som Paul ska ha sagt om henne och hennes barn.

"Barnen är här! Jag är hel igen! Men jag har lärt mig att inte säga så när Paul hör för han tolkar det som att jag inte är hel när jag bara är med honom. Att det livet liksom inte är tillräckligt", berättade hon. 

Isabella Löwengrip. Bildkälla: TV4

Hon fortsatte: 

"Hur lycklig jag än är med Paul så känner jag inte att livet är 100 % bra, eller att jag är helt lycklig – Om inte barnen är här. Är det elakt av mig att säga så?", frågade hon följarna. 

Isabella Löwengrip om sin sjukdom: "Gått upp och ner 20 kilo"

Och reaktionerna lät sig inte väntas på. 

Isabellas följare rasade på det hela och många ansåg att det var gränslöst och kontrollerande av Paul att säga någonting sådant. Många ställde sig även kritiskt till att Isabella skrev ut det hela. 

"Paul är en red flag" och "Det är extremt red flag, narcissistiskt och kontrollerande", var en av kommentarerna. 

Därför pratar alla om Isabella Löwengrips bröst

Men nu är det en helt annan sak som diskuterats på sociala medier. 

Nämligen Isabella Löwengrips bröst. Men det hela har en naturlig förklaring. Det är nämligen en av Isabellas inlägg på Threads som börjat cirkulera där hon skriver om att hon önskar sig ett par nya bröst. '

Den omtalade tweeten. Bildkälla: Threads

Och till skillnad från förra gången är det denna gång delade meningar då vissa anser att Paul har en poäng, och andra anser att Isabella ska få göra vad hon vill med sin kropp. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!