Jessica Almenäs
Jessica Almenäs har idag tre barn. - Foto: Stella Pictures

Jessica Almenäs om att ha tre barn med tre olika män: "Inget ideal"

Jessica Almenäs är just nu aktuell med svenska upplagan av Love is blind. Här är allt du behöver veta om programledaren.


Jessica Almenäs ålder – hur gammal är hon?

Jessica Almenäs är född 16 november 1975 och är idag 48 år gammal. 

När slutade Jessica Almenäs på TV4?

Det var 2016 som Jessica Almenäs slutade på TV4 för att istället hoppa över till Kanal 5. På sin blogg skrev Jessica Almenäs att "ett frö började gro" när hon hoppade in som vikarie för Filip Hammar i "Breaking News".

"Jag känner att jag behöver utmana mig själv och att jag behöver göra något nytt för att fortsätta utvecklas som programledare". 

På Kanal 5 har hon bland annat varit programledare för Superstars och nu är hon aktuell som programledare i Love is blind som äntligen haft premiär. 

Leder Jessica Almenäs Love is blind Sverige på Netflix?

Ja. 2024 är Jessica Almenäs programledare för dejtingprogrammet Love is Blind. 

Har Jessica Almenäs barn?

Jessica Almenäs har tre barn med tre olika pappor. Äldsta sonen Jack, 18, har hon tillsammans med exet journalisten Johan Edlund, 52. 14-åriga sonen Dylan har hon med den norske hoppryttaren Tony André Hansen, 44. Och yngsta sonen Sam, 6, har hon med Patrik Fahlgren

I en intervju med Femina berättade hon hur det är att parera livspusslet. 

– Ja, det är ju kanske inget ideal att ha barn med tre olika män, haha. Men den tredje är bäst! Och visst är det stor skillnad, men det beror mycket på att jag är på ett annat ställe i livet. När jag var ihop med mitt äldsta barns pappa så hade karriären precis börjat ta fart, berättade hon. 

– Vi jobbade båda jättemycket, så förutsättningarna var inte de bästa och det var nog därför som det inte funkade. Med mitt mellanbarns pappa så pendlade jag till Norge var tredje dag … Jag höll på att gå sönder. Med sådana erfarenheter känns det så lyxigt att bo med min sambo i en villa där alla har plats och vi har gott om tid. Det är obeskrivligt skönt, avslutade hon. 

Har Jessica Almenäs pojkvän eller make?

Ja, Jessicas pojkvän heter handbollsspelaren Patrik Fahlgren och är 10 år yngre. 

Vem är Jessica Almenäs partner Patrik Fahlgren?

Jessica Almenäs och hennes sambo handbollsspelaren Patrik Fahlgren, 38, har varit ett par i snart nio år och tillsammans har de lille sonen Sam, 6. Patrik är själv gammal handbollstränare men har de senaset åren varit tränare.

Bildkälla: Stella Pictures

Spelade Jessica Almenäs basket?

Ja. Jessica Almenäs har spelat basket på elitnivå i bland annat Brahe Basket. 

Har Jessica Almenäs Instagram

Ja, Jessica Almenäs har Instagram där hon har 126 000 följare. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!