Gunilla Persson
Gunilla Persson har förts akut till sjukhus. - Foto: Stella Pictures

Gunilla Persson akut till sjukhus

Det var under torsdagen som Gunilla Persson berättade att hon tvingats åka in akut till sjukhuset. "Har bett mycket till gud".


Det är på Instagram Gunilla Persson berättar att hon tvingats åka akut in till sjukhuset. 

"Inte kul att ligga på sjukhuset. Fick åka ambulans hit i förrgår pga fruktansvärd yrsel. Erika var med mig hela första natten på emergency room då de gjorde en massa tester och gav mig mediciner genom IV. Jag väntar på en sjukgymnast som nog kan hjälpa om det är Vertigo eller Kristallsjukan. Ingen stroke och inga tumörer tack gode Gud i himmelen. Jag har bett mycket till honom eftersom jag måste bli bra snabbt. Har uppskjutit resan till Sverige några dagar. Har ni erfarenhet av detta? Jag vet att kära Fredrik har det", skriver hon. 

Många följare överöser nu Gunilla med kärlek samtidigt som att den kommentar som fått flest likes är ett skämt om att det är Mauri Hermundsson som matförgiftat henne. 

Detta efter det som ägde rum i Mauris matprogram "Uppdrag mat".

Gunilla Persson ansåg att Mauri brutit mot filmförbudet som rådde i kyrkan under begravningen av hennes mamma Iris och vidtog rättsliga åtgärder mot honom. 

Mauri Hermundsson tog med sig blommor till begravningen. Bildkälla: TV4

Enligt Gunilla förlöjligade han mammans begravning och den efterföljande mottagningen och har därför vanärat hennes minne.

Vi hoppas att Gunilla kryar på sig ordentligt. 

Allt om Gunilla Persson: Modellkarriären som ung, dottern Erika, sjukdomen och hennes partners

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!