Lasse Kronér
Lasse Kronér har nu flyttat ihop med sin hemliga kärlek. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Adam Ihse/TT Bild.

Lasse Kronér har flyttat ihop med sin hemliga flickvän

Efter att ha varit ett par i tre år så har Lasse Kronér och hans hemliga flickvän nu tagit nästa steg i sin relation och flyttat ihop.


Den folkkära programledaren Lasse Kronér, 61, var tidigare gift med fotografen Christina. De träffades 1991 när hon skulle fotografera Lasse och gruppen Triple & Touch. De blev ett par, och 1997 ringde bröllopsklockorna. Tillsammans har de två döttrar – Mathilda och Amalia.

Men år 2014 meddelade paret att de efter 23 år som gifta skulle gå skilda vägar.

– I 23 år har jag levt i världens bästa äktenskap med världens bästa fru. Jag skulle inte kunna haft det bättre. Men nu har vi tagit ett gemensamt beslut, sa Lasse Kronér till Expressen.

Lasse och Christina skildes åt som vänner, och för Expressen berättade Lasse då att de var hundra procent överens om beslutet att skilja sig.

– Det kommer inte att kastas några glas, eller kastas någon skit. Fast självklart är det också en slags sorg över ett misslyckande i livet, berättade han då.

Lasse Kronér har flyttat ihop med sin hemliga flickvän

År 2020 träffade Lasse en kvinna som fick honom på fall. Men han har valt att hålla henne utanför rampljuset. I en intervju med Aftonbladet berättade Lasse mer om relationen.

Lasse Kronér. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det funkar underbart. Jag har det oerhört bra. Mina fruar eller flickvänner har inte varit intresserade av offentligheten. Det har jag tyckt varit väldigt skönt för mig, då är det jag som är viktig och inte att jag är en offentlig person. De har inte varit intresserade av att gå på röda mattor och det är inte jag heller. Då blir mina relationer lite "hemliga", men vi går hand i hand på stan och lever inte hemligt, sa han då.

Nu har Lasse och hans hemliga kärlek tagit nästa steg i sin relation och flyttat ihop.

– Jag är lycklig sambo och har massor på gång, säger Lasse Kronér till Expressen.

Vi säger grattis till kärleken!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!