Robinson 2024
Har du sett senaste avsnittet av Robinson? - Foto: TV4

Därför rasar tittarna på Anders Lundin efter händelsen i Robinson

Det var under söndagen som Anders Lundin klev in i Robinson 2024 för att läxa upp deltagarna. Men det skulle komma att röra upp starka känslor hos tittarna.


Robinson 2024 har minst sagt haft en händelserik start. Redan i första avsnittet fick deltagarna reda på att lagen i år delats upp efter kön. Det vill säga tjejerna i ett lag och killarna i ett lag. Andra veckan av programmet är pakterna igång och konflikterna duggar tätt. I killarnas lag har det försökts köras läggmatcher och i tjejernas lag tjafsas det vilt. 

Kemo Samateh skickas ut från Robinson 2024 – råkade försäga sig

Anders Lundin har hittills bara gått in i deltagarnas läger en gång. Då för att hämta ut Kemo Samateh efter att det kommit fram att han inte tagit de vaccinsprutor som man bör ha tagit för att vistas på Robinsonön. 

– Det finns en lista på vilka vaccin som samtliga medverkande i Robinson behöver ta innan avresa. Under inspelning uppmärksammade Kemo själv vår läkare att han missat att ta vissa av de vaccin som krävs. Därför behövde han också lämna Robinson av hälsoskäl, berättade Caroline Norrby, exekutiv producent. 

Killarna tog farväl av sin vän. Bildkälla: TV4

Men nu har Anders Lundin fått kliva in igen. Och denna gång för att läxa upp tjejerna.

Anders Lundin får kritik efter händelsen i Robinson

Ci Lindström har haft lite motvind i att komma in i gruppen. Som tur var så lyckades hon att hitta en gömd immunitet. Någonting som inte var populärt hos de andra deltagarna då hon då inte går att rösta ut...

Det gör 100 personer mitt på Robinson-ön – medan programmet spelas in

Plötsligt en dag inser Ci att hennes immunitet är borta. Den låg med andra ord inte i fickan där hon lagt den. 

Några av de andra deltagarna hade nämligen tagit den och kastat den i djungeln. 

När Anders dyker upp på stranden anar tjejerna oråd. 

Anders Lundin läxade upp deltagarna. Bildkälla: TV4

– Jag förstår att det uppstått en tråkig situation här på stranden och det kanske är så att vi varit otydliga med er. Ci du har hittat en hemlig immunitet. Och det vi inte vill ha här är ju att folk börjat att rota i andras tillhörigheter och så vidare, säger Anders medan han spänner ögonen i de andra. 

– Så nu gör vi så här. Vi fortsätter där vi var. Ci du får tillbaka immuniteten och framöver låter vi bli att sno varandras, okej?, sa han. 

Robinson 2024: Så fick Hanna sitt märke i ansiktet

Många hemma i tv-sofforna har blivit väldigt upprörda över händelsen och tycker att Anders och TV4 borde kommit överens om att kasta ut deltagarna 

Just därför är många nu upprörda över att Anders Lundin var "för trevlig" mot deltagarna när han gick in och skulle läxa upp dem. 

Kommentarerna på Robinsons Instagram. Bildkälla: TV4
Kommentarerna på Robinsons Instagram. Bildkälla: TV4

De menar att Anders borde tagit i ytterligare och att konsekvenserna för deltagarna borde varit hårdare. 

Därför känner du igen Zayera Khan i Robinson 2024

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!