Robinson 2024
Robinson-Hanna berättar om märket i sitt ansikte. - Foto: TV4

Robinson 2024: Så fick Hanna sitt märke i ansiktet

Robinson 2024 är i full rullning och redan första veckan har det vankats blod, svett, tårar och drama. En av de som befunnit sig i händelsernas centrum – det är Hanna Danemyr.


Robinson 2024 är i full rullning och ännu ett gäng har bosatt sig på en tropisk ö för att tampas mot varandra, den brännande hettan, de bitska krypen men också mot den värsta fienden av dem alla – den rivande hungern. 

Därför känner du igen Zayera Khan i Robinson 2024

Årets gäng är färgstarkare än någonsin och redan första avsnittet var intrigerna igång. I Robinson 2024 har produktionen valt att dela upp deltagarna i lagen: killarna mot tjejerna. Killarna är i lag nord och tjejerna i lag syd. 

En deltagare som direkt uttryckte sin glädje över laguppdelningarna var  Fredrik Bolander. 

Fredrik Bolander är en av deltagarna i Robinson 2024. Bildkälla: TV4

– Man kanske hade velat ha en kvinna i laget då de är bra på att städa och laga mat. Så det är väl egentligen det enda negativa med att vi bara är män. Men annars är det bara positivt då kvinnor är det sämre könet, sa han. 

Fredriks kontroversiella åsikter har mött både ris och ros ute i tv-sofforna. Många anser att det var onödigt av produktionen att casta "en person med så förlegade åsikter" samtidigt som att många anser att "han gör bra tv" och antagligen är ironisk med sina uttalanden. 

Sanningen om vinstpengarna i Farmen – så mycket får man exakt

– Ni får se längre fram i säsongen hur jag egentligen är, sa Fredrik som svar på kritiken. 

Sanningen om vinstpengarna i Farmen – så mycket får man exakt

Någon annan som befunnit sig i händelsernas centrum är flygvärdinnan Hanna Danemyr

Hanna Danemyr är en av deltagarna i Robinson 2024. Bildkälla: TV4

Hanna har fortfarande hållit sig utanför den största dramatiken men har tagit en central roll i gruppen. 

Robinson 2024: Därför har Hanna ett märke i ansiktet

Någonting som Hanna nämnt i farten under inspelningen är att hon har en hudsjukdom (Diskoid Lupus Erythematosus) som gör att hon inte får exponera huden för länge i gassande sol. 

Tittarna rasar på ändringen i Robinson: "Kommer bli drama"

Hanna Danemyr berättar om märket i ansiktet. Bildkälla: TV4

Då hon har ett synligt märke i ansiktet är det en del tittare som blivit nyfikna på vad det kommer ifrån. Någonting som Hänt frågade Hanna om. 

 – Jag har haft den i 20 år kanske eller nåt. Eller den debuterade då och sen har jag haft det sen dess. Det skrivs ju om det nu på internet om den här fläcken och folk frågar om jag fått en brännskada eller inte, berättade hon och fortsatte: 

Robinson-Alexander dog i badrummet – hittades av sin fru

 – Men nej, det är ju då att man tog en biopsi och gjorde ett prov så det är ett ärr jag har på kinden efter den där biopsin. Så det är ju inte sjukdomen i sig, utan det blev ett fult ärr av biopsin, avslutar hon till Hänt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!