Samir Badran
Samir Badran gästade P3. - Foto: Johan Nilsson/TT

Här lämnar Samir Badran intervjun efter reporterns fråga

Samir Badran gästade nyligen P3 där han blev testad av programledaren. Men i mitten av intervjun så reser han sig upp och går.


Det var 2013 som Samir Badran, 33, slog ned som en bomb i reality-Sverige då han stegade in i Paradise Hotel. Samir blev snabbt en tittarfavorit och blev snabbt tillfrågad om att vara med i säsongen efter. 

Allt om Samir Badran: Ålder, längd, flickvän och mäklarjobbet

Efter några år stötte han in i Viktor Frisk och killarna slog sina huvuden ihop och bildade musikduon "Samir & Viktor". 

Samir Badran och Viktor Frisk. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Tillsammans har de turnerat över hela landet, släppt en rad hits samt ställt upp ett flertal gånger i Melodifestivalen. Deras senaste gång var 2024 då de ställde upp med "Hela världen väntar".

Men det hela gick inte som tänkt. 

Killarna kom sist i sin deltävling och deras uppträdandes hånades då publiken tyckte att de sjöng falskt, att låten inte var bra och att ljudet var för lågt.

Samir har under årens gång även utbildat sig samt jobbat som mäklare. 

2022 var han klar med sin utbildning men redan ett år senare valde Samir att hoppa av karriären inom fastighetsbranschen och fortsätta jobba som artist och influencer.

Från dokusåpakung till stjärnmäklare – så mycket tjänar Samir Badran

Ett halvår efter att Samir Badran slutat på mäklarfirman han jobbade på gjorde polisen ett stort tillslag där. I en razzia greps fyra personer, varav två har kopplingar till byrån. Byrån misstänktes ha genomfört flera försäljningar med hjälp av bulvaner.

– Jag jobbade inte där längre men jag märkte ingenting. Jag trivdes inte som mäklare överhuvudtaget så jag ville byta kontor. Jag trivdes inte där heller så jag avbröt hela mäklarkarriären, sa Samir Badran i en kommentar till Aftonbladet.

Samir Badran gissar flaggor i P3

Då Samir Badran fortfarande är väldigt omtyckt och folkkär ute i stugorna så bjuds han titt som tätt in till både poddar och program för att gästa. 

I veckan gästade han P3 där han fick testa på ett quiz. Och det hela handlade om flaggor, vilket absolut inte är det enklaste. 

Och ja, man kan minst sagt säga att Samir hade lite motvind under sina gissningar. Bland annat trodde han att Schweiz flagga var röda korsets symbol. 

Samir Badran i bråk med kända bloggprofilen: "Försökt förstöra"

Det gick så pass långt att Samir tillslut skrattar, reser sig upp och säger "fuck off", vilket även fick reportern att skratta. 

Väldigt kul måste vi säga!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!