Här är allt du vill veta om Samir Badran.
Här är allt du vill veta om Samir Badran. - Foto: Stina Stjernkvist/TT/Robin Haldert/TT

Allt om Samir Badran: Ålder, längd, flickvän och mäklarjobbet

Samir Badran är en känd artist, influencer och tidigare mäklare. Han tävlar i Melodifestivalen 2024 med vännen Viktor Frisk. Nyheter24 har tagit reda på vad svenska folket googlar mest om honom.


Samir Badran ålder – hur gammal är han?

Samir Badran föddes den 25 maj 1990 i Skarpnäck i Stockholm. Han fyller 34 år våren 2024.

Samir Badran längd – hur lång är han?

Samir Badran är 177 centimeter lång, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om.

Vad har Samir Badran för ursprung?

Samir Badran är född i Skarpnäck i Stockholm men växte upp i Linköping. När han var runt 24 år, valde han att flytta till Stockholm, där han bor än i dag.

Samir Badrans pappa Ahmad Badran är av palestinskt ursprung.

Allt om Carina Berg: Barn, hus, pojkvän och pengar

Är Samir Badran mäklare?

Samir Badran bestämde sig 2020 för att börja studera till fastighetsmäklare. 2022 var Samir klar med utbildningen och började arbeta på en mäklarfirma i Stockholm. Men redan ett år senare valde Samir att hoppa av karriären inom fastighetsbranschen och fortsätta jobba som artist och influencer.

Ett halvår efter att Samir Badran slutat på mäklarfirman han jobbade på gjorde polisen ett stort tillslag där. I en razzia greps fyra personer, varav två har kopplingar till byrån. Byrån misstänktes ha genomfört flera försäljningar med hjälp av bulvaner.

– Jag jobbade inte där längre men jag märkte ingenting. Jag trivdes inte som mäklare överhuvudtaget så jag ville byta kontor. Jag trivdes inte där heller så jag avbröt hela mäklarkarriären, sa Samir Badran i en kommentar till Aftonbladet.

Från dokusåpakung till stjärnmäklare – så mycket tjänar Samir Badran

Har Samir Badran flickvän?

Samir Badran är förlovad med flickvännen Julia Sundquist. 

Samir friade under Talang en kväll när flickvännen satt i publiken och fick ett “ja". Paret träffades under en utekväll i Stockholm och kort därefter blev de ett par.

Melodifestivalen 2024: Artister, startordning och datum

Foto: Instagram

Har Samir Badran varit med i Paradise Hotel?

Samir Badran har varit med i programmet “Paradise Hotel” två gånger, både 2013 och en vecka under 2014:s säsong.

Samir Badran i bråk med kända bloggprofilen: "Försökt förstöra"

Samir Badrans ex – vem är Sigrid Bernson?

Samir Badran har varit tillammans med Sigrid Bernson, som är en av proffsdansarna i programmet Let’s Dance. 

Men relationen fick ett abrupt slut, och i Framgångspodden berättar Samir Badran vad som fick honom att lämna Sigrid Bernson.

– När man kör Let's dance, då blir man jävligt nära varandra. Alltså jag tror de flesta blir kära där. Skickar man iväg sin kille eller tjej på det där, då kan det ju hända att det blir det ena eller andra, sa Samir Badran och fortsatte:

– För man är så jävla nära varandra i flera månader i sträck, dygnet runt, närgånget. Jag tror det kanske gick lite snabbt, vi hade kul tillsammans men mer som vänner tror jag. Så jag vet inte, mina känslor svalnade ganska snabbt.

Har Fröken Snusk tvingats avslöja sin identitet inför Melodifestivalen 2024?

Samir Badran i Melodifestivalen 2024

Samir har varit med i Melodifestivalen flera gånger med vännen och kollegan Viktor Frisk. De har tävlat med bidragen ”Groupie”, ”Bada nakna” och ”Shuffla”. Nu ställer de upp i Melodifestivalen 2024 med låten “Hela världen väntar”.

Allt om Viktor Frisk: Pojkvän, diagnoserna och barnlängtan

Samir Badran familj – vem är hans mamma och pappa?

Samir Badrans föräldrar bor kvar i Linköping där Samir växte upp. Samirs pappa heter Ahmad Badran och har drivit sin egen bar i flera år. Samir Badrans mamma heter Margareta Badran.

Samir Badrans relation med Gunilla Persson

En annan person som tävlar i Melodifestivalen 2024 Gunilla Persson, med låten ”I won't shake (La la Gunilla)”.

Samir och Gunilla känner varandra sedan tidigare och har haft en nära relation. Båda medverkade i samma säsong av TV3:s ”Realitystjärnorna på godset” och har även jobbat tillsammans efter det.

– Jag hade lite förutfattade meningar och tänkte att det här är en kille som har klätt av sig naken och haft sex i tv. Honom vill jag inte lära känna, sa Gunilla om Samir i en intervju med Aftonbladet och fortsatte:

– Men han var den trevligaste som man kan tänka sig och han hade en beundran för mig från allra första början. Han är en fin kille.

Gunilla Perssons hårda förberedelser inför Melodifestivalen 2024: "Midjemåttet..."

Samir Badran har även hjälpt Gunilla Persson i sitt sökande efter en livskamrat. I en video på Instagram hjälpte Samir Badran Gunilla genom att be följare slidea in i hans DM om de ville dejta henne.

– Jag och Gunilla har bestämt att vi ska hitta en man till henne så om det är någon där ute som vill ha Gunilla Persson så skriv ett DM till mig och det här är seriöst. Hundra procent, sa Samir Badran i videon.

Vad heter Samir Badran på Instagram?

På Instagram heter Samir Badran @samirbadrans.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!