Bianca Ingrosso
Har Bianca Ingrosso ett hemligt konto? - Foto: Stella Pictures

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?


På Instagram har det inte blivit helt ovanligt att många använder så kallade "spion-konton". Det vill säga ett konto som du använder för att kunna titta på andra användares kontant utan att det ska synas att det är du. 

Det kan även vara så att du blivit blockad av någon eller blockerat personen själv vilket hindrar er från att se varandras material. 

En person som många älskar att följa men som även ett flertal kändisar valt att blockera är Exonphspoilerse som idag följs av 455 000 människor. Kontot drivs av Vanessa Elie vars identitet till en början var hemlig. 

Vanessa Elie. Bildkälla: exonphspoilerse/Instagram

Någon som Vanessa skrivit en hel del om är Bianca Ingrosso och människorna runt henne. Nessa och Bianca har flera gånger interagerat med varandra men idag är stämningen parter emellan något "frostig".

Avslöjade Bianca Ingrosso sitt hemliga konto?

Under torsdagen publicerade Nessa en rad olika bilder på sin Instagramstorie. Bilderna visade kommentarer från Bianca Ingrossos kommentarsfält. Under veckan publicerade Bianca nämligen en rad bilder från en uteplats där hon sitter med en coca cola-burk. 

En följare hävdade då att Bianca gjorde smygreklam för coca cola. Bianca svarade på det hela och fick svar tillbaka. Men det sista svaret kom från en helt annan användare....

Bianca eller Sara Brorman? Bildkälla: exonphspoilerse/Instagram
Bianca eller Sara Brorman? Bildkälla: exonphspoilerse/Instagram

Nämligen en Sara Brorman. 

Nu misstänker många att Bianca har ett litet spionkonto vid namn Sara Brorman som hon titt som tätt använder för att kunna lurka runt utan att det syns att det är hon. Men att hon denna gång glömde logga ut och svarade lite för snabbt. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!