Bianca Ingrosso
Så mycket tjänar Bianco Ingrossos assistenter Emelie Feola och Saga Frisk Sundberg. Bildkälla: emeliefeola/Instagram/Stella Pictures/sagafrisksundberg/Instagram

Så mycket tjänar Bianca Ingrossos assistenter

Bianca Ingrosso har två anställda i sitt bolag "Bianca Ingrosso AB". Dessa två personer heter Emelie Feola och Saga Frisk Sundberg. Men vad får man egentligen i månadslön av att vara anställd av Bianca?


Bianca Ingrossos två "assistenter" heter Emelie Feola, född 1998, och Saga Frisk Sundberg, född 2003.

Följarna rasar på Bianca Ingrossos mat: "Varför ta bort..."

Ett tag tillbaka medverkade Bianca i Malin Norlanders Youtube-serie "Söndagsångest". I videon pratade Bianca om allt mellan himmel och jord – bland annat vad de två anställda i bolaget Bianca Ingrosso AB, Emelie och Saga, får i lön varje månad. 

Tre generationer på Caia-kontoret: Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Christina Schollin. Bildkälla: Stella Pictures

"Måste komma ihåg att de inte är assistenter"

Hur mycket tjänar man egentligen av att vara anställd hos Bianca Ingrosso?

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Man måste komma ihåg att de inte är assistenter, förklarar Bianca i videon. 

– Jag tror inte folk förstår att det är deras jobb att “capture me”. Jag hatar att göra "stagade" grejer, så jag har sagt till dem “snälla bara capture me” och sedan klipper dem ihop det till TikToks. Då kanske jag tar ett av de klippen och lägger upp som enskilt klipp. Men ingenting är någonsin "stageat" och jag hatar att jag är den som blir dömd för att "staga", säger Bianca.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

Så mycket tjänar Emelie Feola

Emelie Feola arbetstitel är Coordinator. Hennes arbete skulle till exempel kunna innebära att förhandla med samarbetspartners, för att säkerställa att samarbeten fungerar effektivt.

Enligt Bianca har Emelie Feola en månadslön på 45 000 kronor.

Så mycket tjänar Saga Frisk Sundberg 

Saga Frisk Sundberg arbetar som Content Creator, vilket innebär att hon skapar material till Biancas sociala medier. Enligt offentliga uppgifter är hon dessutom styrelsesuppleant i ett bolag som producerar kläder. 

Enligt Bianca har Saga Frisk Sundberg en månadslön på 40 000 kronor. 

Däremot skulle Saga kunna ha en högre månadslön än så, med tanke på sin bolagsverksamhet. På sin Instagram säger Saga sig vara grundare för klädmärket. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!