EMD är förkrossade

Förlorat flera års arbete.


Medlemmarna i popgruppen EMD är helt förstörda. Mattias Andréasson, Erik Segerstedt och Danny Saucedo har fått sitt låtmaterial stulet.

Detta hände under ett inbrott i killarnas hotellrum på Hotell Skansen i Båstad där deras datorer blev stulna. Flera års arbete som låg på datorernas hårddiskar är nu försvunna.

– Det här är den värsta mardrömmen jag kan tänka mig. Vi har blivit av med två datorer och en portabel hårddisk, säger Danny till Aftonbladet.

Killarna befinner sig i Båstad för att uppträda. Efter spelningen drog bandmedlemmarna på en efterfest i närheten av hotellet. Spelningen var en av deras bästa och killarnas humör var på topp. Ända till de anlände till hotellrummet.

Inbrottstjuven hade tagit sig in genom balkongdörren och stulit alla deras värdesaker. Mattias blev rasande och ringde direkt till Danny. Bandet har nu förlorat flera års arbete, texter och melodier som inte kommer kunna återskapas.

– Men det är absolut värst för Mattias. Han har förlorat privata bilder från de senaste tio åren. Det handlar om minnen från hans liv som inte går att mäta i pengar, säger Danny till Aftonbladet.

Brottet är polisanmält men ingen misstänkt för brottet finns.

EMD:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!