Kate Winslet gillar rumpan

Nu har skådespelerskan bestämt sig för att tycka om sin bakdel.


Kate Winslet har äntligen kommit över sin besatthet för sin fylliga rumpa.

Skådespelerskan, som har kämpat med viktproblem ända sedan hon var tonåring, hoppas senare denna månad vinna sin första Oscar för rollen som den sexuellt glupska före detta koncentrationslägervakten i The Reader.

33-åringen säger sig nu ha börjat gilla de "skönhetsfläckar" som hon visar upp i filmens kontroversiella nakenscener.

– Jag vet inte en enda kvinna som inte står upp och kollar rumpan innan de går ut genom dörren, säger Winslet till Daily Mail.

– Jag har bestämt mig för att börja älska min bakdel eftersom jag inte vet någon som gör det. Och inför min dotter vill jag kunna säga "jag älskar den här", säger den brittiska skådespelerskan.

Som skolflicka kallades hon för "Blubber" (vilket betyder ungefär "valspäck"), och fortfarande kan hon tycka att hennes bak ibland påminner om "rosa broccoli".

Men nu är hon så försonad med sin kropp att hon säger att favoritmiddagen med familjen är den fettdrypande brittiska nationalrätten fish and chips.

I en intervju med en amerikansk teveshow pratade Kate Winslet nyligen om verkligheten bakom de glassiga magasinomslagen.

– Unga tjejer ser oss, mig inkluderad, på de här tidningsomslagen och tänker "Herregud, hur får hon sin hy så där perfekt?". Och jag kan berätta, jag har så många skönhetsfläckar under det här sminket, det kan jag lova dig.

Winslet menar att det är viktigt att man pratar mer om retuschering, och inte gör någon hemlighet av det.

– Jag vill att de här unga tjejerna ska veta att vi inte ser ut såhär egentligen, säger Kate Winslet enligt Daily Mail.

Kate Winslet i trailern för "The Reader":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!