1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All Over Press/Eero Hannukainen
3 av 3
- Foto: All over press

Blondinbella hackad

Isabella Löwengrip "Blondinbella" är den senaste i raden av svenska bloggare som fått sina sidor hackade. Nu ligger hela hennes sajt nere.


Hackade bloggare

I somras blev Linda Rosings blogg samt hela nätverket hon bloggar på, finest.se, hackat. Hackaren la då upp grova bilder och ändrade i Lindas inlägg.

STOCKHOLM. Det var i går som läsare hade problem med att komma in på en av Sveriges största blogg, Isabella "Blondinbella " Löwengrips sida. När bloggen sedan, för en kort stund, gick att besöka igen publicerade Isabella ett inlägg där hon förklarade att bloggen legat nere, men ingen vidare förklaring gavs.

Sedan i går ligger nu Blondinbellas blogg nere igen och anledningen är en ökad mängd trafik som sidan inte klarar av - till följd av en hackerattack.

– Någon skickar så mycket trafik att hela mitt bloggnätverk Spotlife är nere. Ett dygn nu. Vad kan jag göra? Frågar Isabella öppet på sin Twitter.

Ville förstöra

Attacken mot bloggen ska ha börjat precis innan sändning av Efter Tio - programmet som Blondinbella medverkar i och som även sänds via hennes blogg.

– Så jobbigt! De satte igång den precis innan sändning, för att sabba, skriver hon på sin Twitter.
 

Blondinbellas blogg har varit i drift sedan sju år tillbaka.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!