CAIA JULKALENDER
Det är i The daily Messiah som Caia-kalendern möter kritik. - Foto: Pressbild/Instagram

Messiah Hallberg kallar Bianca och Lovisas julkalender för osmaklig

Det är i onsdagens avsnitt av " The Daily Messiah" som komikern Messiah Hallberg sågar Bianca Ingrossos CAIA-julkalender vid fotknölarna.


Bianca Ingrosso, 26, är sannerligen en kvinna med många strängar på sin lyra. Företagen fullkomligt drar i henne, hon gästar tv-program, poddar och tv-program samt att hon för tionde säsongen i rad är aktuell med Wahlgrens värld där tittarna får följa med i familjen Wahlgren/Ingrossos vardag. 

Allt detta bidrar naturligtvis till att en del slantar trillar in på kontot – men en ännu större del av Biancas förmögenhet kommer från hennes skönhetsmärke CAIA. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Förra sommaren sålde Bianca och de andra CAIA-medgrundarna Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch delar av bolaget till det svenska riskkapitalbolaget Verdane.

Bianca sålde då sin andel på 29 procent för hela 145 miljoner kronor, och plockade ut en utdelning som heter duga. Läs mer om jättesumman här. 

Men det stannar inte där.

Under 2020 hade Bianca Ingrosso en beskattningsbar inkomst som landade på 1 886 300 kronor. Därmed kunde hon plocka ut en månadslön på drygt 157 000 kronor.

Bianca har även tillgångar i sitt bolag Bianca Ingrosso AB som sträcker sig över 70 miljoner kronor.

Möter kritik av Messiah Hallberg

På sin Instagram har Bianca tillsammans med vännen och kollegan Lovisa Worge nu börjat göra reklam för CAIA:s julkalender. Kalendern vars reklam filmades i Åre sålde slut på två timmar. 

Någon som uppmärksammat det hela är ingen mindre än komikern Messiah Hallberg

Messiah Hallberg kritiserar Bianca Ingrosso. Bildkälla: PRESSBILD

– Julen kom tidigt i år, för nu lanseras Bianca Ingrossos julkalender, inleder Messiah i podden "The Daily Messiah" som han gör varje dag tillsammans med Klara Doktorow och John Willander Lambrell.

Men den positiva tonen visar sig sedan vara ironisk. 

– Min dotter önskar sig nämligen denna. Man kan köpa den för det nätta priset av 1795 kronor. Det är intressant kan man tycka, smaklöst kan man hävda också, den här kalendern som riktar sig till barn eller möjligtvis unga ensamstående mödrar under 19 i utkanten av Stockholm att de ska punga upp nästan 2 000 kronor för Biancas sminkprodukter, fortsätter Messiah.

Julkalendern från CAIA. Bildkälla: caiacosmetics.se

– Men man kan ju då glädja sig av att värdet av kalendern ska ju då vara omkring 3000 kronor. Den här podden är ju gratis att lyssna på men värdet är ju 8500 kronor så det är ju fantastiskt. 

– Hur vet du det, frågar Klara. 

– Nej men det är en uträkning som jag själv har gjort, svarar Messiah. 

Bianca har ännu inte kommenterat uttalandet. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!