Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso tjänar otroliga pengar. - Foto: Stella Pictures, Jessica Gow/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrossos otroliga vinst – tjänade 202 miljoner kronor

Money, money, money. Ja, Bianca Ingrosso är onekligen riktigt rik – men hur många miljoner tjänade Bianca Ingrosso egentligen på CAIA-affären? Nu avslöjas hennes enorma vinst.


Vad är Bianca Ingrosso känd för?

Bianca Ingrosso, 26, har gjort kometkarriär som influencer. På Instagram har hon över 1 miljon följare och på Youtube är hon snart uppe och nosar på en halv miljon prenumeranter. 

Dessutom ser vi Bianca och hennes färgstarka familj i realityserien "Wahlgrens värld" som nu går mot sin tionde säsong. Bianca har även synts som jurymedlem i "Talang" i TV4.

Men det som har gjort Bianca till en riktig maktfaktor och som varit en guldgruva rent ekonomiskt är hennes sminkmärke CAIA Cosmetics. Det lanserades i november 2018. Sedan starten har framgångarna avlöst varandra, och alla produkter de släpper blir omedelbara försäljningssuccéer. 

Bianca Ingrosso tjänar riktigt mycket pengar. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca Ingrosso tjänar miljoner på CAIA Cosmetics 

Förra sommaren så sålde Bianca och de andra CAIA-medgrundarna Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch delar av bolaget till det svenska riskkapitalbolaget Verdane.

"Dagen då vi på Caia Cosmetics skrev på ett kontrakt med vår nya Verdane-familj. Det absolut största som hänt mig i min karriär. Ett mål jag bara kunnat drömma om. Tårarna rann så fort jag och Bibbz (Bianca Ingrosso, reds. anm) tittade på varandra och vi förstod att det var på riktigt. Min vapendragare som jag gått hand i hand med sedan dag ett. Det bandet vi har är något alldeles unikt", skrev Vanessa Lindblad på Instagram om den stora affären.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca Ingrossos lön – galna summan pengar

Sedan dess har det spekulerats kring hur mycket Bianca Ingrosso har tjänat på att sälja – och nu har Expressen tagit del av uppgifter som avslöjar Biancas jättevinst.

Enligt Expressen sålde hon sin andel på 29 procent i CAIA för 145 miljoner kronor, och dessutom plockade hon ut 57 miljoner kronor i utdelning ur ett dotterbolag.

Sammanlagt blev det alltså en vinst på 202 miljoner kronor för Bianca Ingrosso. Det ger en mastig dagslön på lite mer än 550 000 kronor. 

Inte illa!

Tidigare har Bianca berättat om vad hon kan tänka sig att investera pengarna i framöver, och fastighetsbranschen verkar inte långt borta för den driftiga entreprenören. Läs mer om Biancas framtidsplaner här.

Bianca Ingrosso net worth

Många googlar Bianca Ingrossos så kallade "net worth", eller på svenska "nettoförmögenhet". Nettoförmögenhet beräknas baserat på en persons tillgångar, minus dennes skulder. 

Därmed krävs det att man har fullständig insyn och information om personens ekonomiska situation för att slå fast nettoförmögenheten.

Tidigare i år gästade Bianca Ingrosso TV4:s Nyhetsmorgon. I direktsändning avslöjade hon då sina framtidsplaner. Bildkälla: TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!