Finest säger tack och hej då till Katrin.
1 av 7
Finest säger tack och hej då till Katrin. - Foto: Stella pictures
Katrin driver en provokativ blogg, i 4,5 år har hon bloggat på Finest.
2 av 7
Katrin driver en provokativ blogg, i 4,5 år har hon bloggat på Finest. - Foto: All over press
Katrin har sonen Ringo tillsammans med sambon Bingo Rimér.
3 av 7
Katrin har sonen Ringo tillsammans med sambon Bingo Rimér. - Foto: Eerobild/All Over Press
Hon säger att hon, tvärtemot vad många menar, inte hatar tjockisar.
4 av 7
Hon säger att hon, tvärtemot vad många menar, inte hatar tjockisar. - Foto: Robert Eklund / Stella Pictures
Katrin var skandalomsusad redan när hon jobbade på Idol.
5 av 7
Katrin var skandalomsusad redan när hon jobbade på Idol. - Foto: Therese Paulin/All Over Press
Här i TV4:s familjeprogram Dansfeber.
6 av 7
Här i TV4:s familjeprogram Dansfeber. - Foto: Stella Pictures
Hon var tidigare gift med Alex Schulman.
7 av 7
Hon var tidigare gift med Alex Schulman. - Foto: Maja Suslin / SCANPIX / Kod 10300

Zytomierska får sparken

Efter tjockhånet. Nu säger Finest upp Katrin. – Jag kommer att blogga på samma sätt, säger Katrin Zytomierska till Nyheter24.


Här är Katrins skandaler

Bråk med Blondinbella, anklagar kändispar för otrohet, blir anmäld för förtal. Nyheter24 listar Katrin Zytomierskas tidiga skandaler. 

Hängde ut barnflickan

Flytten till USA blev orofylld och problematisk när Katrin Zytomierska och Bingo Rimérs barnflicka plötsligt försvann. Då hängde hon ut henne och krävde henne död eller levande med en bild.

I fyra och ett halvt år har Katrin Zytomierska bloggat på portalen Finest.se. Men nu säger man upp Katrin som bloggare. Anledningen är det inlägg som i förra veckan fick stor kritik från så väl bloggare på Finest som vid fikaborden. 

– Hon får blogga i maximalt tio dagar till, det är vad vi kommit överens om. Men vi kommer inte att tillåta fler inlägg om Sats eller Josephine, säger Finest chefredaktör Alexander Erwik till Nyheter24 och fortsätter:

– Det beror på en rad händelser, men det är klart att våra samarbetspartners oro är en del i det. Hennes åsikter blir synonymt med hela Finests och alla de som bloggar hos oss. Vi måste ta hänsyn till den stora massan.

Katrin ger dock inte upp - trots kicken. 

– Jag kommer att blogga på samma sätt, säger hon till Nyheter24. 

I sin blogg har hon även skrivit ett långt inlägg om beslutet.

– Det är otroligt vilken genomslagskraft jag har som person men jag tror att det här har blivit en så het potatis av den enkla anledningen att folk väljer att tro att jag kritiserar, hoppar på och mobbar, en privatperson och att min text och min intention vrids efter folks önskan på vad jag skrivit fast jag inte har gjort det, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

– Jag hatar inte tjockisar jag älskar dem. Jag lever för att hjälpa tjockisar att bli hälsosamma och till normalvikt. 

Katrin skriver även att hon tycker att Sverige behöver någon som startar debatter.

Ville inte förknippas med Katrin

Efter inlägget flydde stora annonsörer som mobiloperatören 3, McDonalds och Lekmer samarbetet med portalen. Ingen ville förknippas med Zytomierskas åsikter om 33-åriga Josephine. Att köpa sina egna annonsplatser som plåster på såren till Finest kunde inte heller rädda Katrin. 

Enligt Erwik är man överens med Katrin om beslutet. 

– Det är inga hard feelings mellan oss, säger han till Nyheter24.

Bilden bekräftas av Zytomierska själv.

– Jag tycker att de gör helt rätt. Jag hade gjort precis samma sak själv om jag hade varit Finest, säger hon till Dagens Media.

Nu ska hon söka sig vidare till en annan domän. 

– Jag har inte bestämt mig än var jag kommer att blogga. Jag har en del intressanta förslag. Inom tio dagar vet jag, säger hon till Nyheter24.

Hånade Sats-medlem

I det uppmärksammade inlägget visade Katrin upp en bild från en Sats-kampanj med 33-åriga Josephine. Sedan sågade hon den vid fotknölarna. Om och om igen. 

– Jag ser på Sats reklam och blir helt matt. Här står Josephine 33 år gammal och ser nöjd ut. Josephine har tränat på Sats i 13 år och så här ser hon ut efter det. Josephine tycker att det är lämpligt att stå helt osminkad med stripigt hår och övertydligt svettiga kläder på en reklamaffish för Sats för på det viset visar hon minsann att hon är nöjd som hon är, skrev Katrin i bloggen och menade att Josephine var tjock.  

Uthängda Josephine svarade sedan i ett brev

— Det som gör mig riktigt ledsen är att jag har två små döttrar som ska växa upp i en värld där personer som Katrin Zytomierska får så stort genomslag för sina smaklösa angrepp, skrev hon bland annat.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.