Margaux Dietz. Arkivbild.
Margaux Dietz. Arkivbild. - Foto: TT

Efter hatstormen – nu dyker Margaux Dietz upp i ett av landets kändaste program

Margaux Dietz är en av deltagarna när TV4:s evighetsprogram "Fångarna på fortet" drar igång igen, enligt ett pressmeddelande.


Fakta: Deltagarna i programmet

7/1

Anis Don Demina, Behrouz Badreh och Linda Pira mot Margaux Dietz, Anders Södergren och Daniel Paris.

14/1

Viktor Frisk, Andreas Gran och Kristin Kaspersen mot Joakim Lundell, Jonna Lundell och Jens Byggmark.

21/1

Maria Montazami, Marcus Noterius och Louise Nordahl mot Thomas Wassberg, Bingo Rimér och Julia Franzén.

28/1

Lotta Engberg, Sebastian Tadros och Casper Janebrink mot Mikael "Soldoktorn" Sandström, Theodor "Theoz" Haraldsson och Tone Sekelius.

Margaux Dietz, 32, har kommit att bli en av Sveriges mest omskrivna influencers under de senaste fem åren. Hon slog igenom när hon 2017 sände sin förlossning live på Internet. Videon har idag 2,5 miljoner visningar på Youtube. Hon har 244 000 prenumeranter på Youtube och 344 000 följare på Instagram.

Dietz har under årens lopp samlat på sig en trogen skara följare som följt henne i alla väder. Men det hela fick sig en tvärvändning i november då hon publicerade en vlogg som resulterade i ramaskri. 

Bild från videon. Bildkälla: Youtube

Margaux filmade en utslagen och blodig man som däckat utanför hennes dörr. Hennes son Arnold får i videon gå ut och peta på mannen och det går lång tid innan hennes personliga tränare slutligen säger att hon ska ringa polisen. 

Under julen släppte SVT dokumentären "Kan vi förlåta Margaux?" där tittarna får följa drevet som kom med videons efterskalv. Flera företag valde även att avsluta sina samarbeten med Margaux.

Margaux Dietz dyker upp i Fångarna på fortet

Men nu dyker hon upp i ett helt annat sammanhang.  

I premiäravsnittet av långköraren Fångarna på fortet ställs ett lag med Dietz i spetsen mot ett motståndarlag lett av Anis Don Demina. Bland säsongens övriga deltagare finns kändismakarna Joakim och Jonna Lundell, skidlegendaren Thomas Wassberg och artisten Tone Sekelius.

Agneta Sjödin och Gunde Svan är som vanligt programledare medan Peter Stormare återigen tar plats i gåtställartornet med sin rollfigur Kapten Kaboom.

"Fångarna på fortet" visas i TV4 och TV4 Play.

Margaux Dietz AB omsätter mångmiljonbelopp

Man kan minst sagt att det senaste åren gått bra för Dietz som är aktiv i flera bolag. 

Margaux Dietz Aktiebolag har idag tillgångar på omkring 18 miljoner. Margaux Dietz Holding AB har tillgångar på 13 miljoner. 

Inte illa!

TT
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!