Anders Jansson, Jennie Silfverhjelm, Jonas Karlsson och Robert Gustafsson är redo för inspelningen av nya 'Jönssonligan'. Pressbild.
Anders Jansson, Jennie Silfverhjelm, Jonas Karlsson och Robert Gustafsson är redo för inspelningen av nya 'Jönssonligan'. Pressbild. - Foto: Tim Kinnander/SF Studios

Robert Gustafsson får roll i nya "Jönssonligan"

Jönssonligan gör comeback – igen. I den helt nya filmen om den kluriga men klantiga ligan spelas de tre huvudrollerna av Robert Gustafsson, Jonas Karlsson och Anders Jansson.


Robert Gustafsson gör rollen som Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson, Jonas Karlsson spelar Vanheden och Anders Jansson är Dynamit-Harry. Rollen som Doris spelas av Jennie Silfverhjelm ("Beck", "Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton").

"Detta är ett uppdrag som både hedrar, kittlar och skrämmer. Underbart helt enkelt", säger Robert Gustafsson i ett pressmeddelande från SF Studios som gör filmen tillsammans med FLX.

Regissör är Eddie Åhgren. Filmen spelas in i Stockholm, Västerås och Uppsala i november och december i år. Planerad biopremiär är julen 2024.

TT
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!