Daddy Yankee har funnit Gud och ska sluta som artist. Arkivbild.
Daddy Yankee har funnit Gud och ska sluta som artist. Arkivbild. - Foto: Rob Grabowski/Invision/AP/TT

Superstjärnan lägger av – "Jesus lever i mig"

Daddy Yankee tar farväl från reggaetonmusiken som gjorde honom till en av världens största artister. Nu ska han missionera för kristendomen. Jesus lever i mig och jag vill leva för honom, sa artisten efter sin allra sista konsert.


Daddy Yankee överraskade sin publik med budskapet efter sista låten på turnéavslutningen på hemmaplan i San Juan i Puerto Rico för några dagar sedan. Efter att de sista tonerna av världshitten "Gasolina" tonat ut tog artisten till orda och höll ett långt tal till publiken.

— Det här är den viktigaste dagen i mitt liv och jag vill dela det med er, för ett framgångsrikt liv är inte det samma som ett meningsfullt liv, sade han bland annat, enligt NBC News.

Daddy Yankee förklarade för publiken att hans artistkarriär nu var över. Nu väntar ett kapitel i hans liv. Han uppmanade alla sina följare att honom på den nya resan och att omfamna kristendomen.

— Alla verktyg jag har, som musiken, sociala medier, plattformar, mikrofonen – allt Jesus gett mig – tillhör nu Hans rike.

46-årige Daddy Yankee blev en av 2000-talets mest framgångsrika artister med hitlåtar som "Despacito" och "Gasolina". Han har samarbetat med namn som Justin Bieber, Snoop Dogg och Janet Jackson och varit en av de största stjärnorna inom reggaetongenren.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!