Taylor Swift
Taylor Swift rasar på de spridda nakenbilderna som är fejkade. - Foto: Stella Picturse. Bilden är ett montage.

Taylor Swift rasar på spridda nakenbilder – så ser dom ut

Fejkade nakenbilder på superstjärnan Taylor Swift sprids nu som en löpeld på nätet. Enligt nya uppgifter så är Taylor "rasande" över bilderna och överväger nu rättsliga åtgärder.


Fans rasar över de fejkade pornografiska nakenbilderTaylor Swift som de senaste dagarna har spridits på sociala medier. En av bilderna som delades på X sågs 47 miljoner gånger, skriver New York Times.

Bilderna, som troligtvis är AI-genererade, började spridas på torsdag morgon. Flera konton som publicerade dem stängdes av men innehållet spreds också på andra plattformar. 

Enligt uppgifter till Daily Mail är Taylor Swift "rasande" över de fejkade bilderna, och överväger nu att ta till rättsliga åtgärder.

Travis Kelce och Taylow Swift. Bildkälla: Stella Pictures.

Bilderna spreds bland annat på Facebook, Reddit och X. Enligt Daily Mail handlar det om ett dussintal bilder som visar Taylor Swift i sexuella sammanhang på en sportstadium, klädd i kläder från Kansas City Chiefs, som är det lag där hennes pojkvän Travis Kelce spelar.

Fejkade nakenbilder sprids på Taylor Swift

Artistens fans rasar nu mot tilltaget och har spridit positiva fotografier och uppdateringar om artisten med meningen "Rädda Taylor Swift", för att tränga undan angreppet.

Taylor Swift möter nu massivt stöd från sina fans. Bildkälla: Stella Pictures.

Flera fejkade bilder cirkulerade förra året på kända personer, bland annat på påve Franciskus i en stor dunjacka och på Donald Trump som greps av polisen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!