Zara Larsson
Zara Larsson berättar vad som hände med hennes nakenbilder. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Zara Larsson om sina nakenbilder: "Okej, lyssna..."

På Instagram har Zara Larsson över 8 miljoner följare, och det var på Instagram som Zara valde att gå ut och berätta om vad som egentligen hände med hennes nakenbilder.


Det var år 2021 som nakenbilder på artisten Zara Larsson, 25, började spridas på nätet. Till en början kommenterade inte Zara det hela, men hösten 2022 gick Zara ut och anklagade en ex-pojkvän för att ha spridit hennes nakenbilder.

Inlägget på Instagram skrev Zara efter att hon mötte hat och hot i samband med att hon gått ut med att hon röstar på Vänsterpartiet. 

Zara Larsson har över 8 miljoner följare på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

"Inte blir det bättre av att bilder som mitt ex suttit på i några år "råkade hamna" på World Wide Web nu är i händerna på de absolut mest vidriga männen", skrev Zara på sin Instagram och syftade då på de män som skrivit hatkommentarer till henne. 

6 svenska kändisar berättar om sina läckta nakenbilder: "Greps av panik"

Zara Larsson polisanmälde sin ex-pojkvän

Zara Larsson polisanmälde ex-pojkvännen som hon menade skulle ha läckt ut hennes bilder, och i förhör medgav han att bilderna har funnits i hans ägo – men han nekade till att ha spridit dom. 

Zara Larsson polisanmälde sin ex-pojkvän för att ha spridit ut nakenbilder på henne. Bildkälla: Stella Pictures.

Han försökte nämligen lansera en helt annan teori om hur bilderna läckte ut...

Här twerkar Zara Larsson loss på Coachella: "Hög som fan"

Zara Larssons ex-pojkvän anklagade polisen för att ha spridit nakenbilderna

Ex-pojkvännen anklagade nämligen polisen för att ha spridit bilderna på Zara Larsson. Detta då Zaras ex fick sin mobil tömd av polis under en annan brottsutredning. 

Zaras ex-pojkvän menade då att polisen hade kommit över bilderna på Zara och att de spridit bilderna, något som Expressen då rapporterade om.

Både Zaras anmälan mot ex-pojkvännen och ex-pojkvännens anmälan mot polisen lades ner.

Zara Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

Zara Larssons egna ord om sina "nudes"

På Instagram valde då Zara Larsson att ge sin version av vad som hänt, och berättade då om att hon aldrig har blivit hackad.

Zara Larsson. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag la upp en story på skämt om att mina nudes skulle läcka som jag sen tog bort efter några timmar. Så mystiskt att den sparades…Inget från mitt Googlekonto har läckts. Jag vet bara en person som hade tillgång till allt. Och så var det med det", skrev Zara bland annat i sitt inlägg

På Instagram Story berättade Zara Larsson i fjol vad som hänt med hennes nakenbilder. Bildkälla: Stella Pictures
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!