1 av 3
2 av 3
3 av 3

Bieber-kopian avslöjad i lömsk reklamkupp

YouTube-sensationen Matty B har rönt extrema framgångar med sina gulliga rap-covers. Nu verkar dock hans föräldrar ha sålt hans själ till djävulen – eller åtminstone ett företag som tillverkar hörlurar.


Den åttaåriga YouTube-rapparen Matty B är aktuell med sin cover av Justin Biebers ”Mistletoe”, och har tidigare gjort sig känd för sina gulliga rap-covers.

I och med den senaste videon har dock den gulliga, hemgjorda känslan övergått till någonting obehagligt. Med pondus värdigt en försäljare från TV-shop berättar Matty entusiastiskt om ett par hörlurars förträfflighet. Samma hörlurar som han också lottar ut till en lycklig vinnare.

- Det här är presenten jag önskar mig i år mer än något annat, försäkrar han i klippet.

85 miljoner spelningar

Matty B har tidigare genererat nästan 85 miljoner spelningar på YouTube. Förutom nämnda Bieber har han även gjort söta covers av Eminem, Lil Wayne, Ke$ha, Lady Gaga och Vanilla Ice.

Klippen har rönt en så pass hög status att Vanilla Ice till och med ställde upp som en sidekick till sin något mindre kollega i hans version av plågan ”Ice, ice baby”.

Nu verkar dock framgångarna ha gått hans föräldrar åt huvudet och de säljer skamlöst ut sonen. Själva låten på en minut hamnar i klippet lätt i skymundan av den två minuter långa hyllningen till hörlurarna.
 

Gullig cover eller lömsk reklamkupp? Avgör själva:

/
/
/
/
/
USA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!