Bonde-Ellinor
Ellinor publicerade en video i samband med nyårshelgen. - Foto: TV4/ellinorekegoransson

Bonde-Ellinor lägger upp video från Filips gård – under nyårshelgen

Det var nog många följare som satte kaffet i fel strupe när de såg Bonde-profilen Ellinor Eke Göranssons senaste video på Instagram.


Filip Nilsson, 28, var en bönderna i fjolårets upplaga av Bonde söker fru. Vid det allra sista valet bestämde sig Filip, till många tittares förvåning, för att dejta vidare Lina och skicka hem Ellinor Eke-Göransson. 

Ellinor kom snabbt att bli många tittares favorit och de kunde se att kemin mellan henne och Filip var ett faktum. Detta gjorde många besvikna över Filips val. 

Men tittarna skulle få sig en go överraskning...

Efter några veckor när Linda Lindorff kom tillbaka till gården var det nämligen inte Lina som var där – utan Ellinor. Efter att Filip och Lina hade gjort slut hade Filip och Ellinor börjat höras på nytt – och hon hade valt att återvända till gården. 

Ellinor återvände till Filips gård. Bildkälla: TV4

Men i mars 2022 slog bomben ned. Landets favoritpar hade gått skilda vägar. Och som det låtit på Ellinor så har stämningen mellan dem varit relativt frostig. 

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor. 

"Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här", avslutade hon. 

Idag tycks Ellinors liv dock tuffa på som aldrig förr. Hon har nytt jobb där hon reser till varma breddgrader för att jobba bakom kamerorna med olika tv-produktioner. Hon skiner som en sol på sina bilder, har flyttat till Stockholm där hon syns ute i vimlet med sina vänner. 

Hennes följarskara hon samlade på sig under Bonde söker fru hänger troget kvar på hennes Instagram där hon följer hennes vardag från morgon till kväll.  

Bonde-Ellinor lägger upp klipp från Filips gård

I samband med att det var nyår skrev Ellinor ut ett inlägg på sin Instagram där hon sammanfattade 2022 med några väl valda ord. 

"Skammen över att allt var så offentligt var hemsk. Jag oroade mig över vilka rubriker jag skulle mötas av om jag öppnade mobilen. Ville helst slippa alla frågor samtidigt som jag kände att det var viktigt att bemöta och på något sätt försvara mig själv, men jag visste inte hur. Där och då kändes det rätt så omöjligt att tänka att jag skulle kunna vara stark och glad igen.

Men lite senare under året fick jag (tack och lov) möjligheten att åka iväg utomlands för jobb. Det visade sig vara det bästa beslut jag tagit det här året", skrev hon. 

Sedan publicerade Ellinor en annan recap från året i form av en video. Och i den skymtades glimtar från Filips gård. 

Ellinor som vandrar omkring på gården. Bildkälla: ellinorekegoransson/Instagram

Och ja, mycket riktigt känner man igen huset och gården från tidigare bilder. 

Men för alla de som hoppade till – nej Ellinor är inte tillbaka på gården utan det var som sagt endast en återblick. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!