Farmen
Farmen 2023 bjuder på många hemligheter. - Foto: TV4

Farmen-Tova avslöjar hemligheten om dottern: "Ljög för de andra"

Tova Andersson valde under veckans Farmen-avsnitt att öppna upp sig om en sak som hon inte varit helt ärlig med. "Det var en grej vi kom på".


Farmen 2023 är i full rullning och engagerar tittarna mer än någonsin. En som hamnat i ordentligt blåsväder är Viktor Bergström, någonting du kan läsa mer om här. 

Någon som också fått sin beskärda del av kameratid är Tova Andersson, 35. Tova hade till en början svårt att komma in i gruppen och vissa av de andra deltagarna ansåg att hon inte hjälpte till nog på gården. Hon har dock visat sin styrka nu när hon vunnit i två ting. Någonting som chockade de andra. 

Tova Andersson. Bildkälla: TV4

– Vi har nog inte förstått hur stark hon är då hon inte visat så mycket på gården. Så nu kommer man väl att sätta henne i arbete, sa Sandra Göransson. 

Farmen-Tova erkänna: "Vi kom på det..."

Och under veckan skulle det komma fram fler hemligheter om Tova. Inför det senaste tinget hade hon nämligen sagt att hon hade hemlängtan och ville hem till sin dotter. Men det hela var ett spel för att lura de andra. 

– Jag har inte hemlängtan. Det var någonting jag och Eddie kom på för att jag skulle verka svag. Jag känner mig taggad och tror att jag kommer att vinna mot Julia, sa Tova då. 

Och ja, mycket riktigt kammade hon hem vinsten efter en dramatisk kamp som slutade med att Anna Brolin fick kalla in sjukvårdare. 

Farmen-Tova är gift med annan Farmen-deltagare

Det många inte vet är att Tova är gift med en annan gammal deltagare, nämligen Richard Andersson, 52. Både Tova och Richard har barn från tidigare relationer men inga gemensamma. Paret gifte sig 2019, bara ett år efter att de träffades.

– Tova och jag möttes på Tinder, faktiskt. Första gången vi träffades var på en lekplats. Sedan bjöd hon hem mig till sig på kvällen. Det här var i juni 2018. Sedan dess har vi varit med varandra 24/7. Jag föll för hennes sjuka humor. Dessutom var hon fantastiskt vacker! Tova och jag klickar på så många sätt, berättade Richard i en intervju med HÄNT. 

Läs mer här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!