Tova Andersson
Tova Andersson är gift med en annan känd Farmen-deltagare., - Foto: Tova Andersson

Farmen-Tovas kärlekslycka med 18 år äldre Farmen-deltagaren

Tova Andersson, 35, är en av årets Farmare, men många tittare kände igen henne sedan tidigare. Hon är nämligen gift med en annan deltagare. "Träffades på Tinder".


Farmen 2023 är nu inne på sin tredje vecka och det är minst sagt en händelserik säsong som visas för tittarna i år. Redan är intrigerna i rullning, kärleken har spirat och dubbelspelen är igång. 

Matbristen har börjat göra sig påmind och Farmarnas temperament har sannerligen satts på prov. 

Nytt för i år är ett det är mer positivt än någonsin att åka till Torpet där du kan samla på dig amuletter som senare i tävlingen kommer att vara värda sin vikt i guld. 

Någon som testat på både Farmen och Torpet är Tova Andersson, 35. Tova gjorde många av de andra deltagarna förvånade då hon vann överlägset i tinget. 

– Vi har nog inte förstått hur stark hon är då hon inte visat så mycket på gården. Så nu kommer man väl att sätta henne i arbete, sa Sandra Göransson som inte gått så bra ihop med Tova. 

Många tittare har under säsongens gång gnidit sina geniknölar då Tova på något sätt känns bekant, och för den vane Farmentittaren är det inte så konstigt. 

Farmen-Tova är gift med annan Farmen-deltagare

Tova är nämligen gift med deltagaren Richard Andersson, 52. Både Tova och Richard har barn från tidigare relationer men inga gemensamma. Paret gifte sig 2019, bara ett år efter att de träffades.

– Tova och jag möttes på Tinder, faktiskt. Första gången vi träffades var på en lekplats. Sedan bjöd hon hem mig till sig på kvällen. Det här var i juni 2018. Sedan dess har vi varit med varandra 24/7. Jag föll för hennes sjuka humor. Dessutom var hon fantastiskt vacker! Tova och jag klickar på så många sätt, berättade Richard i en intervju med HÄNT.

På Instagram kan man följa parets alla upptåg tillsammans och vi kan absolut säga att Tovas Instagram är en riktig guldgruva när det kommer till att bjuda på sig själv. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.