Sveriges mästerkock 2023
Sveriges mästerkock är i full rullning. - Foto: TV4

Mästerkocks-Hugos oblyga kommentar till Nazuk på Instagram

Sveriges mästerkock 2023 är i full gång och i år har vi ett bra gäng starka profiler i programmet. Under inspelningen kom flera av dem varandra nära.


Sveriges mästerkock 2023 är i full gång och varje onsdag gör amatörkockarna sitt yttersta för att imponera på den smaksäkra juryn: Mischa Billing, Tom Sjöstedt och det nya tillskottet Tommy Myllymäki

Kockarna har under veckorna testas med allt ifrån tacos, hollandaisesås, jackfruit, efterrätter och pilgrimsmussla. De har fått tävla i lag, individuellt samt att kockarna fått sno ingredienser av varandra för att "förstöra" för varandra. 

Sveriges mästerkock är ett väldigt populärt program. Bildkälla: TV4

En som kommit att bli en stor tittarfavorit är Nazuk Turdieva som gång på gång briljerar i tävlingarna med sin matlagning. Vissa rätter har juryn till och med varit något skeptiska till men när de väl smakat har de varit märkbart imponerade. 

Nazuk Turdieva. Bildkälla: Magnus Rangvid

Hugo Nilsson imponerade stort på juryn under sin audition. Men efter ett par tävlingar så tvingades han dock att lämna tävlingen. Men innan dess så han de tävlande komma varandra nära och bli väldigt goda vänner. Någonting som man nu kan se på sociala medier. 

Hugo Nilsson. Bildkälla: Magnus Rangvid

På Mästerkockens Instagramkonto publicerade produktionen en bild där de skrev " Vad bjuder du på för mat för att få dina gäster att reagera såhär?"

På den frågan svarade Hugo, och riktade sig då till Nazduk: 
Kommentarerna. Bildkälla: sverigesmasterkock/Instagram

Vad profilerna har för interskämt kring det hela – det är ännu oklart. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!